COVID koster skoler 30 millioner euro i pandemisikkerhetstiltak

by admin
covid-koster-skoler-30-millioner-euro-i-pandemisikkerhetstiltak

Ytterligere € 35) millioner er brukt på å sikre at høyskolene er avdekket siden de ble åpnet igjen i oktober etter en sju måneders nedleggelse uten sidestykke.

Det meste av pengene ble en gang brukt på ekstra personale til å overvåke sosiale avstandsprinsipper og til å subsidiere transport.

For å bevare elevene og personalet kvalifisert, ble det igjen brukt penger på rengjøringstilbud for nye hygienetiltak og kunnskap for å forbedre oppdagelsen på nettet.

Tallene er publisert på tirsdag i en felles rekorddatakonferanse av finans- og opplæringsdepartementene.

Finansminister Clyde Caruana sammenlignet Maltas gjenåpning av høyskoler med Storbritannias innsats, og opplyste at noen høyskoler i England lukker seg igjen mens Malta har hatt lite overføring i sine høyskoler, noe som antyder at tiltakene fungerte pent.

Finance Minister Clyde Caruana and Education Minister Justyne Caruana revealed how much money has been spent on making schools COVID-secure. Photo: Matthew Mirabelli Finansminister Clyde Caruana og utdanningsminister Justyne Caruana publiserte hvor mye penger det er brukt på å gjøre høyskoler COVID-avdekke. Liste: Matthew Mirabelli

Han fremhevet dessuten at de ekstra tiltakene slik fordi de som måtte tas som et resultat av COVID – 19 har vært en av de viktigste årsakene til nasjonens underskudd, som forventes å være € 1. 22 milliarder ved slutten av de tolv månedene.

“De ekstra € 30 millioner som ble brukt til høyskoler i denne opplæringen i tolv måneder, ble en gang viktig for å tilby det ideelt lydige vitnemålet med opplæring tenkelig, ”sa han.

Utdanningsminister Justyne Caruana sa at € 30 gjorde det mulig for høgskoler å gjenåpne og fungere “så totalt som tenkelig.”

“College er den naturlige atmosfæren for ungdommer og deres oppdagelse av retning, og det er der vi ønsket at de skulle være. Å gjenåpne etablissementene våre kom hit til en viktig pris, men likevel viktig å oppnå det, ”sa hun.

Finansministeren identifiserte dessuten at monetær igjen en gang ikke lenger ble gitt til å verbalisere høyskoler, men utvidet seg til å bestå av både kirke og ikke-offentlig sektor.

“Vi sørget for at alle høyskolene som trengte vår hjelp ble tilbudt. En kolossal del av disse midlene ble en gang brukt helt på å subsidiere transporttilgjengelighet og betale lønn for sosialt distanserende veiledere og ekstra støttepersonell, erkjente finansministeren.

Den oppdagende ministeren skisserte midlertidig viktigheten av teknologiske investeringer, og viste at det pågår en kontinuerlig innsats for å være sikker på at skolebarn over hele styret har adgang til å oppdage online.

“Digitaliseringen av opplæringen er alvorlig, og vi ønsket å tilby flere insentiver for det, inkludert å gi de teknologiske rammene for det.

“Vi ga dessuten ekstra assistanse til studenter som trengte rådgivning, spesielt for tilbøyelige barn som trengte å oppdage trenere for å forbedre dem,” sa hun.

Rettferdig journalistikk priser penger. Forbedre forekomster av Malta for utpekingen av en kaffe.

Forbedre oss

You may also like

Leave a Comment