Eksplosjon i sentrum av Nashville en 'forsettlig handling'

by admin
eksplosjon-i-sentrum-av-nashville-en-'forsettlig-handling'

En bobil eksploderte i sentrum av Nashville fredag, knuste boligvinduer og skadet tre andre mennesker i det politiet beskrev som en “forsettlig handling”, da etterforskere jaktet på ledetråder blant spredt rusk.

The eksplosjon i den sørlige amerikanske metropolen etterlot konstruksjoner og alléen overflaten forkullet, for å starte opp til glass, tregrener og murstein strødd rundt alléen i en leilighet fylt med firmaer, restauranter og barer.

I en dramatisk rekkefølge av hendelser som ødela fredag ​​juledag tidlig om morgenen, hadde politiet svart på anrop om at skudd hadde blitt avfyrt og ankom stedet før bilen brøt ut i flammer.

Deres betraktning hadde blitt trukket mot den “mistenkelige” bobilen i tide for at en bombegruppe skulle avgjøre leiligheten raskere enn eksplosjonen, oppfordret politiets talsmann Don Aaron nyhetshunder.

Bilder delt på sosiale medier fra umiddelbar etterdyning viste tykke skyer av mørk røyk stiger fra den brennende bobilen og butikkfronter som hadde blitt ødelagt.

USAs president Donald Trump pleide å bli orientert om hendelsen, som blir etterforsket av FBI og det amerikanske byrået for alkohol, tobakk, skytevåpen og eksplosiver for å starte opp til storbypolitiet.

Agenter forutsatt nei det vil sannsynligvis gå, du vil i tillegg eie motiv umiddelbart og laget ingen hyperkobling til noe terroroppdrag.

“Dette ser ut til å være å være en forsettlig a ct. Politi stenger gatene i sentrum mens etterforskningen fortsetter, “twitret politidivisjonen i Metro Nashville.

Brannmenn sa nå ikke så mye som tre andre folk hadde blitt ført til helsestasjonen med mindre ulykker. , i takt med innfødte medier.

Sprengningen pleide å være utsøkt tilfredsstillende for å bli følt flere kvartaler unna, men den tidlige timen – 6. 30 er (1130 GMT) – antatte gater hadde stort sett vært tomme.

Skaden pleide å være “trangt, men det er veldig dramatisk,” sa Nashville-ordfører John Cooper, inkludert at metropolis pleide å være “heldig” at eksplosjonen hadde skjedd på julen da få andre mennesker hadde vært i sentrum.

“Det er elendig, men annenhver morgen jeg eier, ville det vært en veldig verre memoar.”

Politiet sa at forskjellige andre mennesker hadde blitt flyttet til en innfødt plan for avhør, selv om ingen arrestasjoner eller vitale punkter for mistenkte hadde blitt lansert.

USAs senator Marsha Blackburn fra Tenne Se ledede mishandlingsmeldinger fra forskjellige offentlige personer, og kunngjorde at hun pleide å “be for alle de ivrige” og takke de “dristige første respondentene for å bevare oss beskyttet.”

Selvstendig journalistikk priser penger. Toughen Times of Malta for kaffe.

Toughen Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment