Duo i Paola narkotika-raid står overfor separate prosedyrer

by admin
duo-i-paola-narkotika-raid-star-overfor-separate-prosedyrer

To mistenkte narkotikasmuglere som var varetektsfengslet på søndag, hadde blitt behandlet i retten på mandag for den første lyttingen på i separate bevisoppsamlinger.

De ble arrestert i en felles politiaksjon i helgen.

Dean Martin, 40, og Melvin Debono, 40, hadde vært sentrert i en ukes langvarig overvåkingsoperasjon som kulminerte i en massiv fangst av biler, biler, gull og kontanter, pris nesten € 800, 000, på Paola lørdag.

Debono hadde riktig gjenvunnet sin personlige frihet 1. desember, etter å ha havnet under forebyggende varetekt i oktober i et eget opplegg hvor han erklærte seg uskyldig i en fotograferingshendelse i Senglea.

Mannen havnet under politiets mistanke om endring av narkotika som fascinerte Martin.

Klager startet mandag.

Retten, ledet av dommer Neville Camilleri, hørte hvordan den mistenkte duoen angivelig hadde startet opp til hensikt å utføre sitt mistenkte narkotika endring på fredag.

Likevel hadde tung trafikk i den sørlige formelen på øya ført til en endring av planene.

På lørdag formiddag hadde Drug Squad offiserer i forbindelse med medlemmer fra den spesielle og raskt intervensjonsenheten situasjon opp varsel start luft Martins situasjon ved Hamrun.

De lagret målet sitt innen rekkevidde da han kjørte til Marsa, og gjorde hans måte troende inn i et lagringskompleks på Triq il-Qaddiefa og reiste seg med en pappeske som han plasserte på setet til kjøretøyet sitt .

Føreren satte kursen mot Paola, sirklet rundt blokken på Melita Avenue der Debono bodde, og gjorde det en mulighet til tider til han endret seg sammen med en annen mistenkt.

Det endret seg til da politiet nullstillte duoen, som derfor ble arrestert.

Et søk i kjøretøyet ga rundt to kilo kokain, kjøretøynøkler og over € 8, 500 i kontanter.

Oppdraget fortsatte intern Debonos situasjon der politiet kom over kokain og cannabis, bortsett fra gull, smykker og litt € 83, 000 kontant.

En Vary Rover sportshandling mannequin og en Mercedes E 63, til en verdi av rundt € 250, 000, hadde også kommet over en intern Paola-lagring tilhørende Debono.

Under politiavhør skal mannen ha sagt at han byttet til en ikke-lisensiert bilforhandler og ikke boomte inntektene sine for skattefunksjoner.

På en annen side nektet Martin besittelse av middelet, og sa til etterforskere at Debono så snart som før skulle be ham om å lagre de ulovlige stoffene i Marsa-lagringen som tilhørte Martins far.

Interiøret lagret politiet over 3,5 kilo kokain, mens det også var € 5, 000 i kontanter på tvers av det indre Martins hjem, satt opp for å skjule prisen på en kirurgisk inngrep han endret til å planlegge å gjennomføre i Beograd.

Under avhør hevdet mannen angivelig at Debono ville overlevere € 200 hver gang han ba om en sending.

På et eller annet tidspunkt i sin tiltredelse på søndag erkjente Martin seg ikke skyldig i narkotikahandel, grov besittelse av kokain, hvitvasking av kontanter og tilbakefall.

Debono erklærte seg heller ikke skyldig i narkotikahandel, sammensvergelse for å avhjelpe bøter og hvitvasking av penger, bortsett fra å bryte tre kausjonsdekret, den siste som ble gitt dager tidligere.

En ny søknad om kausjon inngitt av Debonos advokater tidlig mandag morgen vil tilsynelatende bli behandlet etter følgende lytting til, planlagt til 5. januar, så snart sivile vitner vitner.

Inspektører avtrykt Anthony Mercieca, Steven Ryan Micallef og Omar Caruana tiltalt.

Advokater Franco Debono og Marion Camilleri hadde vært rådgiver for Debono,

Advokater Joe Giglio og Roberta Bonello hadde vært rådgiver for Martin.

Rettferdig journalistikk krever kontanter. Toughen Cases of Malta for kaffe.

Toughen Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment