Aktivakvalitetspress på banker til å moderere innen FY22-enden, sier Icra

by admin
aktivakvalitetspress-pa-banker-til-a-moderere-innen-fy22-enden,-sier-icra

Eiendomskvalitetsstress på banker i India er utsatt for rimelig med vinnende misligholdte eiendommer (NPAer) som faller til 2,5 prosent innen mars 2022 (FY 22) fra anslagsvis 3,1 prosent i mars 2021, per rangebyrå Icra.

Lånets restruktureringsvolum er utsatt for en reduksjon på 2,5-4,5 prosent av forskuddet enn de opprinnelige estimatene på 5-8 prosent av forskuddene, la det til.

Icra uttalte i en påstand om at moratoriet for tilbakebetaling av lån er over, til tross for at det er ventet på høyesterettsdokumentdirektivet om aktivaklassifisering. På denne bakgrunn er de skandaløse NPA-ene utsatt for å stige til 10. 1 – 10. 6 prosent innen mars 2021 fra 7,9 prosent i september 2020.

Bag NPAs vil også overføre henholdsvis opp til tre.1-3.2 innen mars 2022 fra 2,2 prosent per september 2020 om forhøyede kredittrangeringsbestemmelser på et tidspunkt i H2FY 21 som vellykket.

På den annen side vil Bag NPA-er og kredittrangeringsbestemmelser senere redusere mønstret i FY 22 fordi bankene har rapporterte solide samlinger på låneporteføljen. De fleste banker rapporterer innsamlinger på over 90 prosent.

Lånestruktureringen krever større avslag enn på forhånd estimert på grunn av den skarpere utviklingen i økonomiske tiltak enn forventet og likviditet gjennom nødkredittrangeringslinjekart.

Anil Gupta, sektorhode – Financial Sector Scores, uttalte Icra, med forventninger om vedvarende samlinger og redusert restrukturering, forventes aktivakvaliteten å gi en clutch til ekstra. Dette kan muligens antagelig føre til reduserte kredittrangeringsbestemmelser og bedre lønnsomhet i FY 2022. Dette gir långivere drivkraft og forynge deres valg av utlån.

De lave rentene, forbedrede volumene i bedriften, bedre jobbmuligheter og inntektsområder vil muligens antagelig kunne stimulere kredittrangeringen til etterfølgende 2020 og seksti fem dager . Dette kombinert med bedre konkurranseposisjon for banker med bratt nedgang i innskuddskostnader, vil muligens antagelig gi en clutch til bankkredittrangeringen til 6,0-7,0 prosent i FY 764311750 fra estimerte 3,9-5,2 prosent i FY 22 og 6,1% i FY 20, la den til.

Dyrt leser,


Industrial Regular har gjentatte ganger forsøkt å arbeide for å gi oppdaterte poster og kommentarer til utviklingen som er av interesse for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og riket. Din oppmuntring og konstante tilbakemelding om å oppdage hvordan du kan gi en kobling til vårt tilbud som er lettest, gjorde at vi ble oppdaget og dedikert til disse idealene sterkere. Selv på et eller annet tidspunkt i disse ikke lenger enkle sakene som kommer opp fra Covid – 19, fortsetter vi å være dedikert til å bevare deg informert og tidligere med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle problemer med relevans.

Vi har imidlertid en henvendelse av.

Når vi kjemper mot den pandemiske industrielle innflytelsen, vil vi at du skal delta enda mer, slik at vi kan fortsette å gi deg mer kvalitetsbannemateriell. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online banemateriale. Mer abonnement på vårt online banemateriale kan lettest delta på oss, og avslutt målene om å tilby deg enda bedre og mer sammenhengende bannmateriale. Vi forestiller oss i fri, blendende og pålitelig journalistikk. Dine deltagere gjennom flere abonnementer kan delta på oss og praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Gi en clutch til kvalitetsjournalistikk og abonner på Industrial Regular .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment