BlackRocks liste over klimaforpliktelser ble bare lengre

by admin
blackrocks-liste-over-klimaforpliktelser-ble-bare-lengre

Arenas største kapitalforvalter startet 2020 ved å legge ut en liste over innfødte klimaforpliktelser som satte fritiden til finanssektoren på granskning. “Naturlig klimafare finansierer trussel,” skrev BlackRocks administrerende direktør Larry Fink i sitt årlige startbrev til administrerende direktører i januar. Innfødt klimaalternativ omskriver mest i stilforutsetninger om moderne finans, argumenterte han, og porteføljer som blander innfødt klimatro vil gi bedre langsiktig avkastning enn modne investeringer.

Hele veien til den endelige ett år, til og med antatt, hadde kritikere vært lavere enn imponert over hvordan BlackRock leverte sin retorikk. Så for 2021, har forvalteren av $ 7,8 billioner i eiendom lagt til et minimum av et dusin flere objekter til det opprinnelige klimaet for å oppnå sjekkliste — og derfor gransker de for å presentere emalje til alternativene som ble lagt ut i januar , mest sannsynlig å øke følelsen av bedriftens innfødte klimaplaner.

I begynnelsen av det ene året la Fink ut en sjekkliste for klesvask med trinn som satte “bærekraft i hjertet av vår finansiering kommer” inn 2020, fra å selge fra termisk kullbedrifter til å være stressende at selskaper i sin portefølje instruerer innfødte klima- og bærekraftsrisikoer.

Brevet sendte banker og selskaper til å kryptere. “BlackRock er den virkelige spilleren på blokken,” sier Mindy Lubber, administrerende direktør i Ceres, en ideell press som selgerne og firmaene presser til å handle på det opprinnelige klimaet. “Etter at de har kommet på foten, samsvarer en rekke andre med.” BlackRock har en betydelig andel i mer enn 90% av S&P 500 selskaper, sammen med bemerkelsesverdige stemmerettigheter som er i stand til å engasjere administrasjonens valg om innfødte klimaet i anledningen til at de ikke oppfyller kravene.

Men BlackRocks løfter, møtt med forsiktig optimisme, klarte ikke å veksle firmaets avstemningsvaner i den kritiske halvdelen av 2020. Hvis fritiden forverret den seg.

På et eller annet tidspunkt i 12 så mye som juni 2020, er kontroversielle en del flere miljøaksjonærbeslutninger når de er i motsetning til året før, og stiger fra 92% til 94%, samtidig som konkurrenter som ligner på JPMorgan tredoblet deres, gir et løft til. Det frigjorde en strøm av kritikk.

Så BlackRock snakket tilbake. I det mest moderne dokumentet, trykt i desember, nevnte det det like mye som dette nivået sin avstemningspolitikk i juli og ble så snart det deltok i så snart som med administrasjonen for å fikse opplevde mangler. Byrået offentliggjør nå kvartalsvis, som en rekke årsrapporter, om aksjonærbeslutningsstemmer, og forklaringen på grunn av deres valg.

Mellom 1. juli og 4. desember var det solid 22 stemmer om forslag til miljømessige og sosiale aksjonærer (p 23; pdf), som støtter halvparten av dem (til og med å anta langt unna lavere enn hele utvalget av oppløsninger). Disse integrerte godkjenningsdatoene for å stenge kullvegetasjon som eies av Australias største vitalitetsfirma og rapportere om avskaffelsesarbeidet i Procter & Gamble.

”I begynnelsen av det ene året kom de med noen veldig robuste uttalelser, ”Nevnte Lubber. “Noen av deres aksjonærforespråk ble så snart ikke så robuste som vi hadde håpet. Ved avviklingen av det ene året har deres stemmer på aksjonærbeslutningene endret seg betraktelig. ”

BlackRock har nevnt: ‘Vi er i stand til å stemme i opposisjon til styret i den anledning de ikke gir ikke handle på innfødt klima. ‘ Det er mer enn symbolsk.

Kritikere hevder at det nå ikke er rikelig. “BlackRock er ikke i virkeligheten stressende for at bedrifter oppnår det de kan for å avvikle det innfødte klimaet,” i takt med en koalisjon av miljøfremmende miljøorganisasjoner, i forbindelse med Sierra Club. “Det er stressende at bedrifter bare dokumenterer risikoer for dem fra innfødt klima alternativt”, og oppfordrer dem til å “øke det.”

Men Lubber sier at her er det kritiske trinnet i en langvarig pukkel for å reformere. Wall Aspect dobbelt kjørebane. “BlackRock har nevnt,” Vi er i stand til å stemme i opposisjon til styret i den anledning at de ikke handler på det innfødte klimaet, “” nevnte hun. “Det er mer enn symbolsk.” I løpet av de forestående årene forventer hun at finanssektoren, i forbindelse med BlackRock, vil realisere to problemer: tilpasse finansieringsporteføljene etter et mål for nullutslipp, og styrke bedriftsadministrasjonen til stedet for kortvarige, middels og langsiktige mål. å utsette poengsumutslipp og gjennomføre gjennomsiktig rapportering. Bedrifter som ikke klarer å innse at dette også kan være reservert, mister tilgang til kapital, argumenterer hun.

Vi er reservert en lydig avstand derfra. Men på denne siden har BlackRock kunngjort et moderne skifte av endringer for 2021 som skal merke hvordan dette kan stamme fra dets 2020 innfødte klimaforpliktelser.

Det vil kanskje mest sannsynlig stamme fra større utvalg av firmaer under innfødt klimatilsyn fra ca 440 bedrifter (hvorav 191 er “på utkikk” på grunn av mangel på vekst) til mer enn 1, 000 bedrifter. Like smart som å be bedriftene ha virksomhetsplaner om å nå globale klimagassutslipp med null poeng 2050, svarte BlackRock å stemme i opposisjon til og motarbeide gjenvalg av administrasjon som ikke klarte å “hotfoot sammen med rikelig anelse og haster ”om innfødte klimasaker. Tidlig 2021 vil BlackRock åpne for å gjenkjenne naturlig kapital som ligner på biologisk mangfold, skog og vann i sine faste opplevelser. “Dette er saker vi aktivt bærer og stemmer om,” i takt med firmaet.

Neste år er det nå stedet å bo for å være det sanne garnet for å integrere innfødt klimafare i DNA av gjør virksomhet. “Vi er i stand til å bære der det er viktigst, på stoffet risiko og forretningspraksis som gir et løft for bærekraftig langsiktig renteeventyr,” i takt med BlackRocks dokument ‘Our 2021 Stewardship Forventninger, ‘navngi innfødt klima alternerer som sjef blant dem. Uten dette, hevder det, vil bedrifter “innen bruddet miste lisensen til funksjon.”

You may also like

Leave a Comment