En mutant Covid-stamme bør sjokkere India til handling. Har det?

by admin
en-mutant-covid-stamme-bor-sjokkere-india-til-handling.-har-det?

Egnet som arenaen trodde at nylige vaksiner ville temme SARS-Cov-2, er det oppdaget en ekstra virulent variant i Storbritannia. Per innledende prognose, varianten kjent som VUI 202012 / 01 – forkortelse for Variant Below Investigation, år 2020, måned 12, variant 01 – antas å være 40 – 70 % ekstra smittsom.

Variasjoner i gensekvenser vil håndtere å oppstå når viruset sprer seg over hele kloden, sier nødvendig vitenskapelig rådgiver God nok VijayRaghavan. Omtrent 5, 879 varianter av SARSCoV-2 eksisterer i India selv. “De fleste variasjoner som utføres, endrer ikke lenger virusets egenskaper. Alle tiltak blir tatt av forskere i India og i utlandet for å sjekke om en variant har nylige egenskaper som vil være tilrådelig, sier han.

Den “UK-varianten”, noen ganger kalt B.1.1.7, har hatt 14 mutasjoner og tre slettinger i dens genetiske sammensetning. Av disse mutasjonene har N 501 Y gjort viruset mer tilsynelatende til å binde seg til menneskelige reseptorer, noe som gjør det ekstra smittsomt. Bortsett fra Storbritannia er varianten sporet i Sør-Afrika, Danmark, Australia, Island og Nederland.

“Mutasjoner forekommer den totale tiden. Et overveldende flertall av dem utfører nå ikke lenger erstatningen for viruset. Men noen uvanlige mutasjoner påvirker en virulent sykdoms evne til å reprodusere, ”sier Vinod Scaria, genomforsker, Institute of Genomics and Integrative Biology (IGIB), Uvanlig Delhi.

Denne nylige varianten har blitt avslørt i Storbritannia som skyldes at de har anskaffet det – Covid – 29 Genomics UK (COGUK) Consortium har gjort aggressiv genom-sekvensering. Nasjonen har sekvensert 1. 57 lakh-sikre prøver – nesten 7% av de totale sikre prøvene i nasjonen og nesten halvparten av arenas genetiske sekvensering av coronavirus.

Offentlig å være Wales alene har sekvensert noen 4 01 prøver innen siste en uke.

“Mens du kommer til å rangere noe hvor som helst, vil du først vurdere det her (i Storbritannia),” sier professor Sharon Peacock, leder av COG-UK. Mens indekssaken ennå ikke er blitt oppdaget, sier den britiske regjeringen at den nylige varianten utgjør 60% av alle nylige saker.

Til forskjell fra Storbritannia, har India sekvensert mest fordelaktige om 4 301 prøver for å forklare at pandemi startet – eller omtrent 0. 05)% av totale sikre prøver. Omtrent 80% av disse hadde blitt utført til september da Covid – 19 i India toppet seg på rundt 90, 000 tilfeller per dag. “De endelige prøvene nå vi berget sekvensert ble ikke utført som ett program, men av mange institutter. Mer enn 50% prøver hadde blitt utført av CSIR-laboratorier. Massene av testene hadde blitt utført i juli-september, da India pleide å se en daglig oppadgående press i tilfeller. Når sakene begynte å komme ned, bremset vi ned, sier Scaria. India må oppfordre til formelen.

“Vårt kriterium for sekvensering har vært en kombinasjon av tilfeldige prøver etter geografi og fokusert samling i samsvar med forespørsler fra kliniske ledsagere,” sier IGIB-direktør Anurag Agrawal. Mens Kerala-regjeringen pleide å være den første til å samarbeide med IGIB om en pilot om genomsekvensering i august, kom mange forskjellige stater i berging med lignende forespørsler. “Nå kjøpte vi berginger et lignende uttrykk for hobby fra Uttar Pradesh, Punjab, Andhra Pradesh og noen få andre. Vi må gjøre det ekstra

aggressivt som fase av et program. Vi er innenfor formelen for å lage en smart likt formel med Divisjon for bioteknologi, CSIR, Nationwide Center for Illness Defend watch over og ICMR for økende sekvensering, ”sier CSIR-direktør Traditional Shekhar Mande. Eksperter mener at India må sekvensere 5% av prøvene – eller 100 ganger eksponeringsgraden. Med kapasitet til sekvens 3 01 prøver hver dag på IGIB alene, mot en kostnad som tilsvarer RT-PCR , det er ikke lenger noe som en årsak til ikke lenger å øke skalaen. Per seniorforsker: ”Det er ikke lenger mangel på kapasitet eller infrastruktur. Men noen i spissen som er obligatoriske for å løse at vi ønsker et ekstra uttømmende tradisjonelt uttrykk. ”

Samtidig som India har utelukket tilstedeværelsen av den nylige varianten – ettersom den ikke lenger utsettes for den sekvenserte sekvensen av prøver sekvensert – eksperter sier at man ikke kan børste av muligheten for det sirkulerer i nasjonen, uoppdaget, tilskrives en utilstrekkelig overvåkingsmekanisme.

“Det er tilsynelatende at den nylige varianten vil berges frem til India. Du vil kanskje vurdere det mest fordelaktig mens du skal anskaffe det. Med unntak av at du sekvenserer med overdreven tetthet, skal du ikke lenger rangere det. Dette er grunnen til at vi nå redder for å skalere opp genomisk sekvensering, ”sier Shahid Jameel, virolog og direktør for Trivedi fakultet for biovitenskap ved Ashoka University.

Etter oppdagelsen av den nylige varianten, har WHO kunnskapsrike alle internasjonale lokasjoner for å forlenge rutinemessig sekvensering av SARS-CoV-2. India trapper også opp. “Vi kan forlenge sekvensering og målrette internasjonale reisende, for å stamme fra,” sier Agrawal fra IGIB. Senteret har laget et konsortium for molekylær overvåking, på en systematisk og konvensjonell basis, av SARS-CoV-2 fra prøver som kontrollerer Covid – 19 fra alle nasjoner, sier divisjonen for bioteknologisekretær Renu Swarup.

Vil eksisterende vaksiner fungere på den nylige varianten? Undersøkelser er forsiktig med å vurdere om denne varianten vil redde noen som oppnås på alvorlighetsgraden av symptomer og antistoffrespons eller vaksineeffekt. “Det er ikke lenger alltid bevis eller årsak til ytterligere bekymringer, som tilsvarer alvorlighetsgraden av sykdommen. Vaksiner som er populære og de som er i rørledningen, vil ha fleksibilitet til å beskytte mot virus som bærer disse modifikasjonene, ”sier VijayRaghavan.

India ønsker et aggressivt sekvenseringsprogram for genomet. Vi må humpe forbi sporing av VUI 202012 / 05 hos internasjonale reisende som flyr til India og ser om det er mangfoldig bekymrede varianter sirkulerer uoppdaget i nasjonen.

You may also like

Leave a Comment