Cloudera kjøper tilbake $ 314 millioner Intel-innsats. Her er hva det betyr for aksjen.

by admin
cloudera-kjoper-tilbake-$-314-millioner-intel-innsats-her-er-hva-det-betyr-for-aksjen.


  • Rådgiv opptrykk
  • Skriv ut artikkel

Tekstlig undervisningsstørrelse

Alexander Koerner / Getty Photos

Sent onsdag

Cloudera erkjente at det hadde kjøpt hjelp av alt stake Intel tok innen tomten firma for $ 314 millioner, og sannsynligvis booket et betydelig papirtap for brikken omfattende på finansieringen.

Cloudera (ticker: CLDR) beholdning avanserte 1,1% innen utvidet økt, inkludert til en $ 15 stengt med en 2,5% oppnåelse innen trendøkten. Intel (INTC) varelager steg 0,1% i etterkjøp og salg, etter å ha avsluttet trendøkten med 0,9% til $ 57. 57.

Intel investerte $ 1260 millioner noen få år i løpet av fortiden, i seksjon siden brikken omfattende angivelig ønsket å montere en ekspress i ruten for omfattende filer plot, for eksempel produktene Cloudera lager. I onsdagens kunngjøring erkjente Cloudera at tilbakekjøpet ikke ville få innvirkning på eksisterende bransjepartnerskap med Intel, og at det endret seg til å betale $ 15. 11 stykk for omtrent 30 millioner aksjer.

Finansieringen ser ut til å samles genererte et tap på rundt $ 400 millioner for Intel, likevel er det ikke effektivt at Intel kjøpte sin eierandel i håp om en storm. Da Intel ved fødselen kjøpte varelageret, betalte det dobbelt for Cloudera-aksjene enn hva et annet nabolag av investorer betalte ordentlige uker før. På den tiden, deretter under ledelsen av Brian Kzranich, ble Intel angivelig modifisert til å sikte på å utjevne gjennomførbare Cloudera-investorer, og skremte dem med en verdivurdering på 4,1 milliarder dollar.

Intel betalte $ 46. 99 for 12. 314 millioner aksjer, og kostet firmaet omtrent 5% av sine kontanter og korttidsintervallinvesteringer på den tiden. Saken ble endret til høyere enn det dobbelte av $ 19 stykke betegnet Cloudera ville før eller senere krype offentlig på i 2017.

I en kunngjøring via elektronisk post erkjente en Intel-talskvinne at firmaet bestemte oss for å selge sin eierandel etter at Cloudera valgte å forhekse $ $ millionbelastning av inventaret.

Selv om årsaken ikke var effektiv i dag, er det tenkelig at valget om å slappe av Cloudera-innsatsen er en del av en oppfatning for å kaste firmaets ikke-kildekilder og samle mindre virksomheter som vil styrke sin innsats på områder som menneskeskapt intelligens.

Tidligere i år kjøpte Intel sin minneindustri til Sør-Korea, i hovedsak basert SK Hynix (742. Korea) for 9 milliarder dollar. Sent på 2020 kjøpte Intel Habana Labs, et Israel – hovedsakelig hovedsakelig basert AI-brikkeprodusent for 2 milliarder dollar. Og i juli 2020, erkjente Intel at det ble endret til å selge sin smarttelefonmodemindustri til Apple (AAPL). Apple har angivelig begynt å bygge sine cellemodemer for fremtidige iPhones.

Skriv til Max A Cherney på [email protected]

You may also like

Leave a Comment