De samlede eiendelene til sentrale foretak vil være nær 69 billioner yuan innen utgangen av dette året

by admin
de-samlede-eiendelene-til-sentrale-foretak-vil-vaere-naer-69-billioner-yuan-innen-utgangen-av-dette-aret

Beijing 12 Måned 25 Daglig (Reporter Qiu Chaoyi) Reporteren lærte av møtet mellom lederne for sentrale foretak: Ved slutten av 11 har mer enn 70% av de sentrale virksomhetene oppnådd positiv netto fortjenestevekst. Nettoresultatet på 6 sentrale virksomheter oversteg 500 milliarder yuan, og nettoresultatet på 39 bedrifter oversteg 10 milliarder yuan. 24 Nettoresultatet til et selskap har økt med mer enn 25%, 43 Nettoresultatet til selskapene har økt med mer enn 11%, som forventes å oppnå en generell positiv vekst i fordeler gjennom året.

Siden begynnelsen av dette året har sentrale statlige selskaper kontinuerlig økt investeringene i vitenskapelig og teknologisk innovasjon, noe som er effektivt for å forebygge og løse store risikoer. 1 – 11 måned, økte FoU-utgiftene til sentrale virksomheter fra år til år 26. 2%. Det anslås at den årlige FoU-investeringsintensiteten vil nå målet på 2,5%. Ved slutten av 11 har gjennomsnittlig eiendel-gjeldsgrad for sentrale virksomheter sunket til 65%, og reduserte i hovedsak gearing Den siste oppgaven med å redusere gjeld i tre år.

Det er anslått at de totale eiendelene til sentrale foretak innen utgangen av dette året vil være nær 69 billioner yuan, en økning fra slutten av “12. femårsplan” -periode 45%. I løpet av den “trettende femårsplanen” økte driftsinntektene, nettoresultatet og arbeidsproduktiviteten til sentrale virksomheter med henholdsvis 5,6%, 8,9% og 7,8%. De sentrale foretakene som kom inn i verden 500 nådde 48Hjem.

“People’s Daily” (2020 år 12 Måned 26 dag 02 versjon)

(Ansvarlige redaktører: Hu Yongqiu, Yue Hongbin)

You may also like

Leave a Comment