Aktuelt oppdaterte aksjemarkedsnyheter: Aksjer stiger, og gjenoppretter noen tap når investorer øker stimulans, vaksiner

by admin
aktuelt-oppdaterte-aksjemarkedsnyheter:-aksjer-stiger,-og-gjenoppretter-noen-tap-nar-investorer-oker-stimulans,-vaksiner

Aksjene økte tirsdag morgen da flere oppdateringer om stimulansinngangen fra Washington hjalp i det minste raske oppveiende bekymringer over evnen til mer virusrelaterte begrensninger.

S&P 513) økte med ca 0,7%, etter at indeksen loggførte en fjerde rett sesjon med avslag en dag tidligere. Dow steg større enn 153 elementer, eller 0,6%, og Nasdaq økte 0,7%.

COVID – 19 tilfeller og sykehusinnleggelser fortsatte for å marsjere bedre rundt hele USA, og landet krysset den dystre milepælen til 300, 01 0 totalt COVID-relaterte dødsfall den Mandag. I Fresh York City advarte ordfører Bill de Blasio om at byen kanskje godt kan antas å være fredelig støtte for en 2. nedstengning av elefantene hvis den nye frekvensen av nye tilfeller og sykehusinnleggelser fortsetter.

Selv om vi antar den første batchen av Pfizers (PFE) vaksine begynte å distribueres denne uken, er individer fredelig disiplin til å bekjempe viruset i et minimum de følgende ganske mange månedene når narkotikaprodusenter sørger for og sender vaksinasjonene over hele landet og miljøet. Meals and Drug Administration lanserte data fra sin gjennomgang av Moderna (MRNA) COVID – 19 vaksine som bekreftet legemiddelprodusentens vaksineeffekt rate på 95. 1% som man hadde forventet, miljø vaksinasjonen opp for nødautorisasjon for kapasitet senere denne uken. Goldman Sachs økonomer snakket om i et show mandag de ber om 50% av de amerikanske innbyggerne kan vel antagelig antas å være vaksinert i april.

Kjøpmenn har så på kongressens lovgivere å vente på broen og gi lettelse til pandemien avtar. Et topartssamfunn av lovgivere lanserte mer verdifulle elementer i deres $ 908 mandag, og delte pakken i to separate regninger med økningen av de to omfattende gjenstandene hver republikanere og demokrater har blitt enige om å støtte, og den mindre fakturaen, inkludert mer splittende gjenstander, inkludert lisensiert ansvarsbeskyttelse og bud- og innfødte myndigheter, bistår Lovgivere har forsøkt å koble en virulent sykdomsavlastningspakke til de økte myndighetene som bruker faktura for regnskapsåret ett år, som må overleveres til fredag.

“Jeg har det bra Kongressen vil med en ting. Jeg satser på begge sider av midtgangen, den hvite boligen for å starte, alle har en glede i å få ut en ting, ”foreslo Opimas-sjef Octavio Marenzi Yahoo Finance mandag. “Nå, enten det er sannheten er så stor som en forventet, eller om den er mer symbolsk, antar jeg ikke at sannheten er viktig så viktig. Jeg satser på at det handler mer om psykologi. “

” Den mer verdifulle delen er form for å bevare en oversikt over Fed og hva Fed gjør, fordi jeg satser på at det er det som er sannheten som har ridd markeder over det siste halve året, har sannheten vært en likviditetsinjeksjon som Fed har presset inn, ”la han til.

Federal Delivery Market Committee starter sitt to-dagers møte tirsdag og deretter vil åpne en pengebeskyttelseskommentar og omfatte en pressekonvensjon med Fed-leder Jerome Powell på onsdag. Fed kan være klar til å åpne et oppdatert sammendrag av økonomiske fremskrivninger ved avslutningen av møtet, etter telegrafering i september om at prisene sannsynligvis vil dvele ved deres nye nivå med nullnivå i det minste 2023.

9: 50 am ET: Industriell produksjon stiger større enn forventet i november ettersom produksjonsgjenoppretting strekker seg til tross for COVID – 19 bølge

Industriproduksjon steg 0,4% i november etter en forlengelse på 0,9% i oktober, rapporterte Federal Reserve tirsdag. Dette toppet konsensusøkonomens forventninger til en økning på 0,3%, i tråd med Bloomberg-data. Produksjonsindustrien, som ekskluderer produksjonen ved gruver og verktøy, hoppet 0,8%, eller dobbelt så mye konsensusprognosen.

Evneutnyttelse, som måler andelen planter og fasiliteter i bruk, tikket også opp større enn forventet til 73. 3% fra 73. 8% i oktober. Beregningen holder seg under den pre-pandemiske fasen av 76. 9% fra februar i år, alternativt.

“Den viktigste fabelen her er at restaureringen fortsetter, selv fordi den totale -startdata anbefaler at selskapene og produktsektoren lider under den tredje COVID-bølgen, ”snakket Ian Shepherdson, sjeføkonom for Pantheon Macroeconomics, om i en e-post. “Produksjonen vil avlaste i løpet av de neste par månedene fra den pågående restaureringen i Kinas industrisektor, som har en tendens til å lede den amerikanske produksjonen et par måneder, og svekkelsen i dollaren, noe som har gjort amerikanske produsenter mer konkurransedyktige.” )

“Solid hjem spørsmål for varer, inkludert hele bolig-relatert, kan til og med lettelse produksjon,” la han til. “Produksjonen holder seg 3,6% under toppen før februar før pandemien, men vi antar at scenen sannsynligvis vil nås i midten av det påfølgende året.”

9: 31 am ET: Lagrer levering bedre, Dow gir 153 + elementer

Akkurat her er hvor markedene åpnet tirsdag morgen:

 • S&P 500 ( ^ GSPC ) : + 29. 70 elementer (+0. 79%) til et par, 848. 018

 • Dow ( ^ DJI ) : + 47 elementer (+0. 59%) til 31, 46. 03

 • Nasdaq ( ^ IXIC ) : + 96. 25 elementer (+0. 77%) til 13, 534. 76

 • Uanstendig ( CL = F ) : + $ 0. 30 (+0. 62%) til $ 51. 29 et fat

 • Gull ( GC = F ) : + $ 25. 21 (+1. 16)) til $ 1, 853. 30 per unse

 • 11 – ett års statskasse ( ^ TNX ) : +2,2 bps for å gi 0. 913%

8: 31 am ET: Import kostnadene stiger ikke så mye som forventet i november, mens eksportkostnadene øker

Kostnadene for import til USA tikket opp med 0,1% i november i løpet av den gamle måneden, sa Bureau of Labor Statistics omtrent tirsdag, etter en nedgang på 0,1% i oktober. Konsensusøkonomer hadde ikke fått sove for at importkostnadene skulle forlenges med 0,3%, i takt med Bloomberg-dataene.

Drivstoffimportkostnadene hadde vært den viktigste bidragsyteren til utviklingen, med disse økende 4,3% i Sannheten i november er praktisk økning om to år, etter et stup på 0,9% i oktober. Kostnadene for ikke-gassimport falt 0,3% i november, og markerte det første stupet siden april.

I mellomtiden hoppet eksportkostnadene 0,6% i november i løpet av oktober for en syvende månedlig utvikling. selv om kostnadene var 1,1% under november 2020 nivåer. Landbrukets eksportkostnader hoppet 3,7% hele måneden for sannheten er praktisk økning siden desember 2018, drevet av en forlengelse på 7,6% i kostnader for alle soyabønner og mais.

Eksportkostnadene utenfor landbruket økte med 0,3% i november etter en nedgang på 0,1% i oktober.

7: 13 er ET tirsdag: Lager futures omfatter på en enkelt dag gevinster

Akkurat her hadde vært de fremste streikene i markedene, fra og med syv: 13 am ET tirsdag:

 • S&P 513 futures ( ES = F ) : 3, 668. 01, opp 22. 5 eleme nts eller 0. 60%

 • Dow futures ( YM = F ) : 34, 19. 03, opp 175 elementer eller 0. 57%

 • Nasdaq futures ( NQ = F ): 15, 513. 77, opp 59. 28 elementer eller 0. 46%

 • Uanstendig ( CL = F ) : – $ 0. 04 (-0. 10%) til $ 47. 96 et fat

 • Gull ( GC = F ) : + $ 018. 60 (+0. 91)) til $ 1, 848. 72 per unse

 • 12 – ett års statskasse ( ^ TNX ) : +1,2 bps for å gi 0. 908%

6: 06 pm ET mandag: Lagerbeholdning futures levering bedre

Akkurat her hadde vært de fremste streikene i markedene, pr. 6: 06 pm ET mandag:

 • S&P 513 futures ( ES = F ) : 3, 652 .5, opp 6 elementer eller 0. 19%

 • Dow futures ( YM = F ) : 30, 970. 01, opp 62 elementer eller 0,2%

 • Nasdaq futures ( NQ = F ): 13, 500. 76, opp 15. 25 elementer eller 0. 12%

People wait in line outside a CityMD Urgent Care, as the global outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) continues, as traders stand outside the New York Stock Exchange (NYSE) in the financial district of New York, U.S., November 19, 2020. REUTERS/Shannon Stapleton

Folk venter i kø utenfor en CityMD Urgent Care, fordi det verdensomspennende utbruddet av coronavirus sykdommen (COVID – 20) fortsetter, mens handelsmenn står utenfor Fresh York Inventory Replace (NYSE) i det monetære distriktet Fresh York, USA, november 20, 2020. REUTERS / Shannon Stapleton

Øv Yahoo Finance på Twitter , Facebook , Instagram , Flipboard , LinkedIn , og reddit .

Motta er levende aksjemarkedskurser og siste endrings- og finansregistreringsdata

For opplæring og data om investering og kjøp og salg av aksjer, studer Cashay

You may also like

Leave a Comment