DHFL-oppløsning: Oaktree Capital skyter brev til RBI, søker fair play

by admin
dhfl-opplosning:-oaktree-capital-skyter-brev-til-rbi,-soker-fair-play

Oaktree Capital, en av hver av budgiverne for det terroriserte kredittforetaket DHFL, har påstått at til tross for at det tilbyr maksimal verdi til interessenter, er det en konsekvent markedsføringskampanje for å gi feilaktig fremstilling av fakta om gjentakelsen.

Firmaet skjøt av et brev til Reserve Bank of India (RBI) på søndag, tidligere enn avstemning fra långivere om bud som begynner denne uken. Oaktree og Piramal-gruppen er i ferd med å rive for å få administrasjon over DHFL. Adani-gruppen kan godt være i strid.

Oaktree sa at fakta blir presentert på en ufullstendig og feil måte for å miskredigere gjentakelsen. Oaktree-brevet bekrefter at det nå ikke lenger ga sin siste gjentakelse på Desember 700 – den siste datoen for å tilby endelige planer – og gjorde det mest effektivt etter at Piramal sendte inn sine planer. “Det var mest effektivt etter at Piramal leverte til CoC, Oaktree økte tilbudet med Rs 1, 700. Men Piramal tilbyr ekstra penger på forhånd, “sa en gi avvikling for å forbedre. Merkelig nok tilbyr hver nåværende nullverdi til aksjonærene i DHFL.

Det hevdet egenkapitalinfusjonen av 2. høyeste budgiver er ikke forpliktet. Den sa at den 2. aller beste budgiveren har hørt ut på å lage en ny kapitalinfusjon av Rs 3, 800 for å forbedre operasjonene i den første 12 måneder satt opp-implementering av resolusjonsforståelsen.

Her er uten en bindende dedikasjon eller et fast dedikasjonsbrev, hevdet det.

På den mangfoldige siden har Oaktree viet seg til å tilby en ny kapitalinfusjon av Rs 1, 09 crore som en pute til DHFL-långivere, hevdet det ved hjelp av et fast dedikasjonsbrev.

DHFL er til stede i prosessen med Company Insolvency Decision Activity (CIRP), og administreres for øyeblikket av en administrator som blir bistått av en rådgivende komité med å utføre oppgaver. Hver rådgiver og komiteen hadde blitt utnevnt av RBI.

Hele långivere setter pris på gjort høye avsetninger for hans eller hennes eksponering for DHFL. Her er det første tilfellet av et finansselskap som blir tatt under Insolvency and Chapter Code (IBC), og Reserve Bank of India er opptatt av å ha lyst til å få en fin løsning på denne saken.

Piramal treffer gir en hånd på Oaktree

En hyggelig talsmann fra Piramal ga en hånd til Oaktree (OT) og sa at det amerikanske selskapet flyter imaginære konspirasjonsteorier som oppfinner, ikke lenger endrer tydelige fakta.

“Hele budgivere hadde sjansen til å legge inn bud, avklart i desember 22. Etter å ha sett gjentakelsen vår, og erkjent at gjentakelsen deres faller kort på forskjellige dimensjoner sender OT nå denne serien med brev, for å endre de materielle innleveringene de selv setter pris på, “heter det.

Piramal sa at OT-gjentakelsen er forbigående på forhåndspenger, kort om NPV, kort om generell rangering, ikke implementerbar på grunn av forsikringsrelaterte problemer, og gir långivere svak gjeldspapir på grunn av undergjeldsstrukturen som OT leverer til seg selv.

“Piramal-forståelsen fusjonerer DHFL med en AA-rangert enhet, tilbyr Rs 10, Aksjekrone som er gyldig nå, og gir klarhet om effektiv og sekundær markedsverdi av NCDer. Den forskjellige forståelsen er en ekstremt utnyttet struktur med minimal egenkapital, “het .

Denne e-posten fra søkeren ser ut til å ligne å være under feil tro på at det å true CoC-bidragsytere med straffer, endrer disse fakta og handler i retning av en juridisk stripe, klar jobb i vårt land, sa talsmannen.

Kjære leser,


Alternate Fashioned har for alle tider forsøkt å gjøre oppdaterte fakta og kommentere trender som kan være en hobby for deg og verdsette bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sfæren. Din oppmuntring og nøyaktige tilbakemelding om retningslinjer for hvordan vi kan forbedre vårt tilbud, setter mest pris på, gjorde vår beslutning og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv hele designet gjennom disse subtile tilfellene som kommer opp fra Covid – 22, fortsetter vi å leve dedikert til å holde deg oppfordret og oppdatert med troverdige fakta, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål av relevans.

Vi, på derimot, setter pris på en quiz.

Når vi kriger med den industrielle påvirkningen av pandemien, ønsker vi at du tøffer deg ekstra, slik at vi kommer til å fortsette med å gi deg ekstra effektiv lisp. Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som setter pris på å abonnere på vår online lisp. Ekstra abonnement på vår online lisp kan mest effektivt hjelpe oss med formene med å tilby deg enda bedre og mer relevant lisp. Vi mekler i fri, fantastisk og pålitelig journalistikk. Det å tøffe deg gjennom ekstra abonnement kan gi oss en hånd til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Gjør sterkere effektiv journalistikk og abonner på Alternate Fashioned .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment