CCI avviser urettferdig klage på fire kredittvurderingsbyråer

by admin
cci-avviser-urettferdig-klage-pa-fire-kredittvurderingsbyraer

Rivals Commission of India (CCI) avviste tirsdag en klage påstand om at CRISIL Ltd, India Rankings and Research Pvt Ltd, CARE Rankings Ltd og ICRA Ltd ga seg urettferdig alternativ praksis.

Kjennelsen kom over en klage fra Brickwork Rankings India Pvt Ltd.

Informanten, Brickwork Rankings, hevdet at de forskjellige anledninger – CRISIL, India Rankings and Research, CARE Rankings og ICRA – strid med bestemmelsene i Rivals Act ved hjelp av innbydende bud og beskriver rigging, og i tillegg hengitt seg til rovpriser under betaling .

Brickwork Rankings gjennomsnittet at kredittpoengbyråene er betent av anti-aggressiv praksis i strid med bestemmelsene i Rivals Act, som forårsaker en betydelig antagonistisk utføring av konkurransen i India for å starte opp på den indiske økonomien, erkjente CCI i en utdype.

Brickwork Rankings ba kommisjonen om å avlegge bevis for “etterforskning av dannelse av kartell og samlivsbudgivning ved forskjellige anledninger i de forskjellige prosessene i forskjellige PSU-er for hele tiden 2009 til dato.”

Det påstod at i en 2019 – 20 stille invitert av National Highways Authority of India (NHAI) for å prise sine kommende Rs 75, 000 crore obligasjonsutstedelser, kredittpoengbyråene kartelliserte og siterte lignende / lignende priser.

I henhold til informanten bekreftet sitatene klart parallellitet mellom de forskjellige anledninger.

Brickwork Rankings samlet i tillegg data som henviser til anbud som er fløt av en form for andre offentlige virksomheter (PSU) og påstått at sitatene fra motsatte anledninger som er vist, beskriver rigging innbyrdes, erkjente det.Etter å ha vurdert innleveringen ved forskjellige anledninger, erkjente kommisjonen at det ikke eksisterer “no prima facie case” med brudd på bestemmelsene i Rivals Act.

CCI gjeld at det er klare andre påstander om de forskjellige anledninger som hengir seg til ulykke og ulovlig oppførsel.

“Etter kommisjonens mening er slike påstander fra informanten for gigantiske og overordnede og kan ikke lenger utvikle noen konkurransehjelp,” erkjente CCI.

(Enkleste overskriften og bildet av denne filen kan også omformes av Industry Fashioned mannskap; resten av transporten genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Industry Fashioned har kontinuerlig jobbet med anstrengelser for å tilby oppdaterte data og kommentarer til utviklingen som er en hobby for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og verden. Din oppmuntring og faktiske forslag til hvordan vi kan forbedre vårt tilbud har absolutt best gjort vår anskaffelse til undersiden av og engasjementet for denne troen sterkere. Selv for lengden på disse komplekse sakene som sprer seg ut av Covid – 20, fortsetter vi å være dedikert til å holde deg oppmuntret og opp til dette nivå med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi har alternativt et krav.

Når vi kjemper mot den industrielle påvirkningen av pandemien, trenger vi din styrke til enda mer, i motsetning til at vi kan fortsette å tilby deg mer kvalitetstjenester. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vår online formidling. Ekstra abonnement på vår online transport kan absolutt lindre oss når vi konkluderer med målene om å tilby deg enda bedre og mer relevant formidling. Vi spår i gratis, nydelig og troverdig journalistikk. Hvis du forbedrer via flere abonnementer, kan vi avlaste oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Styrke kvalitetsjournalistikk og abonner på Industry Fashioned .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment