DPIIT gjør oppriktig innsats for å tilby et vindussystem for godkjenninger: Piyush Goyal

by admin
dpiit-gjor-oppriktig-innsats-for-a-tilby-et-vindussystem-for-godkjenninger:-piyush-goyal

Handels- og industridepartementet gjør en “trofast” innsats for å planlegge et system med ett vindu for godkjenning og godkjenning fordi det vil støtte industrien å senke overholdelsesbyrden, erkjente unionsminister Piyush Goyal tirsdag. Handels- og industriministeren uttrykte håp om at den dominerende spalten i det ene vinduet ville nå i mars eller april påfølgende år.

“DPIIT (Division for Promotion of Industry and Inside of Change) gjør en trofast innsats for å presentere et enkeltvindu for godkjenning blant ganske mange ministerier i sentrum … og også på synging og innfødte faser. “Vi prøver å kombinere dette, og jeg håper at innen mars eller april, er sjansen stor for at du vil se den dominerende spalten i et trofast enkeltvindu som kan lette overholdelsesbyrden, tillate deg for å annonsere for virksomhetene dine og samlepunktet for bedrifter, “erkjente han.

Han erkjente at myndighetens politikk trener i å lette kravene i industrien og gjøre alle delene digitale og online, i tillegg til å redusere byrden av hyppige fornyelser av lisenser og godkjennelser fra statsråd. Ministeren la til at det tas skritt for å løfte innenlandsk industri og forsterke sin andel av landets BNP.

(Vinn hele endringsdataene, Breaking Data Events og de fleste nye dataoppdateringene på Th e Economic Instances.)

Last ned Economic Instances Data App for å samle dag etter dag Market Updates & Dwell Change Data.

You may also like

Leave a Comment