Et viktig tidspunkt for behandling av lån utenom planen

by admin
et-viktig-tidspunkt-for-behandling-av-lan-utenom-planen
 (Situasjon 1) Som mange kunder investerte Wang Er i en "off the opinion property" i Australia. På kjøpstidspunktet kunne Wang Er ikke vente med å finne ut om lånet hans kunne bli godkjent. Etter å ha kommunisert med My Dwelling Mortgage-lånemegleren, skjønte han at huset han kjøpte bare var en tegning. Det han så var bare plantegningen og gjengivelsene. Han var heldig. Store utviklere vil ha modellhus å besøke, og lån kan ikke oppnås ubetinget godkjenning før huset står ferdig.  
 (Situasjon 2) Etter å ha betalt 42% innskudd, passerte Wang Er Livet til en "huseier", for fra husinspeksjonen til innskuddskontrakten hører jeg alltid "Ikke noe problem, ikke noe problem med lånet, når banken 90% kan godkjenne ", så jeg har aldri giddet å kjøpe et brukt hus. Bortsett fra å betale pengene og vente sakte etter å ha kjøpt et hus, ser det ut til at det ikke er noe å gjøre. Plutselig en dag fant jeg en e-post fra en advokat i den store e-posten. Jeg så ingenting annet enn setningen "Vær så snill å ordne økonomi!", Så jeg skyndte meg å kontakte lånemegleren eller Banken forbereder materialer for å levere lånet. På dette tidspunktet gikk det nesten under 2 uker før huset ble levert.  

Ovennevnte to situasjoner er veldig vanlige i vårt arbeid, selvfølgelig er beskrivelsene mer ekstreme eksempler.

Førstnevnte er greit. Selv om du ikke kan få svaret du ønsker, er det godt å vite din lånemulighet på forhånd. Vi foreslår selvfølgelig at vi bedre kan planlegge tiden, bare kommunisere med Leloan-lederen, lære litt informasjon, lese litt informasjon om “off-plan lånekunnskap” og registrere huset, “off-plan oppfølgingsregistrering av lån”, og deretter overlevere det til fagpersoner for å håndtere provinsen. Spar tid og krefter.

Sistnevnte er mer plagsomt, noe som også er en viktig årsak til forsinket bosetting i mange ufullførte bosetninger. Lånet behandles ikke før huset er bygget og er i nærheten av etableringen. Tiden er knapp, og andre mulige ulykker som evaluering, banklånekvoter, kredittrapporter og andre problemer har alvorligere konsekvenser.

En viktig faktor i lån utenom planen er tidslinjen.

Vanligvis beregnes transaksjonstiden til et eksisterende hus på datoen for byttekontrakten, 42 Dagsavtale. Transaksjonstiden for ufullførte leiligheter vil bli bestemt av prosjektets fremdrift, og kan være avansert eller senere (vanligvis er sannsynligheten for forsinkelse større), så det vil være en solnedgangsdato.

Gyldighetsperioden for godkjenning av banklån er stort sett 90 dager, noen banker kan Nådde 180 dager.

Med andre ord, selv om du får betinget godkjenning fra banken for halvannet år siden, er det ingen garanti for at du får ubetinget godkjenning før huset selges ( ubetinget godkjenning).

Dette krever at du som klient må ha tett kontakt med mellomledd, advokater og utviklere etter husbyttekontrakten for å sikre at innen 2 til 3 måneder før huset selges Gjør deg klar for et pantelån.

tidspunkt Merknader om hendelser
Byttet kontrakt Generelt sett må FHOG-kunder som kjøper et hjem for første gang bedømme etter utvekslingsdatoen for kontrakten.
Pay Impress-forpliktelse For boliger utenfor planen,
Avslutningsdato Du kan sannsynligvis kontakte forhandler eller bankmann for forberedelse og forhåndsgodkjenning av lånemateriale.
Åpen verdsettelsesoppføring Fødsel Sørg for at banken evaluerer huset, her for å unngå risikoen for at ufullførte enheter når kvoten til en bestemt bank.
Tittelregistrering Hvis Det er en søknad om første boligkjøp, og du kan forberede deg på å sende inn FHOG; samtidig er overføringen av landadvokat klar til å sende den endelige bekreftelsen før banken er klar for levering. På dette tidspunktet, etter at registreringen av OC, etc. er fullført, vil inspeksjon bli arrangert.
Oppgjør Formelt lån Etabler, huset selges, og nøkkelen tas.

Informasjonen som er delt ovenfor, tar NSW som et eksempel, utgjør ikke juridisk råd eller låneråd.

Sørg for å opprettholde kommunikasjonen med advokater, mellommenn og utviklere, og Hold deg oppdatert med Ledai-sjefen.

Vår lånesjef vil gjøre en god koordineringsjobb for å sikre at du følger opp med deg på hvert viktig tidspunkt, slik at lånet blir jevnere og etablert med trygghet.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment