Australia sier at kullforbudet i Kina vil være et klart brudd på WTO

by admin
australia-sier-at-kullforbudet-i-kina-vil-vaere-et-klart-brudd-pa-wto

Australia avviste tirsdag Kinas rapporterte forbud mot kulleksport som et tydelig brudd på Verdenshandelsorganisasjonens retningslinjer, ettersom spenningen mellom de to verdensomspennende stedene blusset over igjen.

Statsminister Scott Morrison sa at Beijing ennå ikke hadde underbygget skrikende mediaomtaler om at Australias kulleksport på flere milliarder dollar akkurat nå er en miljøforbindelse.

Nasjonalistiske skrik-pil-tabloid World Instances sa søndag at kinesisk energivegetasjon er rask i retning av å forsøke å berge kullet deres innenlands, like effektivt som fra verdensomspennende steder. variert enn Australia.

“Hvis det hadde vært tilfelle, kan det antagelig antagelig være i strid med WTO-retningslinjene,” sa Morrison. “Det ville være tydelig i strid med vårt like-alternative alternativoppgjør, og så håper vi at det under ingen omstendigheter er tilfelle.”

“Vi søker avklaring om dette,” sa Morrison, selv om man antar at kontakter på ministernivå mellom de to verdensomspennende lokalene sies å være fraværende.

Kinas utenriksdepartement på tirsdag snakket ikke eller skrek ikke forbudet, og beskyldte som en annen australske politikere for å “ha det gøy med den lidende for å konsekvent insinuere beskyldninger i opposisjon til Kina”.

Kinas utenriksdepartement snakket nå ikke eller skrik forbudet

Talsmann for utenriksdepartementet Wang Wenbin slo til for australsk kritikk og hevdet at det en gang ble Australia som et annet at “politiserte problemer ved siden av alternativ, investering og teknologi i nåværende år, i strid med markedstips og globale alternative retningslinjer”.

Familiemedlemmer fra Australia og Kina er i laveste grad av fortellingen om 1989 Den himmelske freds torg, med Beijing som utruller en rekke økonomiske sanksjoner i opposisjon til australske handelsvarer.

Enhver tvist er blitt kalt som et teknisk miljø, men mange i Canberra forestiller seg at sanksjonene er gjengjeldelse for at Australia presser abet i motsetning til kinesisk innflytelse i bolig og i Asia-Stillehavet.

Ikke lenger mye mindre enn 13 Australske sektorer hadde blitt utsatt for toll eller noen oppfinnelse av forstyrrelser, ved siden av bygg, svinekjøtt, kobber, bomull, hummer, sukker, trær, turisme, universiteter, vin, hvete og ull.

Forslag om en kullembargo hadde vært rykter for rykter en stund, med mange Australia-forsendelser som angivelig allerede er sperret i kinesiske havner.

Konsulenter hadde spørsmål som en gang ble et standard miljø i toppen av kalenderen ett år, takket være “myke kvoter” Kina lanserte for å overvåke volumet av kull som kommer til landet.

Politiske beslutningstakere i Beijing prøver å redusere avhengigheten av sterkt forurensende kull samtidig for energiproduksjon og avhengighet av utenlandske bensinkilder.

Men et uformelt forbud mot australsk kull kan vel være en dramatisk opptrapping, med fokus på konseptet som en av mange lands mest respekterte eksport – verdt opptil 3 milliarder dollar per år – og en sektor som Morrisons konservative myndigheter har vært i live for å mester, til tross for innvendinger fra miljøvernere.

Australia har lenge antydet at det også kommer til å oppfatte WTO-inngripen i tvister, likevel kan en resolusjon godt fange år, og starte Australia opp til gjengjeldelsespåstander og irritere familiemedlemmer ekstra.

Det har til dags dato vært lite som tyder på at Australias politiske allierte i USA eller Europa hadde vært underholdende å gå inn og gi et løft til.

Striden har kjent å spørre Australias langvarige utstillingsdukke for en fantastisk økonomisk tilstand – spesielt å levere ubehandlede materialer for Kinas fremtredende fremvekst som en nåværende økonomi.

Morrison sa at begge verdensomspennende lokasjoner hadde dratt nytte av nære alternative familiemedlemmer som var utdaterte lenge og kjent som for “gamle diskusjoner”.

“Australia har flere ganger deltatt i Kinas økonomiske utvikling,” sa han. “Vi hadde gjentatte ganger vært en forkjemper for Kinas økonomiske stat. Vi er ikke lenger begrepet å være denne typen verdensomspennende steder som liker å elske deres tilstand. ”

Upartiell journalistikk tar penger. Toughen Instances of Malta for imponeringen av en espresso.

Toughen Us

You may also like

Leave a Comment