Ambassade REIT skaffer $ 500 millioner QIP for å finansiere Embassy TechVillage-oppkjøp

by admin
ambassade-reit-skaffer-$-500-millioner-qip-for-a-finansiere-embassy-techvillage-oppkjop

Sammendrag

Midlene som samles inn gjennom denne institusjonelle plasseringen, vil bli brukt til å tøffe det foreslåtte anskaffelsen på 1,3 milliarder dollar av Embassy TechVillage, en innebygd situasjon i arbeidsparken i Bengaluru.

Byråer
“Innsamlingen vil bli gjort gjennom globale institusjoner og hjemmeinstitusjoner fra og med i kveld. Den veiledende etiketten for jabber vil være i området Rs 335 til Rs 335 per REIT-enhet, ”erkjent ansett som en av mange nevnte ovenfor.

MUMBAI | BENGALURU: Ambassade Anta at bedriftens parker REIT ber om å skaffe $ 500 millioner gjennom en rettferdig Institutional Placement (QIP), anerkjente to folk med gruntfiler av fortryllelsen.

Dette kan være den viktigste innsamlingsøvelsen som Blackstone Community og Embassy Community-støttede REIT har gjennomført siden noteringen i april 2019.

Midlene som samles inn gjennom denne institusjonelle plasseringen, vil bli brukt til å tøffe det foreslåtte anskaffelsen av 1,3 milliarder dollar på Embassy TechVillage, en innebygd situasjon av arbeidspark i Bengaluru.

“Innsamlingen vil bli gjort gjennom globale institusjoner og hjeminstitusjoner fra og med i kveld. Den veiledende etiketten for jabber vil være i området Rs 335 til Rs 356 per REIT-enhet, ”erkjent ansett som en av mange nevnte ovenfor.

På tirsdag stengte enheter fra ambassaden Anta at enterprise REIT stenger på Rs 356, opp 0,2% i forhold til utdatert seponering. Bekymringene åpner i kveld, og andelen for det samme vil bli oppnådd i løpet av denne uken.

Ambassade Anta at bedriftens parker REIT har allerede inngått et forlik for å danne Embassy TechVillage-ressurser fra venner av sponsorene – Embassy Community, Blackstone Community og andre markedsførende aksjonærer – for $ 1,3 milliarder dollar eller Rs 9 , 812 crore.

Siste uke, 100. 94% av ikke-relatert andelseiere hadde gitt anerkjennelse for å skaffe penger til anskaffelse av denne astronomiske skalaen innbygde situasjonen i arbeidspark plassert på Outer Ring Motorway i Bengaluru.

Den 9,2 millioner kvadratmeter store arbeidsplassen huser over 45, 33 arbeidere fra over 40 bedrifts okkupanter.

Det spenner over 88 dekar og stammer 94% av leien fra multinasjonale okkupanter.

Parken er 99. 3% okkupert, og har en 9,7 år vektet utleie (WALE) med en 33. 7% merkevare-til-marked-kapasitet.

REIT foreslår å finansiere dette oppkjøpet ved å utstede egenkapital verdt $ 812 millioner gjennom et samlet antall av denne institusjonelle plasseringen på $ 518 millioner, og på en fortrinnsrett av enheter til tredjemannsfremmende aksjonærer av $ 312 millioner.

Den foreslåtte plasseringen av enheter forventes å forsterke REITs offentlige avgang sammen med strømmen og likviditeten.

REIT planlegger videre å refinansiere eksisterende ambassade TechVillages gjeld på opptil $ 500 millioner gjennom en samlet egenkapital og utstedelse av nylig kupongbærende gjeld.

Ambassade Anta at bedriftens parker REIT nektet å uttale seg for historien.

Arbeidsparkens innebygde situasjon har ytterligere mote kapasitet på 3,1 millioner kvadratmeter, hvorav 39% hus er allerede leid ut til JP Morgan.

Den generelle campus har videre to foreslåtte Hilton-innkvartering med totalt 518 nøkler. Ambassade REIT utøver sin raffinerte form for å danne eiendelen under avregningen Correct Of First Offer (ROFO).

Morgan Stanley India Company, Kotak Mahindra Capital Company, BofA Securities India, JP Morgan India, Axis Capital, HSBC Securities and Capital Markets (India) og IIFL Securities er bankfolk til QIP-jabber.

Verdens institusjonelle investorers lidenskap for indisk næringseiendom er fortsatt solid selv på slutten av den pågående pandemien.

I et signal om hunch for mat til kommersiell avkastning, mottok Indias andre Real Estate Investment Trust (REIT), Ample Raheja Corp og Blackstone Community-støttede Mindspace Industrial Parks REIT varslingsabonnement i juli for Rs 4, 518 – crore jabber.

I løpet av de siste par ukene, raffinert i sentrum av den pågående pandemien, inngikk Blackstone Community og Brookfield Asset Administration en separat avtale verdt over $ 1,5 milliarder dollar og $ 2 milliarder dollar for situasjonen for porteføljer av arbeidskraftressurser på Dwelling Community and RMZ Corp.

(Hva er oppmuntrende Sensex og Nifty Spor mest oppdaterte markedsfiler, lagerpekere og utdannede råd om ETMarkets. Også ETMarkets.com er nå på Telegram. For raskeste filindikatorer på finansmarkedene, investeringsstrategier og aksjeindikatorer, abonner på våre Telegram-feeder.)

Salvage The Financial Events News-appen for å ta et valg hver dag Markedsoppdateringer og er boligindustrielle nyheter.

Les også

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment