Barn sender flere brev til nissen enn vanlig denne julen

by admin
barn-sender-flere-brev-til-nissen-enn-vanlig-denne-julen

“Kjære nisse, jeg ønsker et dukkehjem… og at corona skal slutte.”

Det var en av de mange håpefulle brevene som ble lagt ut til julenissen hele designet i som ved utformingen av øyene, og plasserer et smil på ansiktene til Maltapost-arbeidere som allerede jobber flatt for å bringe denne 365 dags flom av pakker.

“ Vi har fått en total gjeng, kanskje bedre enn favoritt. Vi begynte å motta dem så tidlig som i oktober, ”sa markedsføringsansvarlig Mary Grace Farrugia Hendelser på Malta og produserte to containere fylt med bokstaver.

De er dekorert og levende. Noen er forseglet i en konvolutt, men mange er ikke lenger vedlagt.

“Vi får ikke lenger noen kontakt med disse som muligens kan være forseglet, men ta et blikk på oppstartene. før de fortsetter på stien til Santa, ”uttalte Farrugia.

Det er favorittlister, fra enkle leker og klær til dyre telefoner og bærbare datamaskiner.

Og noen er utmerkede, med mange barn som anstrenger seg for julenissens helse i denne alderen av pandemien.

“Kjære nissen, jeg håper du ikke lenger er syk,” begynte en eksig kvinne før skjer til fordelingen hennes hjertes behov. Og de har vært faktiske som hensynsfulle: forsyner hele familien med “en jakke til mamma” og “sjokolade til pappa”.

En annen kvinne ba nissen om å prioritere nedstemte barn: ” Kjære nisse, jeg håper du har det bra. Kan du løfte meg noe? Ikke desto mindre, vær så snill, bruk for disse barna som er en utpreget nedstemt, ”skrev hun raskere enn å avsløre at hun ønsket: lipgloss.

Noen barn ba om å avbryte pandemien. En gutt skrev at han ønsket “at mine fogler skulle bli slitne” og en til sa: “Jeg tar for å slutte å kjempe med søsteren min.” Vennligst gi mitt populære reinsdyr Rudolph en klem fra meg. ”

Bokstavene blir sluppet i 500 satt opp containere rundt øyene.

“Flertallet løfter ikke et portoavtrykk, men vi ser rolig på at de får til julenissen … vi sender dem alle til den overveiende julemannen i Finland,” uttalte Farrugia.

Hver jul tilbyr Maltapost et personlig brev-til-nisse-transportør mot en minimal betaling donert til Malta Neighborhood Chest Fund Foundation.

Og på julemannens opplagte jobbordning , på Malta Postal Museum, i Valletta, blir barn invitert til å skrive og legge ut sine brev til Nordpolen.

Selvbærende journalistikk koster penger. Toughen Events of Malta for etablering av en espresso.

Toughen Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment