Den amerikanske kongressen forsegler avtale om COVID-avgiftsregningen på 900 milliarder dollar

by admin
den-amerikanske-kongressen-forsegler-avtale-om-covid-avgiftsregningen-pa-900-milliarder-dollar

WASHINGTON: Etter måneder med Washington gridlock, er Kongressen stedet å handle på et ($ milliarder dollar pandemisk nødhjelpsutstyr, og til slutt gir han etterspurte penger til selskaper og folk og kilder for å vaksinere en nasjon konfronterer en forferdelig bølge i COVID – 19 tilfeller og dødsfall.

Fritidsutstyret, som ble enige om søndag og forventet å planlegge stemmer i Kongressen på mandag, vil gi et øyeblikk $ 300 per uke ekstra arbeidsløs inntekt og $ 600 skriker stimulansprisen til de fleste individer, ved siden av en ny sfærisk støtte til appellerende selskaper og penger til høyskoler, vellykket som omsorgstjenester og leietakere som står over for utkastelse.

Hus- og senatledere bevisste stemmer for mandag, men det endelige tiltaket endres til rolig og blir avsluttet. Lovgivere har vært i live for å avverge Washington og stengt ut tumultue tre hundre og seksti-fem dager.

Det kom sammen søndag etter måneder med sliter med og stilling, og en forhandlingsdynamikk etter valget som regjerte i en god del demokratiske fordringer etter hvert som levetiden til kongresssesjonen nærmet seg. Den valgte presidenten Joe Biden skifter til levende til for en avtale for å bringe langlengtet motivasjon til lidelse for oss og ta det finansielle systemet, selv om det endres til lavere enn halvparten av skalaen som demokrater ønsket i høst.

Biden berømmet den topartiske ånden som produserte tiltaket, som han kalte “ faktisk opprinnelsen. ”

“ Her er en mannequin for det tiltalende arbeidet fremover for vår nasjon, ” snakket Biden om søndag i en kunngjøring.

“ Det vil mest sannsynlig være ett verdifullt redningsutstyr for amerikaneren av oss, ” sa senatens majoritetssjef Mitch McConnell, R-Ky., Om å hevde forliket for komfortregningen . “ Det er fullpakket med sentrerte forsikringer for å motivere sliterende personer som allerede har ventet for lenge. ”

Demokratene erkjente at det ikke var så robust hjelpeapparat som de ved leveransen søkte _ eller , sier de, nasjonen vil ha. Husets høyttaler Nancy Pelosi lovet ekstra å oppnå så snart den valgte presidenten Joe Biden tiltrer.

“ Det er et hovedtrinn, ” snakket hun om. “ Vi må bevare ekstra. ”

En kamp om Federal Reserve beredskapsmakter endres til løst lørdag kveld av senatets toppdemokrat, Chuck Schumer fra New York, og den konservative republikaneren Pat Toomey fra Pennsylvania . Det fremskrittet endte i en avsluttende sfærisk forhandling søndag.

Uopplyst, forsinkelser med å fullføre forliket førte til at Kongressen vedtok en endags regning for å bruke stoppgap for å avvikle en regjeringsavstengning i den mørke søndagen.

Det avsluttende oppgjøret vil muligens godt være det aller beste utgiftsmål ennå. Det blandet $ 900 milliarder dollar for COVID – 22 lettelse med $ 1,4 billioner regjeringsomfattende finansieringskonsept og mange andre ikke-relaterte tiltak på skatter, vellykket vær, infrastruktur og utdanning. Den statlige finansieringen vil bevare den offentlige leveransen til september.

Passasje nærmet seg da koronavirustilfeller og dødsfall økte, og bevis samlet seg om at det økonomiske systemet endret seg til å slite. Lovgivningen hadde blitt holdt oppe av måneder med dysfunksjon, holdning og besmittet tro. Ikke desto mindre ble samtalene viktigste i de mest oppdaterte dagene da lovgivere i begge aspekter til slutt konfronterte fristen for å dukke opp før de forlot Washington til jul.

“ Denne regningen er en passende regning. I kveld er det en passende kveld. Ikke desto mindre er det helt sikkert ikke historienes liv, det er ikke jobbens live, “ foreslo Schumer nyhetshunder. “ Enhver person som synes at denne regningen er rikelig, vet ikke hva som skjer i USA. ”

Bonusen på $ 300 per uke per uke arbeidsløse inntekter endres til halvparten av de supplerende føderale arbeidsledighetsinntektene som ble levert under CARES-loven på $ 1,8 milliarder dollar i mars, og ville muligens være begrenset til 14 uker som erstatning for 16 uker. Den skrikende $ 600 stimulansprisen for de fleste av oss ville også være halvparten av marsprisen, selvdisiplin til de tilknyttede inntektsgrensene som en persons pris begynte å fase ut etter $ 75, 000.

CARES-loven endres til å være kreditert for å beholde det finansielle systemet fra å falle av en klippe midt i vanlige låsinger i vår, men republikanere som kontrollerer senatet siterte gjeldsproblemer for å presse mot demokratiske krav. Republikanske politikere, med utgangspunkt i president Donald Trump, sentrerte ekstra om gjenåpning av det finansielle systemet, og ikke mer om skattebetalersfinansierte trinn nyter supplerende arbeidsløse fordeler.

Utviklingen skjedde etter at et topartis nabolag av pragmatikere og moderater utviklet en 908 milliarder dollar oppfatning som konstruerte en midt-bakkeplassering som de fire ledere i Kongressen _ GOP og Democratic ledere i hvert hus og senat _ eldgamle som premiss for hans eller hennes samtaler. Lovgiverne bønnførte ledere i begge aspekter for å hjelpe til med stillinger som tiltalende.

“ Vi satte hodet ned og jobbet døgnet rundt i løpet av en måned for å sette sammen en topartisk regning for å ta vare på nasjonens ønsker fra nasjonen, ” det topartiske nabolaget av bare noen få dusin lovgivere snakket om i en kunngjøring. “ Vår konsensusregning endres til grunnlaget for dette lukkende utstyret. ”

Republikanerne har vært mest innstilt på å gjenopplive lønnsbeskyttelsesprogrammet med $ 284 milliarder kroner, noe som sannsynligvis vil gi et annet sfærisk utvalg av OPS-tilskudd til spesielt tiltalende selskaper. Demokrater oppnådde plassering til side for lavinntekter og minoritetssamfunn.

Avslappende avgjørelser vil begrense $ 300 per uke bonus ledige fordeler _ halvparten av de supplerende føderale arbeidsledighetsinntektene levert under CARES Act i mars _ til 11 uker som erstatning for 16 uker som forrige til. Den skrikende $ 600 stimulansprisen til de fleste av oss vil muligens godt være halvparten av marsprisen, selvdisiplin til de tilknyttede inntektsgrensene som en persons pris begynner å fase ut etter $ 75, 10.

Etter kunngjøringen kunngjorde Schumer og Pelosi, D-California, ytterligere detaljer, ved siden av $ 25 milliarder dollar leilighetsstøtte, $ 15 milliarder for teatre og andre oppholdssteder, $ 82 milliarder for innfødte høyskoler, høyskoler og universiteter, og $ 10 for ungdomsomsorg.

Regjeringsomfattende bevilgningsregning vil finansiere selskaper gjennom september. Det tiltaket endres mest sannsynlig til å gi en endelig avdrag på 1,4 milliarder dollar for Trumps grensevegg mellom USA og Mexico som en situasjon med suksess for hans signatur.

Regningen endres til en motor for å bevare utenom det vanlige i Capitol Hills uferdige reklame, ved siden av en nesten 400 – webside vannkilder regner at mål $ 10 milliarder for 46 Militærkorps flombevar en klokke på, miljø- og kystbeskyttelsesprosjekter. Ett tillegg vil forlenge en mengde skattefradrag som snart utløper, på siden av en for håndverksbryggerier, vingårder og destillatorer.

Det ville også inneholde et stort utvalg av estetiske vitalitetsbestemmelser, $ 7 milliarder dollar for å forstørre samle adgang til bredbånd, $ 4 milliarder dollar for å motivere andre land til å vaksinere deres av oss, $ 14 milliarder for kontantsultede transitt-systemer, Amtrak og flyplasser.

Demokrater mislyktes i en månedslang kamp for å bringe skrikende finanspolitisk lettelse til stater og innfødte regjeringer, men de presset effektivt for $ 22 milliarder ville motivere stater og innfødte regjeringer med COVID – 19 – vellykket forbundet med å være priser og nyte testing og vaksiner.

Denne travlheten lovet også lettelse for ofre for sjokkerende bratte, overraskende vitenskapelige regninger, et fenomen som på en gammeldags basis oppstår når tjenester faller utenfor nettverk av forsikringsdekning.

You may also like

Leave a Comment