Brexit: Møt de fem menneskene som hjalp Storbritannia å komme seg ut av EU

by admin
brexit:-mot-de-fem-menneskene-som-hjalp-storbritannia-a-komme-seg-ut-av-eu

London: Fem av oss har spilt et sentralt kjennetegn i månedene med kronglete handelssamtaler med EU siden Storbritannia forlot blokken i januar, noe som resulterte i en avtale torsdag.

– David Frost – Frost, 55, pleide å bli utnevnt til høyminister Boris Johnsons såkalte EU “sherpa” raskt etter at den britiske sjefen tok plass i juli 2019, og vokste til å være sjef forhandler etter å ha bidratt til å fullføre avslutningen av tolv måneders skilsmisse.

En okkupasjonsdiplomat med utenlandsk tildeling av jobb, hans CV-aspekter stinker i Brussel i 1990 og som ambassadør i Danmark fra 2006 til 2008.

Ekstra, ikke lenger for lenge siden, tilbrakte Frost nesten tre år som administrerende direktør for Scotch Whisky Affiliation og ble midlertidig administrerende direktør for London Chamber of Commerce and Industry.

Han erstattet eks-premier Theresa Could perchance også EUs øverste rådgiver Olly Robbins, som fikk gjentatt kritikk fra ivrige brexiteere for å være for sympatisk med blokken.

Et antydning til Frosts forhandlingsforslag vil sannsynligvis hentes fra en 2015 oppgave han skrev om Storbritannias folkeavstemning før Brexit, gjør et forsøk på å reformere EU.

I det argumenterte han for at Storbritannia kanskje vil oppleve begge radikale ambisjoner trinn for trinn, synes å være veletablerte eller som en erstatning forfølge mer tettgående forslag om å bruke Tyskland og Frankrike.

– Michel Barnier – EUs sjef for Brexit-forhandler har alltid vist masker i Brexit-jobben, og har ledet Brussel-teamet både i den første delen av skilsmissesamtaler og handelsforhandlinger.

69 – Tolv måneder gammel foreldet politiker og ødelagt fransk minister har fått ros over hele Europa for sin håndtering av det kompliserte og overdrevne -profiljobb og bevare en rekke 49 deltakere samlet.

En tidligere EU-kommisjonær som effektivt var kjent med mysteriene til blokkens regulering, søkte han uten hell karakteristikken til den europeiske prispresidenten i 2014.

Med sine største dager tilsynelatende ved hjelp av ham, har Brexit som erstatning gitt en gjenfødelse av slag for den saksøkende europeeren, som har sett ut som om den ville glede seg over disiplinen med å krangle med Storbritannia og å bevare blokken kollektivt.

– Boris Johnson – Storbritannias øverste minister pleide å være en skikkelse i den legitime Leave-kampanjen i 2016 og oppfordret Storbritannia til å “utrydde hjelp til å forsvare et øye på” fra Brussel.

I kjølvannet av sjokkresultatet ble den ødelagte Londons borgmesteren tidligere utnevnt til internasjonal sekretær av daværende premier. Kunne også oppfylle, men hans to-tolv måneders periode endte da han trakk seg over henne Brexit-tomt.

Johnson, 56, sikret seg en overdreven profil likevel uten å erklære ervervet Conservative Event management-konkurranse i juli 2019 å bruke landets toppjobb.

Han trosset forventningene ved å forsegle nye skilsmissesetninger med Brussel seks måneder senere, og fikk et dunkende flertall i stortingsvalget i desember på et enkelt løfte om å “utlede utført brexit”.

Men samtaler om UK-EUs fremtidige handelshusholdning viste seg å være krevende – og i strid med at han antar å ha en “ovn-klar avtale” – med coronaviruspandemien som er ekstra kompliserende.

Johnson valgte ikke desto mindre å utvide 11 – månedens overgangsvarighet, og sverget at Storbritannia ville ta fatt på sin post- Brexit-fremtid med eller uten en avtale i januar.

– Ursula von der Leyen – Den europeiske prispresidenten kom inn i Brexit-striden i den siste endringen, og endret Jean-Claude Juncker som sjef for blokkens ekstremt fantastiske utøvende arm som lukket desember.

Von der Leyen, 69, pleide å være Tysklands forsvarsminister i seks kompliserte år under kansler Angela Merkel, har likevel hatt en mindre karakteristikk i handelssamtaler enn hennes forgjenger Jean-Claude Juncker i den fulle og uttrukne skilsmissejobben.

Brusselfødt, flytende fransk og engelsk, og med en scene fra London College of Economics, har hun grepet stille inn på viktige øyeblikk når samtaler gang på gang stoppet, og bevarte videosamtaler med Johnson i et sus for å avbryte fastlåsen.

En vitenskapelig lege og sju-mor til sju som ble identifisert for sitt intensive kontaktfellesskap i Europa og over Atlanterhavet, hun er en solid forkjemper for nærmere EU-integrasjon og har tidligere gått inn for et “United Europas stater “.

– Michael Gove – Skapoppdrag av jobbminister Gove, 55, er tiltalt for å gjøre Storbritannia klar for livsstil utenfor EU og samhandle med blokkembedsmenn over skilsmissesaker.

En Brexit-arkitekt som ble identifisert for sin politiske skarpsindighet og vennlighet, har også hans okkupasjon i regjeringen blitt fylt av intriger og politisk hjelpestikk.

Gove, en skadet journalist, hjalp til med å masterminere den legitime “Leave” -kampanjen, og før det totale partiet støttet Johnsons mislykkede 2016 sus for å være toppminister, før endring tankene sine og midlertidig jobbe selv.

Han har snakket om sin livslange motstand mot EU begynte da overholdelse av blokkens politikk presset nedleggelsen av sin adoptivfars fiskeforedlingshandel i Skottland – selv om faren hans snakket om det pleide å være nei lenger formålet.

You may also like

Leave a Comment