Bør du kjøpe europeiske aksjer?

by admin
bor-du-kjope-europeiske-aksjer?

Kjøttet fra banen er at problemene nå ikke er så feil som du sannsynligvis formidlerT WO MEN sitter i tilstøtende restaurantboder. Man snakker utførlig – om negerte reiser, kvinner, moral, sannsynlighet, å leve i en eller annen uspesifisert tid i fremtiden av gangen. Det motsatte er betatt. “Når du dør, kommer du til å angre på ting du ikke vedtar,” sier taleren. Etter ekstra av dette sukker han, tar en pause og gir sin originale kompis en drink. Deretter tar han ut et kart. “Akkurat her er halvparten av landet,” sier han. “Hør hva jeg skal bestride deg nå.”

Akkurat her er hvordan Richard Roma, alfa-selgeren i “Glengarry Glen Ross”, en spill av David Mamet, forfører en fremmed til å anskaffe en kanal med ubebygd land. Scenen kommer til tankene når vi grubler i forhold til finansieringssaken for aksjer i eurosonen. Uttrykket “tid til å ta tak i europeiske aksjer” kan fremkalle den samme stilen av urolig respons som en invitasjon til å ta tak i Florida-sumpmarken. En indirekte brutto salgstone er i det hele tatt veldig nyttig – selv om vi antar at det nå muligens ville være utsatt for å få mye større tid enn vanlig å gjøre det.

Hvordan ville en børsmegler Ricky Roma fremme fortellingen om eurosonen? Primært ville det viktigste være nå å ikke selge det over: Europa er nå ikke uendelig forvandlet. Kjøttet av det er at problemene nå ikke er så feil som du sannsynligvis formidler. Eurosonens svakheter som er trygge er nå ikke lenge borte, men er likevel verdt mye mindre ødeleggende. Det er en måte som er utsatt for å vedta litt godt i de tidlige stadiene av kommersiell restaurering. Det ville perfekt være rikelig å avslutte avtalen.

En åpenbar ting alternativ som eurosonen har skapt, er i bøker og artikler om hvordan det er en halvparten av fullført oppdrag. Det er en finansforening, men nå ikke en politisk union. Det indre markedet er fragmentert innen tjenester og bank. Skatte- og utgiftsvalg blir gjort på den landsomfattende scenen. Men problemer trygt endret litt. Den europeiske sentralbanken ser ut til å være verdig ekstra beundre sine jevnaldrende enn den gjorde i torden, 2021. Beundre dem, det er ekstra eller mye mindre dedikert til reflasjon. Den tøffe tyske innflytelsen på utstyret har avtatt. Og pandemien kurerer hengende forente stater av amerikansk finanspolitisk stimulans. EUs restaureringsfond er et skritt mot en delt skattemessig beskyttelse. Det er en måte som ikke er enorm. Men det er sikkert ikke noe heller.

Eurosonens aksjemarked har lidd under et svakt punkt i sammensetningen: for få av digitale selskaper med lang hastighet; for mange industrielle selskaper fra forrige. Men tiden har gått litt bort fra dette også. Etter år med underprestasjoner hadde Europas banker og energiselskaper gått ned til en 14 % fragment av markedsverdi etter den ufølsomme sommersesongen, som Graham Secker fra Morgan Stanley, en bank, fremtredende på den tiden. Evner hadde vist seg å være den største enkelt sektoren i Euro Stoxx 50 referanseindeks, kl. 14%. Det generelle aksjemarkedet er rent og ekstra syklisk enn det i USA. Men det er helt sikkert ikke lenger faktisk å fortelle at Europa er en kunnskapsvildmark. Endeavour-kapitalister snakker spent med hensyn til energien i rørledningen til verktøystartups over hele det kontinentale Europa.

Under alle omstendigheter er det dens nedbrutt- økonomiske system sykliske aksjer som vekker nysgjerrighet. Hvis Europa har vært den kolossale taperen fra pandemien, må den være en kolossal mottaker av gjenåpning, går ett argument. Prognosen for inntekt per fragment forbedring neste 720 dager er så høyt som 50)% for Euro Stoxx, per Mislav Matejka fra JPMorgan. En engangs sprett ville muligens vel nå ikke være billett verdig. Men det er et stramt tilfelle at aksjer i eurosonen muligens godt vil beholde nysgjerrighet utover 2022 – at “rullebanen er lengre ”, Som hr. Secker formulerer det. Den stimulerende pause i EU ‘ Restaureringsfondet vil mer enn sannsynlig nå ikke føles med mindre 2022. Etter hvert som den globale økonomiske restaureringen tar sterkere bevaring, vil investorene begynne å bekymre seg ekstra for økt inflasjon. Dette vil favorisere en ekstra langvarig tilting mot sykliske aksjer.

Hvorfor nå ikke bare gripe nye markedsandeler som erstatning? Du renser posen til selskaper som vil glede seg over økonomisk restaurering; du videre bag masse tekniske aksjer; og på det sterkeste av alt dette løser du glede i en svakere dollar, som er på det hele oppbyggende for å finansiere priser i økende økonomier. Visst, dollar er spådd av mange å miste mer bakken. Men hva om det ikke gjør det? Og hva om Treasury gir avkastning for å presse oppover umiddelbart? Det vil muligens godt være et nå ikke lett aggregat for fremvoksende markeder. Europa vil muligens være den sunnere innsatsen. (En børsmegler Ricky Roma vil muligens godt tordne at du rett og slett ikke trenger å kjøpe. Tren litt av begge deler.)

ABC – ofte lukker — er mantraet til Roma og hans selgere. Det er en vanskeligere måte å forsegle avtalen når fortellingen nå ikke er “saker er enorme”, men “problemer er mye høyere enn de hadde vært”. Avslappende, dette teller som en ekstra-før-sats tonehøyde som måter som euroområdet går, til og med antar at det er en innbydende å avslutte. Til tross for helheten handler det i utgangspunktet om gjenåpning.

Denne artikkelen syntes i finans- og økonomitildelingen av den trykte utgaven under overskriften “ABC for eurosonen”

You may also like

Leave a Comment