Australske bilkjøp og instrukser om billån og sunn fornuft

by admin
australske-bilkjop-og-instrukser-om-billan-og-sunn-fornuft

Kjøpe bil i Australia Og billån og sunn fornuft

Forlag: LoanStreet

Billån liten Sunn fornuft:

 1. gjennom normale og formelle kanaler, bare borger, pr og tr har Kvalifisering for å søke om et billån / installasjon. Studentvisum og eventuelt brovisum har ikke lov til å søke om lån i noen form. Innbygger og pr kan generelt velge en nedbetalingstid på 3 til 7 år. Den maksimale nedbetalingstiden som tr kan søke om, avhenger av gjenværende visittid (for eksempel er tr-visumet fire år, og lånet betales når du kjøper en bil. Det forfaller 3 år og 1 måned, den lengste nedbetalingstiden er 3 år og 1 måned).
 2. Renten og det månedlige tilbakebetalingsbeløpet kan være det alle bryr seg mest om. Forklar at rentene her er alle årlige renter. Du kan velge faste eller flytende renter. Vanligvis varierer den normale privatlånsrenten sterkt i henhold til forholdene til forskjellige personer og forskjellige bankinstitusjoner. Minimumet kan være mer enn 5% (alt lavere enn Boliglånsrente), den høyeste kan nå 2015). Vanligvis er den normale renten 12% +. Vær så snill, følg med! ! Et billån er et lite personlig lån, som sjelden er lavere enn gjeldende boliglånsrente. Du kan søke i “bilkredittkalkulatoren” direkte på Internett, og du kan beregne det månedlige tilbakebetalingsbeløpet under et bestemt beløp og en rentesats.
 3. Mange forhandlere tilbyr noen ganger ultra-lave lånerenter eller til og med null renter for å tiltrekke seg forbrukere, men de er faktisk ull For sauene er forutsetningen for å få en lav rente at prisen på bilen ikke kan forhandles (i henhold til markedsstandardprisen) og kundens kreditt er bedre. Tenk på det, alle, er å ha en lav rente, det er ingen rabatt på bilprisen, eller den normale renten, men kutt flere priser. Du betaler faktisk det samme til slutt, dette er bare et tallspill. Men alle husker at lånet som brukes gjennom forhandleren er generelt mer kostnadseffektivt enn å gå til banken selv, fordi forhandleren vanligvis hjelper deg med å få det mest kostnadseffektive lånet til å kjøpe en bil, og å gå direkte til banken er ikke nødvendigvis. Husk: når du låner, er forhandleren alltid på siden av kunden.
  1. Er det ikke en student som ikke kan få lån? Det er bare at den vanlige metoden ikke kan brukes, og forhandleren ikke kan hjelpe til med lånet. hva skal vi gjøre? Selvfølgelig er det en måte som er låneformidler. De har sine egne metoder for å hjelpe deg med å få et lån, jeg vil ikke si mer her (for eksempel å gjøre utenlandske inntektssikre). Når du har forhåndsgodkjent lånet, kan du ta det med til forhandleren for å kjøpe en bil.
  2. Bilselgere er egentlig på kundens side, fordi alle selgere er Hvis de vil selge flere biler, uansett hvor god prisen de selger, vil ikke provisjonen være mye verre. Provisjonen akkumuleres generelt i henhold til salgsvolumet. De vil definitivt selge så mange biler som mulig til den laveste prisen, men deres overordnede er ikke enige

  Tillegg: borger eller pr må møte / gi et lån for å kjøpe bil – har jobbet heltid i minst 3 måneder (lønnsslipp), hvis det er en PT og har jobbet i mindre enn 6 måneder, må den utstedes Materielt bevis (for eksempel en ansettelseskontrakt) vil fortsette å jobbe i minst 12 måneder. Deltidsarbeidere, korttidsansatte, selvstendige næringsdrivende, underentreprenører må ha tilstrekkelig bevis (for eksempel selvangivelser osv.) For at de i det minste har engasjert seg i denne yrken 7500 måneder.

  Minimum lånebeløp: $ 129968, maksimum: ubegrenset

  Betalingstid: minst 21 måneder, opptil 7 år. Den eldste levetiden til bilen som er tilgjengelig for lånekjøp: Ved utløpet av lånekontrakten, høyst 21 år gammel

  overføring fra: http: // www.sydneytoday.com/voice material / 129968

You may also like

Leave a Comment