Brexit-avtale positiv for Malta – Malta Chamber

by admin
brexit-avtale-positiv-for-malta-–-malta-chamber

Malta Chamber of Commerce, Enterprise and Industry har ønsket Brexit-avtalen mellom Storbritannia og EU velkommen.

I sitt første svar på den lanserte avtalen snakket kammerpresident David Xuereb om den største skriket fra denne avtalen fra Malta, er sannheten at Storbritannia uten tvil ikke lenger blir behandlet som en tredje land til og med antatt at det hadde bestemt seg for å gå den europeiske blokken.

“Svaret vil tydeligvis være et klart svar fordi vi alltid hadde håpet at det ble slått opp noen avtaler. Storbritannia har alltid vært en alliert med Malta. Et moderland som du bare muligens kanskje vil samtale med. Sannheten om at det er miles uten tvil ikke lenger å vite om å være et tredjeland, men et faktisk punkt kraftig land er utrolig sikker for Malta i vår gap. Storbritannia vil fortsette å avvikle EU og derfor nærmere Malta, ”snakket Xuereb om da han ble kontaktet.

Enhver annen fremste skrik av avtalen, snakket han om, er fraskrivelsen av britiske produkter som behandler at britiske produkter kommer inn i EU-markedet, og derfor inkluderer Malta, uten tvil ikke lenger belastes med noe annet ekstra. Her er nøyaktige nyheter fordi prosedyren om at produktene vi tidligere importerte fra Storbritannia utvilsomt ikke lenger ser et grundig sted, forsterker seg slik vi forventet, snakket han om.

På den annen side, snakket han om, ble det urolig uklart om leverandørene og produktene tilsynelatende vil bli gitt den samme behandlingen, eller om leverandørene og produktene tilsynelatende blir beskattet separat .

“Malta importerer en overdreven mengde leverandører og produkter fra Storbritannia, hovedsakelig knyttet til språket, og maltesiske selskaper generelt ser på partnere fra Storbritannia for initiativer. Det er uklart uklart om ikke lenger leverandører og produkter tilsynelatende vil bli gitt den samme behandlingen som produkter, men vi kan ha til undercover agent 200 – sidefilen som ble signert og undercover agent de viktigste aspektene å vite hvordan dette kanskje kanskje ville ha en effekt på oss, ”snakket han om.

Xuereb snakket om gjennomføringen av avtalen vil gjøre unna en stund, og det er noen ting som ingen avtale ble snublet over, men det anså uten tvil at disse opptakene ikke lenger vil ha noe brølnett på Malta.

Bedrifter har lagerført ikke-bedervelige produkter fra Storbritannia ettersom sannsynligheten for en no-deal Brexit ble et økende antall tilsynelatende.

Legemidler, vitenskapelige instrumenter, måltider med langvarig hylleeksistens og klær er blant varene som maltesiske selskaper hadde på lager effektivt på forhånd, den truende fristen for en utvekslingsavtale mellom Storbritannia og EU.



Bedrifter hadde begynt å opprette erstatningspreparater ved å kontakte sine britiske leverandører for å søke om noen fabrikater av en diversifisert plan, ellers prøver de å skaffe produktene fra forskjellige markeder.

Objektiv journalistikk koster penger. Gi et løft til Times of Malta for stedet for en espresso.

Gi et løft til oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment