BJP er ekte 'tukde tukde' -gjeng, sier Sukhbir Singh Badal

by admin
bjp-er-ekte-'tukde-tukde'-gjeng,-sier-sukhbir-singh-badal

Chandigarh: Shiromani Akali Dal (SAD) -sjef Sukhbir Singh Badal slengte tirsdag begivenhetens langvarige svake allierte, BJP, over “mislykket” samtaler med bønder og beskyldte den for å gjøre splittelse mellom samfunn fordi den presise ” tukde tukde “gjeng i landet.

“Det (BJP) har knust landslagets ånd i stykker, uten å skamløse hinduer i opposisjon til muslimer og nå bestemte omgivelser fredselskende Punjabi hinduer i opposisjon til deres sikh-brødre, spesielt bønder,” sa han twitret.

“De skyver patriotiske Punjab i felles flammer,” snakket Badal om.

Den skrøpelige viseministeren, hvis anledning hadde 10 år med allianse med BJP i Punjab-ledelsen, ba den BJP-ledede ledelsen om å plass til side sitt “ego” og hør på de protesterende bøndene.

“Den som snakker i opposisjon til det regjerende regimet, de merker dem som ‘tukde tukde’ -gjeng,” la han til.

Tidligere hadde SAD bedt den sentrale utøvende om ikke lenger å fjerne noen hensynsløse eller undertrykkende skritt som til og med bare kan utdype glede følelsesmessige sår i bøndenes sinn og svekke den hellige årsaken rolig fred og fellessolidaritet i landet.

“Oppnå gjentar ikke lenger Kongressens tabber av splittelse og styre. Oppnå ingenting som svekker landslagets ånd eller forstyrrer fred og fellessolidaritet som Punjabis, spesielt SAD, inneholder gjort høyeste ofre,” snakket om en beslutning av anledningens kjernekomité som møttes i Chandigarh i desember 10.

SAD-resolusjonen ba ledelsen ikke lenger være sta eller stå på anseelse i opposisjon til ‘annadataene’ i landet: “Hvis den utøvende er interessant å utveksle hver klausul av det aksepterte Handlinger, hvorfor står det på omdømme å oppheve dem. Når det til slutt er mulig, vil du til og med innrømme alle kravene fra bøndene, hvorfor ikke lenger sette opp det hele i den splitter nye loven og sette debatten på pause en gang for alle?”

Anledningen fordømte den “dype rotfestede konspirasjonen om å male de patriotiske bøndene i kommunale og separatistiske farger”.

Den snakket om den fullstendige avsidesliggende og demokratiske naturen til skytten har bevist at bøndene lever helt til sitt ansvar overfor landet.

De agiterende bøndene fortsetter å huske grensene til den nasjonale hovedstaden på 20 dagen for deres stamming på tirsdag.

(Trekk tilbake de totale industrielle nyhetene, Breaking News Events og de fleste like mye som øyeblikket Nyhetsoppdateringer om de økonomiske anledninger .)

Salvage The Financial Occasions News App for å få hver dag Markedsoppdateringer og lever industrielle nyheter.

You may also like

Leave a Comment