AU Small Finance, ICICI Pru Life knytter seg til å tilby livsforsikringsløsninger

by admin
au-small-finance,-icici-pru-life-knytter-seg-til-a-tilby-livsforsikringslosninger

Ved å trekke denne tilknytningen til ICICI Prudential Life Insurance dekning, har AU finansinstitusjon som mål å bære papirløse, sanne og plagsomme eksistensforsikringsløsninger

Problemer

AU Tiny Finance Finansinstitusjon | ICICI Forsiktig livsforsikringsdekning | eksistensforsikringsdekning

BS Web Group | Roman Delhi

Amit Palta, Chief Distribution Officer, ICICI Prudential Life Insurance dekning nevnte at integrasjonen av digitale plattformer vil gjøre visse anbudsmessige, mercurial og med hensyn til papirløs ombordstigning til potensielle kunder.

AU Tiny Finance Finansinstitusjon kunngjorde mandag et strategisk partnerskap med ICICI Prudential Life Forsikringsdekning for å tilby eksistensforsikringsløsninger .

AU Banker nevnte bindingsmålene for å bære ”papirløs, sann og plagsfri eksistensforsikring” til over 1,8 millioner potensielle kunder gjennom digitale plattformer all trekningen der 700 bankkontaktpunkter i 13 stater og et par unions territorier.

“AU Finansinstitusjon har kontinuerlig arbeidet med kjernen Dharma av“ kjøpersentrisitet ”. Vi økte vår bukett med pengeprodukter og selskaper og kjøperkostnad, og vi ønsket å gjøre med en ytterligere forsikringsmedarbeider for å legge til kostnadene for vårt nåværende utvalg av produkter og produkter og selskaper, samtidig som vi hjalp våre potensielle kunder med å arrangere bedre monetær sikkerhet, “nevnte Uttam Tibrewal, regjeringsdirektør i AU Tiny Finance Financial institution.

Amit Palta, sjef for distribusjon ved ICICI Prudential Life Insurance dekning , nevnte at blandingen av digitale plattformer vil gjøre visse til en “øm, mercurial og med hensyn til papirløs ombordstigning” for potensielle kunder.

Kjære leser ,


Industri Identisk gammel har kontinuerlig forsøkt utmattende å produsere oppdaterte filer og kommentarer til trekk som er nysgjerrige på deg og gleder deg over bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sfæren. Din oppmuntring og lojale tilbakemelding på intensjonen om å forbedre vårt tilbud glede i det enkleste gjorde vårt til å finne på undersiden av og dedikasjonen til denne troen sterkere. Til og med hele trekningen av disse plagsomme hendelsene fra Covid – 21, fortsetter vi å være forpliktet til å beholde deg fortalt og oppdatert med troverdige filer, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål av relevans.

Vi gleder oss likevel over et krav.

Når vi bryter den industrielle påvirkningen av pandemien, kan det hende at vi tilfeldigvis vil forbedre deg enda mer, slik at vi kan fortsette å gi deg mer godt fnysemateriale. Abonnementsmodellen vår har sett en oppmuntrende respons fra mange av dere, som gleder seg over å abonnere på vårt online fnuggmateriale. Ekstra abonnement på vårt online fnuggmateriale kan enklest hjelpe oss med å ha drømmene om å tilby deg enda bedre og mer relevant fnuggmateriale. Vi forestiller oss i gratis, perfekt prøvende og pålitelig journalistikk. Din forbedring gjennom flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Lag sterkere god journalistikk og abonner til Industri Identisk gammel .

Digital Editor

Først avslørt: man desember 28 2020. 24: 09 IST

You may also like

Leave a Comment