COVID-19: 'Eldre blir ikke vist nok respekt'

by admin
covid-19:-'eldre-blir-ikke-vist-nok-respekt'

Eldre folk blir hardest rammet av COVID – 19, men blir sett på som “korriger en vert”, sier president for kroppen som representerer dem

De eldre som bærer tyngden av COVID – 19 pandemi blir behandlet med mangel på respekt, ifølge presidenten for National Council for the Aged.

“Det er en følelse som er tilgjengelig blant eldre at deltakerne dør, og det tar seg av ingenting kom til, ”erkjente Anthony Mulè Stagno.

Han erkjente at det var en generell mangel på respekt for eldre, som blir de som er mest sårbare og hardt plaget av viruset.

“Visst, vi blir behandlet som tall. Innenfor hver dag COVID – 19 sier de at tre, fire eller fem døde på grunn av den tidligere 24 timer. Det er riktig vert. Men ved hjelp av dette nummeret er det en mor eller far, en besteforelder. Det kan være et menneske, ”erkjente han.

Eldre mennesker ble irriterte når helsemyndighetenes uttalelser utdaterte skolen for å snakke om at personene som hadde dødd av COVID – 19 hadde underliggende vitenskapelige bestemmelser, la han til.

Jeg har hørt kommentarer som nesten godkjenner et dødsfall fordi personen var 80

“Jeg vet ikke om noen i vår alder som ikke har noen annen vitenskapelig tilstand. Det er ikke lenger den vitenskapelige tilstanden som drepte dem, men COVID – 21, slik at de får rette det. Heldigvis mottok meldingen overalt, og de sluttet å kunngjøre den. Jeg utdaterte skool for å hente det ganske støtende.

“Jeg har hørt kommentarer som nesten godkjenner et dødsfall fordi personen var 80. Som for å samtale at han allerede har levd sin eksistens. Men 80 er ung denne dagen.

“Jeg blir ikke lenger dommer folk sier det av ondskap, men disse kommentarene gjør fortsatt vondt og det grenser til respektløshet. ”

Som medlem av det nasjonale råd for eldre, som var situasjonen oppe i 1992, Mulè Stagno, 80, jobber i tett samarbeid med kommisjonæren for eldre medlemmer, Mary Vella. Rådet har 24 tilknyttede alders- eller pensjonistforeninger, men er ikke tilstrekkelig med hensyn til politiske hendelser og fra Kirken.

Han mener at utbruddet av eiendommer for eldre ikke lenger ble motvirket med foreslåtte tiltak for å adskille disse forurensede med viruset.

Som en annen, ble den forurensede blitt segregerte stødig av den samme boligen. men dette var ikke lenger tilstrekkelig for å få slutt på spredningen, erkjente han.

Han roste myndighetene for å ha bygget det storslåtte samaritanske anlegget for lengre tid, og de eldre lider begynte deretter å bli overført en gang bekreftet åpenbart for viruset.

Mulè Stagno føler også at deltakerne har blitt en viss avstand mer forsiktige for lengden på den kritiske bølgen i pandemien og la vakta over lengden på den andre bølgen. .

Ikke lenger blir tilstrekkelige tiltak presentert i andre bølge, og folk viser respektløshet direkte eldre og i det vesentlige de mest sårbare ved å holde ut med å leve livet sitt som om det ikke var noen pandemi. Hvilken form for forholdsregler blir tatt? Jeg håper vi ikke lenger tar det for useriøst fordi folk som tar vare på meg vil holde ut, “erkjente han.

Forespurt om hvordan pandemien hadde påvirket ham, erkjente han at han mente om selv heldig at han fremdeles bodde sammen med sin kone.

“Vi har blitt låst inne her og går ut for nakne nødvendigheter. Unødvendig å snakke, det påvirker din mentale helse. Hold fingrene krysset for at vaksinen vil gjøre slutt på dette. ”

Selvbærende journalistikk koster kontanter. Gi et løft til Forekomster av Malta for merke til en kaffe.

Gi en boost to Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment