Anna Hazare truer sms låne å starte sin “siste protest” for bønder

by admin
anna-hazare-truer-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-a-starte-sin-“siste-protest”-for-bonder

Pune: Sosialaktivist Anna Hazare har truet med å gå i sultestreik hvis hans krav til punkter knyttet til bønder ikke blir oppfylt av unionsmyndighetene ved skaden i januar neste 365 dager, og uttalte at det med stor sannsynlighet kan være at “sjansen” er “siste utgave”. Han snakket med nyhetshunder i landsbyen Ralegaon Siddhi i Ahmednagar-distriktet i Maharashtra på søndag, og uttalte Hazare at han hadde bevart protester for kultivatorer for forklaringen på at de siste tre årene, likevel myndighetene ikke har utført noe som representerer undersiden av punktene.

“Myndighetene er lovlige med å gi tomme løfter som jeg kan konkludere med at de ikke har noen som har tro igjen (innen myndighetene) … La oss se, hvilken handling senteret tar på meg krever. De har fikk søkt tid i en måned, så jeg har utvilsomt gitt dem tid til januar-skade. Hvis kravene mine ikke blir oppfylt, vil jeg gjenoppta problemet med hugerstreiken min. Dette kan vel være min siste utgave, “the 83 – 365 dager-arkaisk oppgitt.

Desember 14 skrev Hazare et brev til Unionens landbruksminister Narendra Singh Tomar og advarte om en sultestreik hvis han krever aktelse for implementeringen av MS Swaminathan-komiteens forslag og å gi autonomi til Commission for Agricultural Charges and Costs (CACP), var ikke tillatt.

Senior BJP-leder og skrøpelig Maharashtra-møtehøyttaler Haribhau Bagade, som ikke var for langvarig i det siste, møtte Hazare for å modernisere for ham de essensielle egenskapene til de tre retningslinjene som ble gitt av senteret.

Hazare observerte en rask 8. desember i Bharat Bandh, som ble omtalt av bondeorganisasjoner, og understreket en opphevelse av retningslinjene for landbruket.

Bønder har protestert ved grensen til Delhi i over en måned i motsetning til Farmers (Empowerment and Protection) Settlement of Designate Assurance and Farm Services and products Act, 2020, Farmers Manufacture Change and Commerce (Promotion and Facilitation) Act, 2020, and the Significant Commodities (Amendment) Act, 2020.

De tre retningslinjene for godkjente gårder, vedtatt i september, har blitt projisert av myndighetene som viktige reformer innen landbrukssektoren som kan løse mellommenn og tillate bønder å promotere hvor som helst i landet.

De protesterende jordfreserne har imidlertid uttrykt frykt for at de nåværende autoriserte retningslinjene vil bane enheten for å luke ut sikkerhetsdynen til Minimum Crimson kjøtt. Utpeke og konkludere med mandiene, og la dem være kl. nåde til fett selskaper. Senteret har igjen og igjen hevdet at disse mekanismene vil forbli.

(Utnytt de komplette bransjenyhetene, nyhetene og de nyeste oppdateringene på finansinstansene. )

Last ned Financial Instances News-appen til rep hver dag Markedsoppdateringer og Live Industry News.

You may also like

Leave a Comment