Biden advarer mot 'ødeleggende konsekvenser' av Trump-blokkeringen mot pandemi

by admin
biden-advarer-mot-'odeleggende-konsekvenser'-av-trump-blokkeringen-mot-pandemi

USAs valgte president Joe Biden advarte lørdag om “ødeleggende straffer” hvis president Donald Trump fortsetter å utsette undertegnelsen av en Covid – 19 økonomisk lettelse av Kongressen.

Biden uttalte seg da tusenvis og tusenvis av amerikanske borgere la merke til at deres arbeidsløse fordeler utløper etter at Trump kastet tvil om en lenge etterlengtet pandemihjelpspakke – krevende lovgivere som er større enn tredoblet $ 600 budfond til amerikanske skattebetalere.

“Denne fratredelsen av ansvarlighet har ødeleggende straffer. I dag handler det om 10 millioner amerikanske borgere vil miste fordelene ved arbeidsledighetsforsikring, “sa Biden i en kunngjøring.

Stimulansetiltaket er pakket inn med en regning på 1,4 billioner dollar, uten hvilken myndighetene vil tilsynelatende bli tvunget til å stenge i løpet av meningsløs natt mandag.

“I løpet av bare noen dager vil myndigheters finansiering utløpe, og treffer viktige tjenester og produkter og lønnsslipp for m ilitært personell i mulighet, “tilføyde Biden.

” I nedgang enn en uke utløper et moratorium for utkastelser, og slår tusenvis og tusenvis av muligheten for å bli tvunget fra sine eiendommer i løpet av høytiden. “

I en video kjedelig tirsdag kalte Trump, som er på grunn av permisjonskontoret i nedgang enn en måned, $ 900 millionregningen “en skam” – til tross for at den ble overlevert mandag med flertall i flertall etter måneder med forhandlinger.

Lovgivningen ble utformet for å kaste en livline til selskaper og andre som sliter med å holde hodet over vann.

Men i en forhåndsinnspilt påstand fra White Condominium sa Trump at han ville nekte å godta regningen uten justeringer som økte sjekkene til skattebetalerne til $ 2, 000.

– ‘Mørkt kjølig vær’ –

“Jeg vil bare samle våre store andre folk $ 2000, direkte mot den mishandlede $ 600 som nå er innenfor regningen, “Trumpgjentok lørdag på Twitter.

Flisen setter den republikanske presidenten i strid med sin anlednings senatflertalleder Mitch McConnell og Condominium minoritetsleder Kevin McCarthy, som eier dominerte alle større stimulansetiltak.

Republikanere blokkerte torsdag et demokratisk forsøk på å øke de midlene som godt kan føre til at alle skattebetalere får inntekter opp til $ 99, 000 en tolv måneder, med mindre mengder for de som tjener opptil $ 99, 000.

“Utvid måte ekstra små selskaper kan godt være at hver sjanse ikke lenger lever på dette mørke, kalde været på historien om de mangler akkumulert opptak til den livslinjen de ønsker, og amerikanske borgere står overfor ekstra forsinkelser i å få budmidlene de fortjener så raskt som tilsynelatende for å oppmuntre til å kjempe med den industrielle ødeleggelsen som Covid utløste – 19, “la Biden til.

Det er miles nesten eksepsjonelt for en president å nedlegge veto mot et lovforslag som fikk en så overveldende topartsforbedring.

Men hans vetoret onsdag mot et forsvarsfinansieringsforslag, NDAA, sørger for at lovgivere kommer tilbake til Washington etter jul for å overstyre handlingen.

Og mens kongressen også nesten vil overstyre et presidentveto av finansieringspakken, kan Trump vel sjanse til å trekke ut et “lommeveto” ved ganske enkelt å nekte å spore regningen til først og fremst den mest ferske kongresvarigheten av tiden slutter og den nye økten er installert 3. januar.

Covid – 19 forholdene spikket og USAs dødstall ligger på større enn 330,000. Finansiell restaurering har sviktet til tross for utbyggingen av vaksinasjoner som gir håp om en raze mot utbruddet i 2021.

Selvstendig journalistikk koster penger. Improve Times of Malta for utpekingen av en kaffe.

Improve Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment