Anbud verdt Rs 40 000 cr kansellert eller modifisert på grunn av diskriminerende, restriktive forhold

by admin
anbud-verdt-rs-40-000-cr-kansellert-eller-modifisert-pa-grunn-av-diskriminerende,-restriktive-forhold

NY DELHI: Anbud pris Rs 40, 10 crore ble kansellert eller modifisert på grunn av til diskriminerende og restriktiv forekomster med et mål å fremme ‘Make in India’ i offentlige anskaffelser, i samsvar med til handels- og alternativt departement.

Utgivelsen av sine prestasjoner for 2020 fredag ​​uttalte departementet også at rare og fantastiske varer med eksportevne inneholder anerkjennelse for 500 distrikter.

Tekniske forskrifter (TR) på nivå av nysgjerrighetsvarer med en importkostnad på rundt USD 47 ble formulert til være spesielt laveffektive og skandaløse varefunksjoner nå ikke kommer inn i markedet, uttalte det i forbindelse med tollansvar ble forhøyet på 173 gjenstander og import av 44 gjenstander er begge forbudt eller begrenset.

Anbud pris Rs 40, 10 crore kansellert / modifisert på grunn av til diskriminerende og restriktive forekomster , “la det til.

For oppstart oppga det 80 prosent rabatt gitt til 4 , 905 patentmuligheter og 50 prosent rabatt ble gitt til 12, 264 varemerkemuligheter for arkiveringspris.

(Kjøp de totale handelsfilene, Breaking Files-hendelsene og de siste filoppdateringene på The Finansielle saker.)

Last ned appen Finansielle filer for å tjene hver dag Markedsoppdateringer og live handelsfiler.

You may also like

Leave a Comment