Eksporten av handelsinnkjøp økte sms låne 33,7%

by admin
eksporten-av-handelsinnkjop-okte-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-33,7%

Beijing 12 Måned 27 Daglige nyheter (Reporter Du Haitao) Siden i år, Tollvesenet har kontinuerlig gitt utbytte av reformer gjennom institusjonell innovasjon, reguleringsinnovasjon og tjenesteinnovasjon, og fremmet en jevn vekst av handelsmetoder for markedsinnkjøp. I tilfelle den globale spredningen av epidemien og virkningen av utenrikshandeleksporten, 1 – 11 månedlig eksportverdi av nasjonale markedsanskaffelsesmetoder 6398 . 92 milliarder yuan, en økning på 33. 7% i forhold til året, og ble et nytt lyspunkt i utenrikshandel.

Basert på utførelsen av funksjoner, vil vi fremme institusjonell innovasjon, regulatorisk innovasjon og tjenesteinnovasjon. Linyi Customs, tilknyttet Qingdao Customs, har gitt målrettet støtte til mer enn Linyi Mall 50, gjennomført en avtale og rask fortollingsmekanisme for å sikre “null forsinkelse” i fortolling. Det forventes at Linyi-markedet vil kjøpe og eksportere hele året. Beløpet vil nå 300 milliarder yuan.

Handle aktivt for å fremme en diversifisert eksport av handel med markedsinnkjøp. Hangzhou Customs bruker Yiwu-markedskjøp for å utvide eksportkanalene til lokale småvarer, og realiserer diversifisert eksport gjennom raske kanaler som “Yixin Europe” China-Europe Express og “Yiwu-Osaka” charterreiser.

Online tilsyn forbedrer handelseffektiviteten, reduserer kostnadene og innser full sporbarhet av eksporterte varer. Selgere i Jiangsu Changshu Garment City kan organisere varer på den integrerte markedsinformasjonsadministrasjonsplattformen etter å ha fullført transaksjoner med utenlandske selskaper gjennom Nanjing Customs online plattform.

“People’s Daily” (2020 år 12 måned 28 日 11 versjon)

(Ansvarlig redaktør: Niu Yong)

You may also like

Leave a Comment