Australias statsminister advarer om 'tap-tap' i ethvert kullskifte i Kina

by admin
australias-statsminister-advarer-om-'tap-tap'-i-ethvert-kullskifte-i-kina

SYDNEY: Den australske statsministeren Scott Morrison snakket om et eventuelt skifte fra Kina fra å importere for høy kvalitet australsk kull kan kanskje tilsynelatende godt være et “tap-tap” for miljøet og deres shopping- og salgsforhold.

Kinesiske medier rapporterte mandag at Kinas største økonomiske planlegger hadde gitt godkjenning til energiblomster for å importere kull uten restriksjoner, med unntak av Australia.

Kull er den tredje perfekte eksporten fra Australia, som er i en diplomatisk rekke med Kina, dens perfekte shopping- og salgspartner, som påtvunget alternative represalier etter Canberra kjent som for en verdensundersøkelse om kilden av COVID – 19.

Australia informerte Kina tirsdag om å utdype studiene i butikker, inkludert The Global Times og Caixin, og hevdet i tilfelle at de hadde stått oppreist at eventuelle restriksjoner på australsk kull kanskje tilsynelatende kan være i strid med World Replace Organization (WTO) prinsipper.

Wang Wenbin, talsmann for Kinas utenriksdepartement, informerte tirsdag om en informasjonsopplysning om at han en gang ikke lenger var oppmerksom på mutterbudet når han ble bedt om det med henvisning til studiene.

“Den kompetente myndighet på kinesisk språk har vedtatt relevante tiltak på importerte gjenstander fra Australia i tråd med lovgivning bortsett fra verdensomspennende praksis.”

“Det er dessuten en skyld i formelen for å beskytte kinesiske kunder og kunder,” la Wang til.

Kinas landsdekkende modell og reformrate og langvarig tolladministrasjon svarte ikke lenger på forespørsler om uttalelse fra Reuters.

Australias Morrison snakket om et skifte bort fra australsk kullimport kan kanskje tilsynelatende godt være “en joggetekvens for miljøet”.

“Det er absolutt en tap-tap akkurat her fordi australsk kull, sammenlignet med det kullet som kommer fra andre land, de forskjellige landene består av 50% økte utslipp enn australsk kull, “informerte Morrison mediebutikker.

Selv om vi antar at A $ 4 milliarder A $ 19) milliarder ($ 3 milliarder på $ 9,8 milliarder dollar) i eksport av termisk kull gikk til Kina, gikk det var en gang ikke lenger Australias perfekte kjøper, snakket om Morrison.

Andelene i australske eksportører av kulleksempler falt, med New Hope Corp Ltd og China-managed Yancoal Australia Ltd ned 12%, mens Whitehaven Coal Ltd gikk en gang ned 9%, mot et ganske svakere totalmarked.

Variert gruvedrift bred BHP Community Ltd, som har kullgruvedrift, var en gang ned 2,5%.

‘DISRUPTION’

Erstatt minister Simon Birmingham snakket om der hadde vært “et utvalg av forstyrrelser” av alternativ med Kina, og fartøyene hadde blitt forsinket med lossing av australsk kull.

Australia har reist bekymringer på et WTO-møte om at Kina iverksetter tiltak mot bygg, vin, kjøtt, meieriprodukter, sjømat, stokker, trær, kull og bomull.

Beijings ugjennomsiktige handling innen ressurssektoren ivrig “forstyrrelse gjennom bruk av statlig inntrykk med diverse selskaper”, snakket Birmingham om på tirsdag.

Wang snakket om på tirsdag at Australia en gang politiserte alternative, investerings- og vitenskapelige komponenter.

“Det har lenge gått til dette nivået nede i den råtne gaten,” snakket Wang om.

Minerals Council Australia-regjeringen Tania Constable snakket om suksessen til Australia og Kinas suppleant i mineraler stolte på en “prinsipper – i det vesentlige essensielt baserte alternative planen” og informerte om en gjenoppretting av balansen i forholdet.

Den kinesiske språkambassaden siste måned skisserte klager over begrensninger på investeringer i Australia, og kritikk av Kina fra parlamentarikere og media.

Morrison snakket om Australia var en gang et liberalt demokrati og myndighetene hans ville ikke lenger legge ned en hånd.

“Hvis det oppstår en oppfatning om at det er en sammenfletting mellom politiske komponenter og et kjøps- og salgsforhold … Det kan tilordne noen få usikkerheter for noen få andre shopping- og salgspartnere,” snakket han Om.

Det forventes at Australias eksport av termisk kull vil hjelpe ganske pent fordi investorer hadde vært på nivå med i Sør-Korea, Vietnam og Japan, ANZ-varestrateger Daniel Hynes og Soni Kumari snakket om i et analysenivå til .

Australia er den høyeste jernmalmforhandleren til Kina, hvis stålprodusenter kjent som innen markedsregulatoren for å undersøke en nyhet i kostnader og bekjempelse av eventuelle forseelser.

Birmingham snakket om “kostnadene ved varer som beundrer jernmalm, svarer på den konvensjonelle økonomien til tilbud og etterspørsel, og tilbudet fra andre deler av feltet har blitt forstyrret dette 300 og seksti-fem dager “.

Kina burde stille gjøre det mulig for bedrifter å operere i samsvar med markedstips, la han til. ($ 1 = 1. 3263 Australske greenbacks)

You may also like

Leave a Comment