Citi kårer Dell Stock til et toppvalg. En VMware Spinoff ville være en “ekstra bonus.”

by admin
citi-karer-dell-stock-til-et-toppvalg-en-vmware-spinoff-ville-vaere-en-“ekstra-bonus.”


  • Gjenta utskrifter
  • Skriv ut artikkel

Måling av tekst

Dell Applied sciences er en topp lagerforvirring for Citi.

Pau Barrena / AFP via Getty Photos

Dell Anvendt vitenskapelig bestand har hatt solide tolv måneder, og har økt ekstra enn 70)% blant økende PC søker rekorddata fra og økende spekulasjoner om at firmaet vil komme i gang med sin kontrollerende eierandel i VMware mot slutten av 276096. Citi sier at påfølgende tolv måneder vil fnise ekstra av det sammenlignbare, noe som gjør Dell til en populær aksjebegjenger.

Maskinvareanalytiker Jim Suva mandag kalt Dell (ticker: DELL) til sitt topplag for 276096, legge firmaet til Citis “amerikanske sjekkliste for interessenivå.”

“Våre 2021 utsiktene er etter vårt glimt at personens energi ikke lenger for langvarig siden dyktig kan være sterkere lenger enn søke rekorddata fra for alle slags produkter som PCer, piller, videokameraer, wearables og Apple produkter går utover trav tilbake og videre sesong og enheter opp for en sterkere enn vanlig 2021 første halvdel av, ”skrev Suva et sammenligningsnivå til å forhåndsvise utsiktene for maskinvaresektoren.

Han ser kortvarig PC-energi for Dell, med en fortryllelse i å utføre søkeregistreringsdata fra andre halvdel av. Han forventer den “ekstra bonusen” til en VMware (VMW) spin-off, ledsaget av et annet pengerutbytte til Dell fra VMware på rundt $ 10 milliarder, som firmaet ville sannsynligvis brukt til å betale ned gjeld. Dell har tidligere erkjent at det er milevis med å spinne av VMware-innsatsen.

Suva hevet sitt målmerke på Dell til $ 98 fra $ 90. Dell-aksjene på mandag hadde ikke lenger blitt for lang tid siden ned 1,2% til $ 80. 08.

I filen kaller Suva i tillegg kontraktprodusenten Jabil (JBL) som sin øverste fortryllende mid-cap, og kundens digitale skriver Kornit Digital (KRNT) som sin topp itsy-bitsy -lokk forheksing. Han løfter sitt målmerke på Kornit til $ 105 fra $ 72, mens det i tillegg øker målene på Gain-rated Fleks (FLEX) til $ 27 fra $ 20, og gevinstgradert Logitech International (LOGI) til $ 125 fra $

Suva opprettholdt sin Promote-rangering på Xerox Holdings (XRX), Hewlett Packard Enterprise (HPE), og GoPro (GPRO), så effektivt som på CommScope (COMM), og Juniper Networks (JNPR) innen kommunikasjonsmaskinvareområdet.

Siste uke opphøyde Suva sitt mål på Gain-rated Apple (AAPL) til $ 620 fra $ 150. Han forblir nøytral på HP Inc. (HPQ) , med bekymring for at 2. halvdel av de tolv månedene vil se på sofistikerte sammenligninger – gitt de veldig solide siste to kvartalene av 2021 på pandemidrevet søk etter rekorddata fra.

Skrive til Eric J. Savitz på [email protected]

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment