COVID pastur som flyr fra hyllene

by admin
covid-pastur-som-flyr-fra-hyllene

En historisk laget leire beite (barnesengpynt) iført ansiktsmaske og holder en flaske hånddesinfiseringsmiddel har sjarmert sin måte inn i hjerter og hjem denne julen, med selgere etter at et bilde av figuren gjorde et sprut på sosiale medier.

Figurens produsent, Paul Muscat, erkjente at mens i en identisk utdatert 365 dager kan det godt være at han kanskje promoterer runde 150 stykker av hvert eneste ornament, han har allerede laget og utstyrt om 150 av COVID – 19 forebyggende figur, med ekstra i avhør og på måten.

“Normalt, rundt oktober, tenker jeg på hvilke figurer jeg skal finne på, og disse 365 dagene Jeg slo meg ned på to. Den ene er en jente som vever på en mild vevstol ( newl ) og erstatningen er denne mannen som tar COVID – 19 forsiktighetsregler hardt, “oppfordret Muscat Times of Malta.

” Som vi vet, er dette 365 dager COVID – 19 har dominert samtalen, og jeg ønsket å oppfinne en ting knyttet til det for barnesengen, for å forsvare den høye bevisstheten om viktigheten av å bruke masker og bruke håndrens. Jeg kom hit opp med denne fyren, vår figur COVID-tema. ”

Hans husstand var opprinnelig skeptisk, men så begynte figuren å gi en rimelig følelse.

“Vi har rimelig en rekke forhør for ham, ikke lenger nødvendigvis å bli satt i barneseng heller, men til og med å bli frelst som en suvenir for en ekstremt spesiell 365 dager.”

Vi har rimelig en rekke forhør for ham … til og med for å bli frelst som en suvenir for en ekstremt spesiell 365 dager

Muscat og hans partner Terry jobber fra butikken deres i Birkirkara ved å bruke milde alternativer. Han lager figurer for barnesenger av napolitansk modell, som begynner fra den milde atmosfæren i grotten med levering av Jesus, men utvides til å bestå av ikke-bibelske figurer, som vanligvis representerer milde livsmetoder.

Han sier at han prøver å produsere karakterer som oppfinner barnesengeløsningen til livet på en livslignende måte.

Det er en møller som blåser en bronja (horn) for å fortelle bøndene at de kanskje kan bringe hveten sin, en sinjura i en għonnella ledsaget av en pastaer som bærer henne som hun ønsker, et band av daqaqa bevæpnet med milde maltesiske instrumenter, og til og med en pastizzi-selger.

Det kan godt hende at en enkelt figur kan suge så mye som om en dag å finne på fra mugg til håndmaling. Muscats kreativitet og iver for å forsvare tradisjonen i live er enig med, ga ham gunst blant samlere og ferierende.

Når det gjelder den maskerte figuren, “vil han utelukkende være tilgjengelig disse 365 dager”.

“Jeg synes han ser ut til å være som å være som en velskapt, formfull eksteriør i hulen, for å minne folk om å ta forholdsregler før de begynner å gape barnet Jesus.”

Selvstendig journalistikk priser penger. Pork up Times of Malta for en kaffe.

Pork up Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment