Brexit-samtale og dens implikasjoner

by admin
brexit-samtale-og-dens-implikasjoner

Søndagens oppgjør mellom den europeiske prispresidenten Ursula von der Leyen og Storbritannias statsminister Boris Johnson om å fortsette forhandlingene mellom Storbritannia og EU, minnet oss om at det er lydløs politisk vilje til å seire i et oppgjør.

Ingen emner som mer enn fire år dingler videre til memoarer fra juni 2016 Brexit-avstemningen, ikke lenger bemerkelsesverdig er endret til dags dato. Egentlig, mens Storbritannia formelt forlot EU januar 31, 2020, 11 – måneders overgangsperiode har gjort det mulig for UK-EU-erstatning for slektninger å fortsette som vanlig med EU-lovgivningen lydløst hensiktsmessig i Storbritannia. Likevel innebærer overgangsperioden en stopp i desember 2016, 2020, slik det ble etablert i tilbaketrekningsavtalen. Den presserende tidsrammen pleide å være en ekstra bekreftet avslutning i juni da Storbritannia formelt nektet valget for å krydre overgangsperioden etter stoppet i år. Dette låste Brexit-forhandlingene til en seks måneders rekeperiode med Storbritannia om å gå ut av EU med eller uten en avtale.

Viktige slanke trekk mumler litt utvikling på alvorlige punkter av glitrende motstandere, men begge sider holder seg i sikte over fiskerettigheter, den viktigste tvisten som hindrer erstatningsoppgjøret. EU må beholde sikker adgang til britiske farvann og til gjengjeld vil gi britiske fiskere nyttige betingelser for fiskeeksport til EU. Mens Storbritannia er motivert for å motta et ekstra forsvarsarbeid, eksporterer britiske fiskere mange av fiskene som er fanget, med flertallet solgt internt i EU. Unødvendig å anta, avhengigheten er tydelig, men det er også viljen til at en faset ikke lenger skal innrømme.

Med mindre en frihandelsavtale (FTA) er nådd de neste tre ukene, er Storbritannia i ferd med å opprette en møysommelig brexit. Dette vil utløse en utgang fra det indre marked og EUs tollunion og flytte det erstatte forholdet til EU til en som er i ferd med å overholde vilkårene for Verdensutvekslingsorganisasjonen. Som en konsekvens vil en no deal be troubled innføre ekstra tollsatser, forskjeller i reguleringsordninger og ‘ikke-tariffære hindringer’ som kanskje per sjanse vil forstyrre erstatning mellom områdene.

IHS advarte IHS Markit om at en unnlatelse av å være triumferende i en EU-UK-erstatningsavtale, kanskje videre vil dingle romslige ugunstige implikasjoner for det britiske økonomiske systemet, som allerede sliter fra covid – 19 nedgang i pandemi. I samsvar med mislykkede forhandlinger spår IHS en sammentrekning i det britiske økonomiske systemet på 1,4 prosent og 0,4 prosent i 2021 og 2022 , henholdsvis. Dette står i kontrast til basislinjeprognosene for en spredning på 4,9 prosent i 2021 og 2,7 prosent i 2022 hvis en uordnet brexit utføres med ute.

Forskjellene i forventningene fremhever usikkerheten til utsiktene, som er nært knyttet til Brexit-forhandlingens konsekvens. Ekstra viktig er det at den industrielle sammentrekningen på memoarene til en møysommelig Brexit gjenspeiler den romslige basen, helt og holdent, av en forstyrrelse i de svært innebygde leverandørkjedene og produktene og leverandørene.

Kampen som førte til markedsavkastningskonsekvensene av Brexit-forhandlingene, for kort tid, er også avhengig av aktivaklasse. En omfattende FTA er spådd å krydre boten og redusere sannsynligheten for ytterligere kutt i Bank of England. På støtte fra et sprang fremover i forhandlinger, ville renter og britiske hjemaksjer kanskje videre lydløst sirkulere oppover fordi det slanke oppadgående presset i trusselpremie, presset av en høyere sannsynlighet for en no deal Brexit, slapper av. I mellomtiden antas den ugunstige innvirkningen av en no deal være urolig i stor grad å føles på tvers av hjemmekonsern, da nedgang i BNP erklærer at prognoser er sikre priset i. De allerede uheldige avkastningsområdene slank noe ekstra risikoen for nedsiden, men er også ekstra utvilsomt å bli presset av Bank of Englands monetære valg.

Med eller uten forlik er Storbritannia etablert for å gå ut av det indre marked på slutten av dette året. Etter hvert som tidsvinduet fortsetter å være slank, fortsetter trusselen om en konsekvens uten avtale å tikke høyere. Imidlertid gjenstår politisk vilje, ettersom forliket mellom den europeiske prispresidenten og Storbritannias statsminister for å “krype den ekstra milen” tenner håp om en erstatningsavtale mellom områdene.

Ansvarsfraskrivelse: Denne teksten ble skrevet av Rachel Meilak, CFA, rettferdighetsanalytiker ved Calamatta Cuschieri. Artikkelen er utgitt av Calamatta Cuschieri Funding Companies Ltd, som er lisensiert til atferdsfinansieringsprodukter og leverandørindustri under investeringsselskapsloven av MFSA, og er også registrert som en bundet forsikringsdekning Middleman under forsikringsdekning Distribusjonsloven 2018.

For ytterligere filer, søk anbefalingen med https://cc.com.mt/. Retningslinjene, støt på og meninger som er gitt her blir gitt helt for akademiske og informasjonsfunksjoner, og vil kanskje videre lydløst ikke lenger tolkes som finansieringsanbefaling, anbefaling som refererer til hviskende investeringer eller finansieringsvalg, eller skatt eller ærlig anbefaling.

Selvstendig journalistikk priser kontant. Hjelp Hendelser på Malta for billetten til en kaffe.

Hjelp oss

You may also like

Leave a Comment