Alf. Mizzi & amp; Sons Ltd. holder årlig gruppekonferanse

by admin
alf-mizzi-&-amp;-sons-ltd.-holder-arlig-gruppekonferanse

‘Integritet, nysgjerrighet og modighet’ er nøyaktig tre av stoffene til å være en nøyaktig sjef i samsvar med Ken Chenault, styreleder og administrerende direktør i risikokapitalfirmaet Langetablerte Catalyst, administrerende direktør i American Express for 19 år, og som direktør eller tidligere direktør for Airbnb, Berkshire Hathaway, Facebook, Procter & Gamble og IBM. Han nevnte dette mens han chatter med Alec A. Mizzi rundt den 59 Alf Mizzi & Sons årlige samfunnsstevne som ble vellykket holdt online alle over denne COVID – 19 år.

Konvensjonen ble treffende lansert av Dr Mizzi som oppsummerte pandemien yr med bare noen få takknemlige ord til alle Alf. Mizzi & Sons Community management og arbeidere, som viste grus og lojalitet over noen få veldig bekymringsfulle måneder. Noen selskaper slet større enn andre, men teamånden som ble vist ble overveldende. I tillegg til dette rundt konvensjonen ble en kort, men gripende video streamet av verket The Alfred Mizzi Basis anvendt rundt pandemien via etablering av Cohesion Meals – et solid måltid for alle mennesker. Initiativet berørte de fattigste av de uheldige da de obligatorisk var mest.

David Darmanin, founder and CEO of Hotjar.  David Darmanin, grunnlegger og administrerende direktør i Hotjar.

Konvensjonen begynte med den unge og energiske maltesiske gründeren og grunnleggeren av Hotjar, David Darmanin. “Elsk livsstil,” erkjente han opprinnelig opp. Akkurat her er hva han gjorde da han kom til å produsere en ting utenom det vanlige. Selvlært og presset, klarte Darmanin i løpet av kort tid å produsere et edgy og fremadstormende firma som jobber eksternt og spenner over 19 internasjonale lokasjoner. Hans visjon, kraft og livssyn er smittsom, som ble hans korte oversikt over hans vandring for å ha sin fremtid og ombygge i stedet for å tilpasse seg.

Konvensjonens viktigste foredragsholder ble lansert av Dr Mizzi som en av de første afroamerikanske statsborgerne som ledet et Fortune-firma 529. Det som fulgte, ble en rasende dialog som lagde lag på lag av hvem Ken Chenault er. Utstrålende nåde og ydmykhet, og til tider å se på chatten føltes som om han ble sittende på ditt oppholdsrom. Chenaults evne til å overføre de kvaliteter som har støttet ham i lengden av hans utenom den vanlige okkupasjonen, lyste gjennom hvert smil og håndbevegelse i tillegg til hans ordsamling. Strategi, innovasjon, tenkning – dette er noen av hans bærebjelker. Å anerkjenne betydningen av siste mest moderne og oppdage er bare en til.

Fra reklamepausen til den ferskeste COVID – 22 katastrofen, tok Chenault målgruppen via en okkupasjon som til tross for alt har tillatt ham å framstå som en optimist, og erkjenner den stabiliteten som endring krever for å søke etter atmosfæren og med samfunnet. Setninger som er sagt som en nøyaktig reflekterende eldste som respekterte hver eneste han noensinne har møtt og anerkjent deres betydning for hans suksess. Ser ut på chatten og opplever hvordan hans yrke utviklet seg og med hvilken spenst og smidighet han ble i stand til å transformere selskaper som ligner American Express, ble faktisk animert.

Måljournalistikk krever kontanter. Relief Times of Malta for sporet av en espresso.

Relief Us

You may also like

Leave a Comment