Du kan være isolert, men du blir ikke glemt, sier president til eldre

by admin
du-kan-vaere-isolert,-men-du-blir-ikke-glemt,-sier-president-til-eldre

President George Vella takket torsdag allmennheten for å adlyde helsemyndighetenes retningslinjer innen nysgjerrigheten til deres helse og deres pårørende.

I sin melding til jul, sa presidenten snakket om at virkeligheten at dette ble så snart som en sosialt avstand jul skulle være stille ikke lenger minimere julens ånd som nådde toppen i husholdningssolidaritet.

Han hadde en vær oppmerksom på andre mennesker som misplasserte en kjær til COVID – 19 og formidler sin kondolanse og uttrykker solidaritet.

Vella instruerte de eldre som må utøve denne julen alene, at alle maltesere og gozitanere grubler på dem. Han ba familie om å oppnå at ingen emner trolig kommer, rett som navn eller send en gave eller et kort, til disse eldre, som, selv om de var isolerte, ikke ble glemt.

Han hadde også setninger av håp for de syke og takket disse som bryr seg om dem, og kunngjør deres misjon er absolutt en glede.

Vella takket oss for hans eller hennes forbedring i retning av Malta Community Chest Fund Basis og kunngjorde at Selv om dette ble så snart et vanskelig år takket være et fall i midler og aktiviteter, bidro de av oss stille til å lære disse i mangel. fase av den maltesiske utvidede husstanden “og vi bryr oss like godt om ditt velvære”.Presidentens melding i rotund vil lær deg også i pdf-hyperkoblingen under.

Selvstendig journalistikk koster kontanter. Forbedre Times of Malta for observere en kaffe.

Forbedre oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment