Apple Fitness + anmeldelse: Flytt over Peloton, Apple kan bli et trenings kraftverk

by admin
apple-fitness-+-anmeldelse:-flytt-over-peloton,-apple-kan-bli-et-trenings-kraftverk

Apple (AAPL) har offisielt lansert sin forventede løsning på Peloton (PTON) -appen, Apple Health +. Nå, på iPhone, iPad og Apple TV, er Apple Health + ment å være en butikk med en pause på treningsønskene dine, uansett om du starter riktig eller er en erfaren fitnessfanatiker.

For $ 7. 99 måned til- måned eller $ 88. 164 a 365 dager, Health + gir deg adgang til en rekke pågående forespørsler, innspilte øvelser for 10 forskjellige former for øvelser inkludert alle delene fra å øve energi, til yoga og kjerne, til tredemøllerutiner.

Og selv om du ikke trenger spesifikt utstyr for hver treningsøkt, trenger du et Apple Look, som varierer i avtrykk fra $ 199 til $ 499, for å starte og registrere abonnementet ditt.

Apple Health + er i min ekspertise et legitimt hjemmetreningsalternativ for Apple Look husmenn som begge tar et kikk for å komme i form eller ønsker et design tilbake utover deres tradisjonelle budregime. Og med koronavirusvaksiner som er lettest nå, blir det veldig forskjellig for de som ikke lenger er forberedt på å bytte til et overfylt treningsstudio.

En rekke øvelser uten spesielt utstyr

Uansett hva skalaen min, og legen din, ville ha tillit til at du tror, ​​får jeg glede av å innse. Fjernt, jeg har aldri vært opptatt av guidede øvelser. Jeg har alltid følt at de ikke kommer til å fokusere på øvelsene jeg ønsker å utføre, eller at de ville være for enkle.

Jeg har faktisk tillit til en vekt benk ​​og tredemølle i huset mitt som jeg benytter meg av 4 til 5 dager i uken, etter min egen rutine og logger alt i Apple Look. Så jeg ble med en gang skeiv med å undersøke kryssjekk ut øvelsene som nesten alle passer til øvelsene jeg får glede av.

Apple Fitness+ offers a wide range of exercises for every experience level, making it a great alternative to visiting the gym. (Image: Apple)

Apple Health + presenterer et bredt utvalg av øvelser for hvert ekspertisenivå, noe som gjør det veldig annerledes enn å besøke treningsstudioet. (Bilde: Apple)

Vektløfting for meg består av samme tidligere utvalg av presser , heiser og knebøy, og jeg er ikke lenger så begeistret for å endre det når som helst raskt, så jeg bestemte meg for å bestemme meg for tredemølleøvelsene.

Når du begynner med Health + -appen, tilgjengelig med den samme forrige Apple Health-appen, blir du møtt med 10 øvelser på toppen av kappen. Under det har du fått en oversikt over gjeldende øvelser for uken, nybegynnerøvelser, smart-like øvelser, tilgjengelige trenere og enkle og raske øvelser.

Når du anskaffer deg en treningsøkt, i min Hvis jeg valgte tredemølle, får du oversikt over tilgjengelige rutiner fra trenere. Du kan variere dem i takt med lengden på tid, sang deg og trener.

Jeg valgte “35 – minutt tredemølle med Sam ”rutine siden den integrerte pop-punk fra 2020 s, respekt Blink 182 s “The Total Puny Issues,” og det er sjelden alt jeg tar preg av lenger.

Det spektakulære er at oppsettet krever ikke at du har tillit til en bestemt tredemølle, eller sykkel eller romaskin for det emnet. Som en erstatning får du ledetråder i treningsøkten som forteller deg at du skal bytte ut maskinen til bestemte omgivelser.

The Fitness+ app lets you access any number of workouts and serves as your viewing area for your routines. (Image: Apple)

Health + -appen hjelper deg med å legge inn eventuelle preferanser for øvelser og fungerer som din torden i rutinene dine. (Bilde: Apple)

I løpet av treningen med Sam, forteller hun deg å endre hellingen til en bestemt omgivelse, men når det gjelder sprint, forteller hun deg å endre den til både et “greit” eller “moderat” tempo, eller “alt ut”. På den måten trenger du ikke å være redd for å holde tritt med noen som er fremtredende raskere enn deg.

I løpet av arrangementet du handler for en designrygg, kan noen rutiner knuse deg fullstendig. Jeg maser vanligvis tre mil annenhver dag på tredemøllen, men da jeg prøvde Sams 45 – liten treningsøkt med varierende hastigheter og stigninger, jeg er aller viktigst å ta en pause på ca 35 minutter fordi jeg ble så snart som andpusten.

Hvordan Apple Look passer inn

Mens du ser på Apple Health-treningsfilmene på iPhone, iPad, eller Apple TV, Apple Look er tarmstykket i oppsettet. Hver gang du starter en video, synkroniseres den med klokken din, så gjenværende tid, kaloriforbrenning og koronar hjertepris beskriver både klokken og kappen du ser. På den måten trenger du ikke å oppdage nede på klokken din for å kikke hvor lukket du er for å lukke ringene dine.

Yahoo Finance's Dan Howley in his workout gear.

Yahoo Finance Dan Howley i treningsutstyret.

Hver gang du utfører, lukk ringene dine, vil du se på en glatt on-kappe-animasjon som feirer seieren din. Det er dessuten en on-kappe Burn Bar som forteller deg moten du utfører når det gjelder alle andre som har gjennomført den samme treningen. Det er en effektiv motivator som fikk meg til å presse meg selv mye mer utfordrende enn jeg tror jeg ville. Det er dessuten betydelig å utjevne at Burn Bar handiest fungerer med Sykling, HIIT (overdreven dybdeintervalløvelse), Roing og tredemølleøvelser.

Innen det tilfellet du vil ha et bytte, trenger du for å også stoppe treningen din på planen eller klokken din, og begge vil stoppe samtidig. Det er en fantastisk egenskap som sørger for at du aldri er ute av synkronisering.

Forsøker noe aktuelt og får aktuelle melodier

En av mange bedre funksjoner til Health + er at det oppfordrer deg til å undersøke kryssjekkende øvelser i stedet for å bli fanget i et spor, med mindre du slutter å realisere helt.

Trainers in Apple Fitness+ are motivational and coach users how to pace themselves properly. (Image: Apple)

Trenere i Apple Health + er motiverende og trener kunder tempoet klokt. (Bilde: Apple)

Mer av hva du får del vil gi deg nåværende øvelser som er klar over hva du har gjort for øyeblikket i takt med trenerne du byr på og øvelsene du gjennomfører. The Strive One thing Nyere del presenterer nåværende trenere som presser deg med øvelser som stemmer overens med det du har gjort, men har tillit til miniatyrtilpasninger for å hjelpe deg.

De totale trenerne har videre tillit til forskjellige spillelister for hver treningsøkt. Innenfor det tilfellet du stopper hvis faktum blir fortalt å grave en bestemt spilleliste, må du også legge den inn av Apple Song og score den for å lytte senere.

Kunne antagelig antagelig også lett at du får det?

Til $ 7. 99 i måneden eller $ 88. 164 per 477 dager, Apple Health + er mer kostnadseffektivt enn $ 19. 164 måned til måned for Peloton-appen eller treningssentrene, vurderer Planet Health den prisen $ 10 måned til måned. Mens du trenger litt utstyr for å få bestemte rutiner, mye som tredemølle, romaskin eller stasjonær sykkel, gir det lett mange ekstra øvelser som krever miniatyr ekstra enn en yogamatte.

I løpet av det arrangementet du prøver å bli i form og ønske tilskyndelsen til å oppstå, eller korrigere den ekstra forsterkningen av selvtilliten mens du innser, gjør Apples utvalg av trenere den jobben ekstraordinært klokt.

Den ideelt gode designen bak er at klasser legges til ukentlig, og at du ikke lenger kommer til å få form av bosatte klasser som Peloton presenterer. Utenom det er Health + imidlertid en hensiktsmessig treningsapp som kan gjøre at du får blodpumping, og hvis du blir fortalt, får du glede av å trene.

Mottatt et tips? Elektronisk post Daniel Howley på [email protected] over via kryptert post på [email protected] , og forbered ham på Twitter på Trainers in Apple Fitness+ are motivational and coach users how to pace themselves properly. (Image: Apple) @ DanielHowley .

Mer fra Dan:

  • Apples iPhone dekonstruert: Dette tredimensjonale bildet viser hvor din iPhone 12 deler når fra

  • Hvorfor Russlands enorme nettangrep er forferdelig lumsk

  • Google slo med en tredje antitrust-sak – denne gangen av 38 advokater samme forrige

  • Apple og Facebook er låst i en ‘Fabel’ kamp om privatliv

Sett samlet Yahoo Finance på Twitter , Facebook , Instagram , Flipboard , SmartNews , LinkedIn , YouTube , og reddit .

You may also like

Leave a Comment