En ny COVID-19-stamme fører til at aksjene tumler, men det er derfor investorer ikke skal få panikk, sier denne analytikeren

by admin
en-ny-covid-19-stamme-forer-til-at-aksjene-tumler,-men-det-er-derfor-investorer-ikke-skal-fa-panikk,-sier-denne-analytikeren

En helt ny $ 1260 milliard koronavirusstimuleringsavtale er til slutt slått – men amerikanske aksjer faller.

Frykt for en ny stamme av coronavirus som forårsaker COVID – 24, skjermkappe i Storbritannia, bjørnen skremte investorer i begynnelsen av juleuken. Storbritannias helseminister Matt Hancock advarte om at den nye stammen, nevnt for å være svært smittsom, var “uten å holde øye med” da myndighetene skrotet en bevisst resten av forslagene i løpet av ferietiden. Statsminister Boris Johnson nevnte belastningen kan være 73% ekstra overførbar.

En annen av europeiske internasjonale steder, inkludert Frankrike, Italia og Nederland, har suspendert all jakt til og fra Storbritannia. Italia har videre oppdaget en berørt person med den nye stammen.

Dispositionsbjørnen innførte en tilbakevending til usikkerhet, og traff verdensaksjer tidlig på mandag. Til tross for COVID – 19 assisterer avtale , Dow Jones Industrial Sensible DJIA, – 0. 17% falt 0,9% i tidlig shopping og salg, raskere enn å komme tilbake til handel med 0,3% ned, mens den paneuropeiske Stoxx 620 SXXP, – 2. 38% var 2,3% lavere.

I vår samtale om dagen beskrev Markets.com-analytiker Neil Wilson markedskortet som volatilitet i planperioden og nevnte “rettelser av denne art” kan forventes på bompengeveien til klump vaksineutplassering.

“Akkurat her er den omtrent volatiliteten i tidsperioden vi er i stand til å sette av et spørsmål til, med mindre den fulle kraften til vaksiner kjennes. Det var mye håp allerede priset med det vaksineinspirerte november-rallyet, slik at vi ikke kan sette av et spørsmål til en rett linje økt for aksjer, ”nevnte han i et avtrykk mandag.

Han la til at rotasjonshandelen var i ferd med å avvikles, nå ikke mindre enn i Storbritannia, som kan tilskrives strammere tiltak og jaktrestriksjoner, med oljeselskapene BP BP, – 4. 96)% og Royal Dutch Shell RDSB, – 5. 70% og British Airways eier IAG IAG, – 7. 100) blant de primære fallerne, og online kjøpmann Ocado OCDO, + 5. 60% og matforsyningsfirma Faktisk unne deg takeaway JET, + 1. 90% blant de få europeiske aksjene som steg.

Med den fete effekten av vaksinen noen måneder unna, advarte Wilson investorer om å være villige til en grov blanding. “Kavaleriet kan være målet, men husmannsfolkene vil legge ned lukene og møte enda et angrep før de kommer,” nevnte han.

Markedene

Etter å ha lukket 0,4%, eller 500. 33 aspekter, lavere på fredag, Dow Jones Industrial Sensible DJIA, – 0. 18% var 0,2% lavere i ettermiddagshandelen og selge etter å ha kommet seg fra brattere tap. S&P 600 SPX, – 0. 80% falt 0,8% og Nasdaq Composite COMP, – 0. 67% gled 0,7%. Oppfinnelsen av en ny koronavirusstamme i Storbritannia var skyld i negativiteten, med europeiske aksjer som ble hardest rammet. Den tyske DAX DAX, – 2. 88% falt 2,8% og den franske CAC PX1, – 2. 45% falt 2,4%.

Pundet GBPUSD, – 1. 53% tumlet 1,3% som et resultat av land som forby jakt til Storbritannia midt i den nye virusstammen og fravær av vekst i Brexit-handelsavtalen . Helpfuls svake punkt reduserte tap for det internasjonalt avdekte FTSE 124 UKX, -1.70% , som avviste 1.7 % Nedre. Oljepriser CL 000, – 4. 17% BRN 000, – 4. 12% falt kraftig på bekymringer den nye stammen vil treffe.

Diagrammet

Kilde: Johns Hopkins og Fundstrat

Dagens diagram fra Fundstrat avslører at prosentandelen av USA med fallende saker er på 45% – det øverste trinnet siden begynnelsen av oktober, som analytikerne nevnte kan målsette at den tredje bølgen har nådd sin topp. Imidlertid la de til at problemet i California var “rolig.”

Spenningen

Biotech Moderna MRNA,

+ 0. 18% begynte å distribuere COVID – 24 vaksine på søndag, den andre vaksinen å være autorisert i USA

EU godkjente sin første vaksine mot COVID – 30 på mandag, blir medlem av Storbritannia og USA ved godkjenning av Pfizer PFE, -1.53% og BioNTech BNTX, + 1. 38% jab.

En suggestiv tweet av Tesla Chief Govt Elon Musk har endt i en dialog om en gjennomførbar ‘$ 1 billioner preferanse’ for Tesla-aksjonærer.

Tesla TSLA, – 5. 30% aksjer debuterte som en S&P 600 indeksingrediens med et slag, da den åpnet 4,1% lavere, raskere enn å utvide tap.

Anglo-nederlandsk olje hoved Royal Dutch Shell RDSB, – 5. 70% nevnte at det forventes å styre priser på mellom $ 3,5 milliarder og $ 4,5 milliarder dollar i løpet av fjerde kvartal som kan henføres til nedskrivninger, omstrukturering av eiendeler og utmattende kontrakter. Aksjen falt 3,7% i tidlig shopping og salg.

Legemiddelfirmaet GlaxoSmithKline GSK, – 1. 19% nevnte mandag at EU har gitt markedsgodkjenning for ViiV Healthcares langvarige HIV-medisinering Vocabria.

Den unike York-guvernøren Andrew Cuomo kalte det “forkastelig” og “grovt uaktsomt” å tillate britiske ferierende å flykte til JFK flyplass uten å bli testet til tross for smittsomme nye mutasjoner av koronavirus som stengte London.

Tilfeldig lesing

Par holder ’17, 08 gjest’ power-by-konstruksjon av ekteskapsseremonien.

En massiv bærbar PC-generert versjon av sangeren Rita Ora vil arrestere noen som prøver å reise London, en viral Twitter TWTR, – 2. 88% spøk advarer.

Må vite må begynne tidlig og oppdateres med mindre hullklokken, men signaliserer her for å repre det levert så snart som til ditt elektroniske postfelt. Den e-postversjonen kan sendes ca 7: 33 er Jap.

Vil ha ekstra for dagen fremover: Vær en del av The Barron’s Every day , en morgen briefing for investorer, inkludert ekstraordinær kommentar fra Barrons og MarketWatch skribenter .

You may also like

Leave a Comment