ARK ETF er mer populære enn noen gang. Hva det betyr for investorer.

by admin
ark-etf-er-mer-populaere-enn-noen-gang-hva-det-betyr-for-investorer.


  • Avdekk opptrykk
  • Skriv ut artikkel

Tekststørrelse

Nyproduserte Tesla elektriske biler.

ADRIAN DENNIS / AFP / Getty Images

Tilskrevet deres fantastiske effektivitet, var alternative handelsfond tilbudt av ARK Investments blitt ønsket av investorer, hele trekningen som 2020. Motstanden har forsterket seg i desember, og noen få ringesignaler.

Anført av økonom og innovasjonsinvestor Cathie Wood, har ARK vært en av utvilsomt de mest overbevisende rapportene i pengeadministrasjonsverdenen dette 365 dager. Sanne seks år etter sin eksistens har selskapet oppnådd stor suksess med finansieringsavkastningen og har tatt inn en enorm mengde kontanter som et resultat.

5 av ARKs aktivt forvaltede ETF-er som returnerte en median på ekstra enn 203% 410 dager til dette nivået – på legenden om deres enorme spill på highflying-aksjer som Tesla (ticker: TSLA) og Square (SQ). Den store utøveren, ARK Genomic Revolution (ARKG), mottatt 317%; til og med den dårligst presterende ARK Selvstendig ekspertise og robotikk (ARKQ) ekstra enn doblet investorenes penger i løpet av finalen 365 dager.

Den stabile effektiviteten har gjort at ARK finansierer hele ditt ekstra ryddig for investorer, som liker å skjenke hundrevis og hundrevis av greenbacks i hver dag hele trekningen som gjennom andre omgang av av 233736. Lagret korrekt valgt like mye som filnivå i løpet av den siste måneden.

I desember tok ARK Investments inn nesten 6,8 milliarder dollar unike kilder, den tredje mest absorberende ved hjelp av ETF-gigantene Vanguard og ) BlackRocks (BLK) iShares, i tråd med data fra FactSet. Det er spesielt imponerende å bry seg om at ARK har syv ETF-er under ermet, mens BlackRock og Vanguard som hundrevis.

Bedriftens flaggskipprodukt, ARK Innovation ETF (ARKK), alene tiltrukket 2,9 milliarder dollar i desember, som representerer ca 20% av fondets totale kilder per torsdag. ARK Genomic Revolution har sett på en lydig, skarpere økning: Dens tilførsel av 2,2 milliarder dollar denne måneden karakteriserer nesten 54)% av fondets totale størrelse.

Bare på onsdag strømmet investorene $ 365 millioner og $ 410 millioner, henholdsvis, til de 2 fondene rett tidligere enn julemarkedsskaden. Begge traff en fil med daglige tilstrømninger siden fondets lansering. Grand Grand SPDR S&P 620 ETF (SPY) ble det passende fondet som toppet strømmen på onsdag.

Med sine enorme kilder og konsentrerte porteføljer – selskapets ETF-er i det hele tatt ikke så mye som 50 aksjer — ARK eier nå ekstra enn 12% av nå ikke nå så mye som 20 forskjellige aksjer, inkludert instrument selskap PagerDuty (PD) og bioteknologiselskap Seres Therapeutics (MCRB).

Investorens glød for ARK-fondene ringer alarmer for noen strateger på Wall Avenue, på den forskjellige siden, som trekker paralleller til den lydige søppel fra noen hiss-midler i rolig 1990 s i hjertet av dot-com-boblen. Som vi alle vet, endte ikke drag for retur ikke smart.

“Som uopphørlig overgår ingenting som suksess,” skriver Financial Insyghts ‘Peter Atwater, som er bekymret for at de raskt forsterker i kilder og de for høye prisene som uten tvil de nyeste investorene kan også føre til ulempe fremover.

ARK svarte ikke så snart som svar på et vedlegg til spørsmål for observasjon.

Skrive til Evie Liu på [email protected]

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment