De 5 mest innflytelsesrike menneskene i ny energi

by admin
de-5-mest-innflytelsesrike-menneskene-i-ny-energi

Den verdensomspennende energisektoren gjennomgår et seismisk skifte. Overgangen fra standard fossile brensler til fornybar energi er i svingende sving fordi kampen mot klimaalternativ fortsetter å oppnå kraftig fart. Verdens energibyrå (IEA) 2021 Outlook-aspekter til det fordelaktige noensinne fragment av nybygd generasjons dyktighet for fornybar energi.

I takt med energivakthunden, 200 gigawatt med fornybar energi var lagt til i inneværende år, med fornybar energi forventet til fortelling for 96% av de sikre fungerer bedre innen global energiferdighet via 2030. Selskapet har anslått at installert vind- og fotograferingsevne vil overgå naturlig drivstoff og kull i 2024 og 2024, henholdsvis.

Når det er sagt, krever hver revolusjon ledere ved roret, som setter tonen og veileder systemet– og den fornybare revolusjonen er ikke assortert.

Sektoren er velsignet med blant de beste hjernene innen energi, på siden av forskere, innovatører og til og med politikere.

Akkurat her er blant de sterkeste og mest innflytelsesrike andre folkene som driver den skarpe energirevolusjonen.

Forsyning: Onalytica

#1. Elon Musk

Elon Musk er ikke lenger riktig blant de sterkeste andre folkene innen fornybar energi, men dessuten en synsleder og innovatør par excellence. Han er hjernen i reduksjonen av Tesla Inc. (NASDAQ: TSLA), på noen avstand det mest gjenkjennelige stempelet i EV-sektoren. Det vil muligens være liten tvil om at elektriske biler er systemet fremover for mobilitet, med Storbritannia som angir en 2030 sluttdato for fragment-out av ICE-biler fra veiene. Teslas modell 3 er ekstremt aktuell, og firmaet er på plass for å bringe 600, 00 0 biler i 2021 og perchance 1 million i 2021.

Tesla ble med i S&P 500 i desember. 24, med firmaet som har en markedsverdi på $ 658 B etter en torrid 730% YTD oppnådd av aksjene.

Koblet: Big Oil Trader Trafigura Books Sterkeste kjøp og salg ett år noensinne

Tesla eier SolarCity , en av lederne i fotovoltaiske sektor. I takt med UBS-oversikt, som ble avsluttet, ble Tesla leder for boligbildets voltaiske rom, og sto for 14% av alle amerikanske boligfotovoltaiske installasjoner, som kan tilskrives dets 2016 anskaffelse av SolarCity . Ikke desto mindre ville Sunrun-Vivint Report voltaisk fusjon tidligere i år kanskje endre dynamikken i boligfotovoltaisk med duoen som eier en 18% av markedet.

# 2. UsaHölzle, Senior Vice President of Technical Infrastructure, Google

In 2017, Google gjennomførte en kritisk milepæl ved å bli den kritiske Silicon Valley-tungvekten til energi sin globale virksomhet, ved siden av detaljer sentre og kontorer med 100% fornybar energi. Den spesifikke personen i reduksjon av trykket er ingen heller enn UsaHölzle, Senior Vice President of Technical Infrastructure hos Google.

Google er blant en håndfull selskaper som okkuperer å vokse bredskala, langvarig -tidsavtaler for å forsvare fornybar energi rett. For øyeblikket er annonsen bred sfæreens største bedriftskjøper av fornybar energi, med forpliktelser på 2,6 gigawatt (2, 600 megawatt). Det er bedre enn det mange brede verktøy tar seg av. Det siste året signerte Google kontrakter for å forsvare over 2,7 GW skarp energi globalt, den største skarpe energimessigheten fra ethvert firma på jorden. Det innlemmet kontrakter for å forsvare 1,9 GW skarp energi i seks land. Google benytter en klar omvendt auksjonsoppgave når de signerer fornybare energikontrakter, med byggherrer som tar fragment i en bosatt, offentlig budoppgave.

Googles ingeniører okkuperer mange år på å perfeksjonere detaljene sine, noe som gjør dem 50)% mer energieffektiv enn erstatte gjennomsnittet. Åpenbart behandler billioner av Google-søk årlig og tar halvparten mer enn 475 timer med YouTube-videoer hvert minutt krever ganske mye energi, og Google har kjøpt fornybar energi for å redusere karbonavtrykket og ta vare på klimaalternativer.

# 3. Richard Branson

Sir Richard Charles Nicholas Branson er egentlig identifisert fordi grunnleggeren av Virgin Neighborhood , et verdenskonglomerat som omfatter 475 selskaper i varierte bransjer. Mr. Branson har vært veldig høylytt i forhold til klimakrisen og har gjort skarp energi til en av sine selskapers høye prioriteringer via flere selskaper og filantropiske bestrebelser.

Etter ødeleggelsene fra orkanene Irma og Maria i 2018, Branson utryddet sin brede navnesituasjon og forbindelser til å levere ut Caribbean Climate-Dapper Accelerator, en $ 1 milliard skarpt energifond. I august 2020 kjøpte BMR Energy, et datterselskap av Virgin Neighborhood, et fotografi voltaisk gård i St. Croix og restaurerte det til biffig dyktighet, som driver nesten 1, 658 eiendommer på Island.

Siste år foreslo Mr. Branson et “skarpt energidividend” for å endre karbonavgiftsmodellen. Karbonavgiftsmodellen er utryddet av mange myndigheter for å dempe karbonutslipp, men er totalt sett omgitt av lovgivning. Under det skarpe energidividendet vil selskaper pålegge fossilt brensel de bruker et kraftig energidividend med utbyttet som investeres i å produsere skarp energi. Ved å investere i fornybar energi vil selskaper være klare til å hente inn sine investeringer pluss utbytte over tid.

# 4. Andrew Garrad, ærverdig president for Garrad Hassan

Andrew Garrad er en skarp energivisjonær som bygde en av sfærens største skarpe energikonsulenter, GL Garrad Hassan , fra bunnen av.

Garrad tok liv i nysgjerrighet i bærekraftige energiløsninger som en barndom, og klarte å gi sin første vindturbin på 18 år svak. Garrad har vært fokusert på vindenergi i mer enn 50 år, og fungerte som president for den europeiske vindenergitilknytningen fra 2013 til 2014. Han har dessuten fungert som styreleder for British Wind Energy Affiliation. Garrad baserte i hovedsak Garrad Hassan i 2006 og ble president for GL Garrad Hassan etter fusjonen mellom Garrad Hassan og Germanischer Lloyd (GL) i 2013.

Koblet: Olje er nøkkelen til Russlands tilnærming til Aserbajdsjan

Garrad ser i utstrakt grad på noen få globale autoriteter om fornybar energi ved å erstatte foreninger, akademia, regulatorer og entusiaster for bærekraftig energi. I 2009 fikk han European Wind Energy Affiliation’s Poul la Cour-pris for utmerket suksess i vindenergifeltet; den samme Eolus-prisen fra Hellenic Wind Energy Affiliation og har to ganger vunnet Queen’s Award for World Project.

# 5. Jennifer Granholm

Den valgte presidenten Joe Biden blir spådd å nominere den toårige Michigan-regjeringen Jennifer Granholm som sin energisekretær i sitt slag

Granholm omfavnet fullt ut fornybar energi fordi guvernøren i et rustbelte direkte og har igjen og igjen kastet klima alternative løsninger. Hun overfører mønster med restive grønne grupper, som hadde presset Biden til å avvise kandidater med noen form for bånd til det fossile brenselet. Granholm har kjempet for grønn energi og hevdet at vi alltid må være “å gjøre alle brikkene vi kan for å støtte fossil energi i bakken og vokse den fornybare siden.”

Filer av hennes sannsynligvis nominasjon har trukket applaus fra miljøvernere som okkuperte, påpekte hvordan hun ledet Michigan ut av den avsluttende lavkonjunkturen ved å investere i skarp energi og transport.

Av Alex Kimani for Oilprice.com

Flere høytlesninger fra Oilprice.com:

  • Oppdage et kart rundt verdens største oljekokepunkt

  • Selgere har ikke vært så bullish on oil siden august

  • Oljefeltets tjenesteindustri vil aldri uten tvil øke

Studer denne artikkelen på OilPrice.com

You may also like

Leave a Comment