De verste utførende energilagrene i 2020

by admin
de-verste-utforende-energilagrene-i-2020

Med nøyaktige par handelsdager igjen i 2020 tar analytikere status over det ideelle og verste i aksjer som denne veldig skeive tolv måneder har brakte med seg.

Pandemien og det resulterende gir-diagrammet i oljekostnadene slo den allerede modne vitalitetssektoren som har vært den dårligst utførte av alle sektorer dette året r . Vaksinebygging og utrullingen som fulgte raskt deretter løftet aksjene i selskaper innen olje og drivstoff i fjerde kvartal. Likevel er vitalitetserstatningen avslappende, den ideelle underpresterende, med mange selskaper som kaster milliarder av amerikanske dollar fra sine markedsverdier.

Et av vitalitetserstatningens største navn hadde vært blant de mange verste vitalitetsutøverne i 2020. Og ingen sektor av olje- og drivstofferstatningen modifisert til skånet 2021 blodbad, fra integrert olje og drivstoff til leting og produksjon, rørtransport, raffinering og oljefeltprodukter og selskaper.

Vitalitetslagrene økte i november og det meste av desember, drevet av håp om at vaksiner vil gjøre det mulig å gå tilbake til noe ekstra eller mye mindre normalitet de påfølgende tolv måneder. Likevel sank S&P 500 vitalitetssektoren 38 prosent i tolv måneder i desember 23, filer fra Yardeni Learn viste.

Her er i sammenligning med den endelige ytelsen til S&P 500 indeksen, som har fått 14. 1 prosent i tolv måneder. Den nest dårligst utførte blant sektorer, økonomi, mistet nøyaktige 7,4 prosent – noe som gjorde vitalitet til den ideelle taperen i løpet av en nasjonal mil.

Tidligere i tolv måneder sølget kjøpmennene på vitalitetslagre etter at oljekostnadene falt sammen og det ble tydelig at det globale drivstoffspørsmålet ikke ville komme tilbake til pre-pandemiske intervaller på ikke mye mindre enn ett år til.

Vaksinestøttet olje- og vitalitetslager viste at det ikke lenger var like mye som noen selgere trodde at vitalitet ville være en gigantisk (hvis ikke lenger den ideelle) mottaker av en tilbakevending til vekst, om det er økonomier som vender tilbake til vekst eller bare oljespørsmål som går tilbake til vekst.

Før den velkjente kunngjøringen fra Pfizer og BioNTech den 9. november, endret olje- og drivstofferstatningen seg til ikke lenger å være den mest effektive markedstaperen av 2020, så hadde det igjen utviklet seg til å være den dårligst utførte på markedet – noensinne . Vitalitetssektoren hadde mistet 66. 5 prosent mellom januar og oktober, med tap det verste i noen sektor siden 1928.

Tilkoblet: 8 aktuelle vitalitetsteknologier som vil blåse tankene dine

Av den grunn som opphører i oktober, har likevel vitalitetssektoren overgått alle andre, dessuten S&P 500 indeks, økende av 30. 1 prosent versus a 12 – prosent oppover av den bredere indeksen.

Uansett rally i fjerde kvartal, hvor amerikanske vitalitetsaksjer tar halvparten av sitt enkleste kvartal siden 2020, vitalitetssektoren er avslappende, den ideelle underpresterende, og et av de mest nødvendige ideelle navnene i den falske aksepterer det som sant, og til og med den underpresterende vitalitetssektoren.

Ryan Downie fra The Motley Fool har samlet en liste over et par av de dårligste utøverne.

Sfærens viktigste leverandør av oljefeltprodukter og selskaper, Schlumberger, har samlet seg 23 prosent i 4. kvartal. Likevel har leverandøren av oljefeltleverandøren mistet nesten halvparten av sin markedsverdi tolv måneder til dette nivået, aksjene er nede 52 prosent i tolv måneder, og markedsverdien er nede med mer enn US $ 22 milliarder til nøyaktig under US $ 38 milliarder per desember 22.

Schlumberger og diversifiserte oljefeltprodukter og selskaper og utstyrsleverandører aksepterer som sant med følte at oljesporet og oljespørsmålet krasjet verst da oppstrømsbedrifter kuttet ned sine borebudsjetter.

Det amerikanske skiferfirmaet EOG Sources har vært en gigantisk underperformer denne tolv måneder, og kaster 42 prosent av sporene, eller nesten US $ 20.

Supermor ExxonMobil er også nede 47 prosent tolv måneder til dette nivået, og det har mistet mer enn US $ 110 milliarder i markedsspor, som sto på US $ 174 milliarder fra og med erstatningens opphør i desember 22. Disse tolv månedene ble Exxon modifisert til og med sparket ut av Dow Jones Industrial Moderate-indeksen, der den hadde sittet beleilig siden 1989.

Raffinering av brede Phillips 110 har også hatt bemerkelsesverdige tolv måneder, kaste 40 prosent, eller rundt US $ 20 milliarder av sporet. Aksjer i rørledningen bredt Kinder Morgan aksepterer som sant med også falt med 40 prosent tolv måneder til dette nivået.

Uansett disse dramatiske nedgangene i markedsytelsen, vil vitalitetssektoren være på vei mot restaurering påfølgende tolv måneder, og bygge videre på fjerde kvartals rally ettersom sporhandlere er tilbøyelige til å jage undervurderte aksjer, forteller analytikere .

“Denne underprestasjonen kombinert med lav aksjevurdering kan komponere vitalitetsaksjer den ideelle fasen i globale aksjer i 2021,” Peter Garnry, Head of Fairness Draw hos Saxo Bank, erkjent ved opphør av november.

“Anta at selgere nå ikke lenger eksisterer i sfæren fordi det er terminale spørsmålsnød i den lange mosey, og prisforhandlere styrer dagen,” Matt Portillo, en analytiker i investeringsbanken Tudor, Pickering, Holt & Firm, raskt de monetære sakene denne måneden.

Av Tsvetana Paraskova for Oilprice.com

Ekstra topplesninger fra Oilprice.com:

  • Kan dette også være det beste oljespillet for 2021?

  • Hvordan elektrisk bilhype skapte en merkevare nåværende billion dollar marked

  • Kina Og Iran leverer opp boring i denne store bensindisiplinen

Lær denne artikkelen på OilPrice.com

You may also like

Leave a Comment