Covid-19 pandemi vil ikke være den siste – WHO-sjefen

by admin
covid-19-pandemi-vil-ikke-vaere-den-siste-–-who-sjefen

Koronavirus-krisen er kanskje ikke lenger den endelige pandemien, og forsøk på å øke menneskers helse er “dømt” uten å takle klimahandel og dyrevelferd, snakket Verdens helseorganisasjons sjef om.

Tedros Adhanom Ghebreyesus fordømte i tillegg den “farlig kortsiktige” syklusen med å kaste penger på utbrudd, men gjorde ikke noe for å sette sammen for den følgende, i en videomelding som markerte søndagens første verdensdag for epidemisk beredskap.

WHOs regissør-fasjonable snakket om at det ble en gang for å lære av Covid – 19 pandemien.

“For også lenge, riket har operert en syklus av frykt og forsømmelse, “snakket han om.

” Vi kaster penger på en pest, og når de er over, ignorerer vi dem og kaster bort noe for å forhindre følgende. Dette er farlig kortsiktig og ærlig talt komplisert å ta vare på. “

Global Preparedness Monitoring Board’s september 2019 den første årlige informasjonen om verdens beredskap for helsemessige nødsituasjoner – skrevet om en måned frem for det ukonvensjonelle coronavirus brøt ut – snakket om planeten forandret til en gang sørgelig uforberedt på antagelig ødeleggende pandemier.

“Historien forteller oss at det ikke lenger vil være den endelige pandemien, og epidemier er en livsstils sannhet,” snakket om Tedros.

“Pandemien har fremhevet de intime koblingene mellom helsen til mennesker, dyr og planeten, “la han til.

” Enhver innsats for å øke menneskers helse er dømt med mindre de håndterer det overdrevne grensesnittet mellom mennesker og dyr, og den eksistensielle sannsynligheten for klimahandel. det gjør jorden vår mye mindre beboelig, “snakket han om.

Verden” vokste til å bli opp ned “

Det ukonvensjonelle koronaviruset har drept ikke lenger opp til 1. 75 millioner folkemusikk og nesten 80 millioner tilfeller ble registrert siden utbruddet dukket opp i Kina endelig D ecember, i takt med en oversikt fra offisielle kilder samlet av AFP.

“I løpet av de siste 12 månedene vår har verden vokst til bli til opp ned. Konsekvensene av pandemien smelter litt utenfor sykdommen, med noen avstandseffekter for samfunn og økonomier, “snakket om Tedros.

Den etiopiske svake helseministeren snakket om koronaviruskrisen å ikke lenger være nær som en overraskelse, gitt de gjentatte advarslene.

“Vi må alle lære leksjonene pandemien gir oss beskjed om,” snakket han om.

Tedros snakket om at alle internasjonale lokasjoner trenger å roe seg og sette penger i beredskapskapasitet for å forhindre, oppdage og redusere nødsituasjoner av alle slag, og kjent som for sterkere dominerende helsetjenester.

FNs helseselskaps sjef snakket om det med investeringer i folkehelse, “vi kan i tillegg kanskje være spesielle for at våre formasjonsår og deres formingsår arver en tryggere, mer motstandsdyktig og mer bærekraftig verden”.

The World Day of Epidemic Beredskap endret til en gang kjent som forenet d Verdensomspennende lokalforsamling for å fremme viktigheten av forebygging, beredskap og partnerskap for å takle epidemier

Bare journalistikk priser penger. Strengthen Times of Malta for koden til en espresso.

Styrke oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment