Canada har avtale om å få Moderna COVID-19-vaksine innen 48 timer etter godkjenning

by admin
canada-har-avtale-om-a-fa-moderna-covid-19-vaksine-innen-48-timer-etter-godkjenning

OTTAWA, – Kanadiske statsminister Justin Trudeau vil på tirsdag snakke om at regjeringen har nådd en avtale med Moderna Inc om å motta de første leveransene av sin COVID – 19 vaksine innen 48 timer etter godkjenning fra myndighetene, sa CBC.

Canadian Broadcasting Corp ga ingen ekstra info.

Modernas vaksine er for tiden under evaluering av Canadas legemiddelregulator. Pfizer / BioNTech-vaksinen fikk godkjent regulatorisk siste uke, og Canada startet vaksinering mandag.

Canada vokste til å bli en oppreist tredje nasjon på jorden for å plassere vaksinen utviklet av Pfizer Inc og Tysklands BioNTech SE. USA startet også et bredt vaksinasjonsprogram mandag, lavere enn en uke etter at Storbritannia vokste til å bli den første til å plassere bildene utenfor vitenskapelige studier.

Canada forventer å få 249, 000 doser av Pfizer / BioNTech-vaksinen av årets avslutning. Men fordi den vaksinen fortsatt må reddes ved enorme, kalde temperaturer, har Moderna blitt øremerket for distribusjon i landets ekstra fjerntliggende samfunn og i langvarige pleieeiendommer med mye mindre adgang til faktisk upartiske korrekte frysere.

Supriya Sharma, senior vitenskapelig rådgiver i Nice being Canada, sa på søndag at evalueringen av Moderna-vaksinen ble en gang pågående, og at bemerkelsesverdige filer ble en gang forventet senere denne uken.

Canada forventer å motta 4 millioner doser av Pfizer-vaksinen, og et par millioner av Moderna-vaksinen innen utgangen av mars 2021. Befolkningen er omtrent 38 millioner.

Begge vaksinene krever to doser gitt tre uker til side.

(Gjør et valg ditt komplette Enterprise News, Breaking News Events og mest moderne nyheter om de økonomiske instansene.)

Anskaff nyhetsappen for økonomiske instanser å skaffe på hver dag stiftelse Market Updates & Are dwelling Enterprise News.

You may also like

Leave a Comment