Amerikanske Fed for å opprettholde obligasjonsoppkjøp inntil “betydelige” økonomiske gevinster sett

by admin
amerikanske-fed-for-a-opprettholde-obligasjonsoppkjop-inntil-“betydelige”-okonomiske-gevinster-sett

Av Craig TorresFederal Reserve erkjente Dette kan fortsette å styrke finanssystemet gjennom bred monetær stimulans til det ser “stor tilleggsutvikling” i sysselsetting og inflasjon.

På sin ideelle samling av et stormende ett år stemte beskyttelsesprodusenter ledet av styreleder Jerome Powell for å holde tilbake obligasjonskjøp fra måned til måned på minst $ 120 milliarder, i å opprettholde med en avsløre onsdag. Beskyttelsesprodusenter gjorde ingen endringer i sammensetningen av kjøp, og avviste å flytte dem i retning av lengre løpetid.

“Federal Reserve vil fortsette å øke sin beholdning av statspapirer med minst $ 80 milliarder per måned og av verdipapirer med sikkerhet på minst $ 40 milliarder dollar per måned til store tilleggsutviklinger har blitt gjort i retning av komiteens mest sysselsatte og verdige stabilitetsmål, erkjente Federal Starting Market Committee.

Fed-forsamlingen kom da lovgivere på Capitol Hill forsøkte å avslutte en avtale om uvanlig stimulans etter flere måneders blindvei, med både skattemessig og monetær beskyttelse klar til å hjelpe videre med å dempe en ekstra ytterligere skjelvende økonomisystem under opphør av å sove for hyppig vaksinedistribusjon

FOMC erkjente onsdag at “økonomisk aktivitet og sysselsettingsglede fortsatte å samle høyere, men vær godt under sine stadier i løpet av det ene året.”

Komiteen lagret enstemmig målsats for føderale midler i en forgrening på null til 0. 30% , den avsatte siden det har vært siden mars, og et flertall av Fed-tjenestemenn holdt ut med å forutsi at deres benchmark-utlånsgebyr i det minste ville bli stengt til null 2023.

Powell er planlagt å holde tilbake en videopresskonvensjon klokken 2: 30 pm Washington tid.

FOMC “forventer at dette kan være relevant for å holde tilbake dette målet svinger til arbeidsmarkedsbestemmelsene har nådd stadier i å opprettholde komiteens vurderinger av mest sysselsetting og inflasjonen har steget til 2 % og overvåker heller å overstige 2% i noen tid, ”erkjente beskyttelsesprodusentene og gjentok språk fra deres avsløring i november.

(Hva overføres Sensex og Nifty Music siste markedsfiler, lagerforslag og ekspertanbefaling om ETMarkets. ETMarkets.com er også nå på Telegram. For raskeste filsignaler på finansmarkedene, finansieringsløsninger og aksjesignaler, abonner på Telegram-feeds.)

Last ned Financial Instances Nyhetsapp for å samle på hver dag stiftelse Markedsoppdateringer og lever handelsnyheter.

You may also like

Leave a Comment