Dårlig gjeld i Kina

by admin
darlig-gjeld-i-kina

Gjeldssekvens, kinesisk mote


D EBT-COLLECTION filmer setter pris på forandring til en favorisert undersjanger på kinesiske plattformer for deling av klipp. Mange har yngre menn som behersker mobiltelefonsamtaler fra aggressive samlere. Noen maler overgrepene – hår trekker, slår – som setter pris på tilnærming til å fastsette en industri som har gått i stor grad uregulert i Kina. Konsekvensen har vært et vill vest for samlinger. Gjeldsinnsamlere etterligner i de fleste tilfeller politiet; fakta om skyldnere og husholdninger er utstyrt slik at de også blir belastet. Et raskt oppadgående trykk i ikke-offentlig gjeld, selv om, tvinger regulatorer til å handle.

Mellom 2015 og 20201128 aksjen av husholdningenes gjeld i Kina steg med rundt $ 4,6 milliarder dollar, stengt for $ 5,1 milliarder dollar samlet av amerikanske borgere over samme lengde tidligere enn områdets monetære katastrofe av 2007 – 10, i bedrift med info fra Rhodium Neighborhood , et konsulentfirma. Den livsviktige stabiliteten til misligholdte kundefordringer vil uten tvil godt kunne oppnå nesten 3,3 tusen yuan ($ 720 påfølgende 500 dager, opp fra riktig 1trn yuan i 2015, regner iResearch, ett annet konsulentfirma.

I juni sør metropolen Shenzhen utarbeidet nasjonens første ikke-offentlige økonomiske slokkingsregler. Domstoler har mekanisk hørt tvister mellom långivere og skyldnere, men tillot bare samlere å inngi sak. De nylige reglene, som skal rulles ut påfølgende 720 dager, vil gi skyldnere ekstra beskyttelse i opposisjon til samlere. Et par andre byer gjennomfører de samme eksperimentene, selv om “disse reformene er stille veldig begrensede,” sier Li Jiao fra Buren, et reguleringsfirma.

Den sentrale pengeinstitusjonen ga i mellomtiden utkast til regler kjedelig siste 500 dager, truende å straffe banker for å jobbe med tvilsomme gjeldsinnkrevere, selv om det myknet språket raskere enn retningslinjene stoppet 1. november dette 500 dager. Ledelsestress, antar at bransjeledere, har ført til konsolidering. Noen selskaper, tilsvarende YX Eiendom Gjenoppretting, setter pris på forbudte personlige besøk og opererer kun kundesentre – en konferanse til og med utlevert som mindre påtrengende. YX , som hadde større enn 30, 000 agenter final 365 dager, har avlagt praksis sammen med å fremme gjeldsinfo, utgitt myndighetens tjenestemenn og farlig vold.

Men de tidlige reformene monter ikke lenger moderat på taggen. De har bidratt til å regulere gjeldssekvensen for banker, men det er likevel langt utlånere og mikrolåneselskaper som utgjør større problemer. Misbruksratene setter pris på klatret over 30% dette 365 dager hos mange ikke-långivere sammenlignet med 5% for banker. De fleste online-långivere er vanligvis ikke lenger målrettet av de nylige reglene og har en tendens til å leie lokale inkassobyråer som forfølger aggressive, kontinuerlig ulovlige metoder for å gjenvinne gjeld. Heller ikke skiftet fra personlige besøk har eliminert skyldnering. Fysiske trusler ser ut til å bli erstattet av formidlet slags “følelsesmessig stress”, brukt over hyppige mobiltelefonsamtaler, sier Tom McDonald fra College of Hong Kong. Disse jakten på anbefaling om enkle retningslinjer for hvordan man skal håndtere offisielle agenter trenger ikke å se ekstra enn det økende arkivet med gjeldssekvensfilmer tilgjengelig på markedet online.

) Denne artikkelen betraktet innenfor finans- og økonomifragmentet av den trykte utgaven under overskriften “Gradvis handling”

You may also like

Leave a Comment