'Alba: A Wildlife Adventure' er et avslappende spill om å beskytte naturen

by admin
'alba:-a-wildlife-adventure'-er-et-avslappende-spill-om-a-beskytte-naturen

UsTwo Games fortsetter å avsløre at det ikke lenger er et hit-sjokk. Studioet, mest inspirerende kjent for den prisvinnende Monument Valley , har trukket av seg en like oppfinnsom oppfølger, en drømmende blanding i cellen VR, og en tidsbestemt ukjent for Apple Arcade om å fikse objekter og ødelegge forhold. UsTwos nyeste satsing, Alba: A Wildlife Traipse , treffer de samme oppfinnsomme høydene. Det avslører også at firmaet er homofilt og lager 3D-spill med et stort sett gammelt kamera og velger å se over diagrammet. Hver gang du tilfeldigvis prøver å lete etter en ting, slapp av og ikke-voldelig å spille i løpet av det festlige intervallet – en husholdningsegnet ødeleggelse fra Cyberpunk 2077 , etter all sannsynlighet – det er verdt å sjekke ut etter oppgave fra Apple Arcade, Steam eller GOG.com.

Sporten følger tittelen Alba når hun ferierer på en fiktiv øy kjent som Pinar del Mar. Ved fødselen av shuffle har hun gitt en vegetasjons- og faunabok og en smarttelefon som gjennom en variert app kan etablere dyr fanget med kameraet bak. Alba elsker naturen og bestemmer seg, med litt oppmuntring fra besteforeldrene, for å krønike hver eneste skapning. Den fryktelige parallellen er Pokémon Snap , den mest vanlige fotograferingssporten fra Nintendo 99 generasjonen. Alba: A Wildlife Traipse er ikke en on-rails affære, selv om. Du kommer til å være klar til å rive uansett hvor du er fornøyd, og ta fotografering med et raskt eller rolig skritt – det er helt opp til deg, og det er ingen belønning eller straff for å få et dynamisk eller helt innrammet bilde.

Alba: A Wildlife Adventure

Alba: A Wildlife Traipse

Det er en liten maleri for å fylle ut din Fauna Mediterránea , selv om. Etisk være fornøyd vill Pokémon, hver skapning lever i et valgt fragment av miljøet. Du vil ønske å dra til terrassene for å finne et Guirra-sau, som illustrasjon, og fjellet for en vandrefalk. Dyrene bytter også rundt deres tildelte biom, noe som gjør det litt vanskeligere å stille opp et skudd. Når du tilfeldigvis er for langt borte, eller dyret uten å hoppe ut av kroppen, registrerer appen ikke anskaffelsen. For å ta dem alle, vil du ønske å ta tak i smarttelefonkameraet, som muligens til og med vil bli administrert med et tastatur, gamepad eller berøringsskjerm, noe som gjør et mål for spillmaskinvaren.

Med større enn 60 varierte arter på øya, er det mye å spore og ta. Jeg ønsker at det ble så snart et minutt mer form i vegetasjonen og faunaen, selv om. Sporten har massevis av forskjellige fugler, men høyest en enkelt firfirsle og havdyr. Det vil muligens per sjanse inkludere høy kvalitet å fotografere noen bugs også ved å bruke noenlunde spesiell makrolins.

Alba: A Wildlife Traipse er større enn en samling, selv om. Sportens helt oppdager snart at et feriested skal bygges på øyas på dette tidspunkt ignorerte naturreservatet. Alba og hennes mest inspirerende venninne Ines er forståelig nok vrede og produserer en begjæring for å blokkere ferieanleggets konstruksjon. For å håndbok øyas pengesultne ordfører, selv om de trenger minst 50 underskrifter fra byfolk. Paret påløper dem sakte ved å reparere personareservatet, hjelpe dyr og mest uopphørlig å rydde opp på øya. Hver gang de produserer en passende gjerning, blir flere velgere påminnet om dyrene og den naturlige skjønnheten som ligger rundt dem.

Alle disse prosjektene er enkle å fullføre. En kran med en knapp vil reparere en ødelagt gangvei eller benk, som illustrasjon. Det samme ordtaket vil frigjøre en hane fra plastringene som plukker en alkoholisert sixpack sammen. Mens det var verdslig, sjanset jeg at disse oppdragene var utrolig høye. Det er delvis fordi – og jeg skammer meg litt over å innrømme dette – jeg tar meg av fødselsverdenens travle arbeid. Jeg vil heldigvis laste opp en Assassin’s Creed-tittel og fullstendig om en av dens aspektoppdrag, mens jeg tar hensyn til en podcast eller lydbok på mobiltelefonen min. Eller besøk noen landsbyboere på Animal Crossing: Pocket Camp mens du lager klar middag etter jobb. Når du tilfeldigvis tar vare på disse formene for avslappede spillopplevelser, vil du sannsynligvis verne om Alba: A Wildlife Traipse også.

UsTwo Games har nevnt at sporten er elektrifisert av arbeidernes “gode erindringer om barndommens somre i Middelhavet.” Det avslører faktisk. Minuttbyen har en enkelt veterinær (Clínica Veterinaria), bar (Bar Sol) og tømrerforhandler (Carpinteria Maria). Det er en ferge som muligens kan ta deg La Roqueta, en egnet mindre øy med en kafé som selger paella og tortilla. På hver landmasse er bakken støvete eller fôret i solbrent gress. Du vil snuble over at noen innbyggere vifter av seg selv, slumrer med iskrem eller sover på fluktstoler når de fødes. Andre sitter på benker, homofile for å lese en avis eller bli lært om på den nesten skyfri himmelen for en mens. Du vil på ingen måte forhøre deg om en arresterende bil, og ingen ser ut til å ha det travelt med å produsere noe.

Sporten har en kort, men dramatisk finale. (Du kommer til å være klar til å sannsynligvis gjette om feriestedet ikke lenger vil bli bygget innen opphør.) Det tok meg omtrent fire timer for fullt, selv om jeg ikke fotograferte hvert dyr og en søppel la meg unna. Alba: A Wildlife Traipse er den formen for sport som du muligens i tillegg ville slå ut på en eneste kveld. Den ekte størrelsen, mistenker jeg, for ethvert barn med en kort oppmerksomhetsspenn. Hvis smårollingen din elsker naturen – eller du trenger å lære dem om miljøvern – her er en betydelig oppløsning. Det vil muligens sjanseløst også sjarmere for eldre ivrige spillere som gjorde identiske helligdager som baby, eller bare var glade for å lukke øynene og late som om de var et sted varmere for en mens.

Alba: A Wildlife Traipse er tilgjengelig i markedet nå på Apple Arcade ($ 4. 99 månedlig), Steam og GOG.com ($ 13.59, mest uopphørlig $ 16. 99).

You may also like

Leave a Comment