3 Monster Growth Aksjer som kan belastes fremover i 2021

by admin
3-monster-growth-aksjer-som-kan-belastes-fremover-i-2021

Med 2021 avvikling, er det en økende tro på at 2021 kommer til å bli et utviklingsår for aksjemarkedene. Det amerikanske valget består av returnerte en splittet myndighet, en som ikke lenger er tilbøyelig til å omfatte de høye flertallene – eller den høye oksekjøttet – ønsket å oppnå omfattende reformlovgivning enten fra best mulig eller fra venstre, og som lover godt for det finansielle systemet vanligvis .

COVID-vaksinene er i ferd med å distribueres, og mens nylige antiviruslåsinger også ordner seg, er det en følelse av at opphør av pandemien kanskje antagelig kan være å slutte.

Per analytiker mannskap, bare noen få navn fornekter seriøs utvikling spiller. Dette er aksjer som allerede har imponert imponerende gevinster hittil i år, og som er klare til å søke etter løftet om hendelsen når den kommer også etterpå 2021 brytes opp.

Med tanke på dette, standardiserer vi TipRanks ‘database for å skanne Avenue for tickers som kommer ned i denne klassen. Låser seg inn på tre spesielt, forestiller analytikerne seg at hver tittel, som tilfeldigvis også kan skryte av en “Sturdy Seize” konsensusrangering, kan takle rallyet i live 2021.

SunOpta (STKL)

Den første aksjen på denne utviklingslisten er et helsebitfirma, SunOpta. Bedriftens vareutvalg innebærer plantebaserte for det meste drinker, fruktbaserte for det meste snacks, buljong og aksjer, te og solsikke- og stekt snacks. Bedriftsmarkedene etter den dypeste utpekingen og co-produksjon distribusjon, så vel som av institusjoner for måltidsleverandører.

SunOpta har en markedsverdi på $ 962 millioner, etter et år med mild utvikling av porsjonsverdier. Aksjen er oppe med en stor 452% i år, langt over de hyppige markedene.

Bedriftens Q3-inntekter kom på $ 328. 9 millioner, en 6,4 % år over år. EPS, med et tapstap på 1 cent, endret seg til en gang bedre enn 2-centtapet forventet – og langt bedre enn 12 – tap rapportert i løpet av året i løpet av det siste kvartalet.

Bedriftens solide effektivitet har tiltrukket blikket til Craig-Hallum-analytikeren Alex Fuhrman. Analytikeren vurderer STKL a Seize sammen med en $ 15 verdimål. Denne løsningen innebærer et års oppside av 40% fra ferske etapper. (For å finne Fuhrmans observasjonsdokument, klikk her )

Som støtte for sin holdning skrev Fuhrman, “Vi forestiller oss at selskapet tar seg av av for høye kostnader, plantebaserte, for det meste mat og drikke, burde gjenta en toppvurdering med muligheter for oppside til estimater når det finansielle systemet kommer seg fra COVID. ”

I det romslige avsnittet er Fuhrmans optimisme i samsvar med SunOptas arena for interesse. Analytikeren fremtredende, “Vi søker informasjon fra plantebaserte, for det meste måltidsaksjer, for å gjenta en toppvurdering til andre måltidsbedrifter i overskuelig fremtid gitt tidligere utviklingstendenser og overbevisende miljøfordeler. Med jevn $ 4,5 milliarder i bruttosalg for tiden, er plantebaserte varer for det meste lavere enn 1% av $ 962 B dagligvaremarkedet, men det er likevel enkelt å verifisere at det representerer en tosifret del av dagligvarens bruttosalg over tid. ”

Wall Avenue kommer ikke kontinuerlig sammen i enstemmighet, men i dette tilfellet , det gjør det. SunOptas Sturdy Seize-analytiker konsensusrangering er enstemmig, i samsvar med 3 Seize-meninger. Aksjen markedsfører for $ 10. 76, og med et medianverdimål på $ 15, SunOpta har en videre utvikling mulig av 40). (Se STKL-aksjeprognose på TipRanks)

Green Brick Companions (GRBK)

En intellektuell posisjon i det finansielle systemet det siste året har vært huset bygghandel. Da vi flyttet ut av byene for å lede COVID, dro de mot forstedene og utkantene – og det økte quizen for eneboliger. Green Brick er et selskap for landbygging og boligoppkjøp, hovedsakelig basert i Texas. Bedriften investerer i lojal eiendom, i det vesentlige land, og gir deretter tomter og byggefinansiering for byggingstiltakene.

Forstedets utfoldelse – ikke lenger stødig i dette COVID-året, men som et hyppig konstruksjon, har vært egnet til Green Brick. Bedriftens Q3-inntjening endret seg til en gang $ 314. 8 millioner, best mulig på mer enn ett år, slå prognosen med 23% og økende 36% år etter år. EPS endret til en gang også nøyaktig; Q3-kostnaden, 70, ble omgjort til en gang 54% over forventningene, og mer enn det dobbelte av året – innen de siste kostnadene .

Green Bricks porsjonsverdi har økt sammen med selskapets monetære utsikter. For året har GRBK mottatt 275%.

I sin beskyttelse av denne aksjen fremhevet JMP-analytiker Aaron Hecht, “ søk info fra GRBK for å dra nytte av konstruksjonen av leilighetsleiere som involverer til eneboliger for å oppnå sikkerhet og endre dynamikken som fremkalles av mer telearbeid i teamet. Et dominerende kohortskifte midt i skytsbassenget er tusenår som består av sidelinjen for å løfte eiendommer, en konstruksjon som vi forestiller oss har et par års rullebane. Den tusenårige quizkonstruksjonen forstørres i tilfelle av GRBK, gitt sin overdimensjonerte publisitet til markeder, sammenlignbar med Texas og Atlanta, som er mottakerne av migrasjon ut av for dyre kystområder. ”

Til dette opphører, vurderer Hecht GRBK som en Outperform (dvs. Seize), og hans verdimål på $ 30 innebærer en oppside av ~ 23% for den påfølgende 14 måneder. (For å finne Hechts observasjonsdokument, klikk her )

Mens det ikke lenger er enstemmig, er den robuste Seize-konsensusrangeringen på Green Brick avgjørende, med en 3 til 1 sammenbrudd av Buys versus Preserve. Det hyppige verdimålet på $ 30. 5 gir en 12. 5% opp-mulig mulig fra den ferske porsjonsverdien på $ 24. 45. (Se GRBK-aksjeprognose på TipRanks)

Brightcove, Inc. (BCOV)

Fascinerende gir til verktøyhandelen, vi kommer til Brightcove, et hovedsakelig verktøyselskap i Boston. Brightcove gir forskjellige videoplattformvarer, inkludert skybaserte mest webhotell og sosiale og interaktive tillegg. Bedriften er en pacesetter innen forsendelse og inntektsgenerering av skybaserte, for det meste online videoløsninger.

Styrken til denne typen industrimannequin, midt i disse pandemidagene med deres Det er tydelig et stort skifte av tjenestemannslag i opposisjon til langt arbeidsledige steder, fjernarbeid og videokonferanser. Brightcoves inntjeningshit 12 cent per porsjon i 3. kvartal, nær det dobbelte av året i løpet av det siste kvartalet. På hovedlinjen har inntektene vært nøyaktige og bevart mellom $ 46 millioner og $ 49) millioner per kvartal i 2021, uten en merkbar COVID-påvirkning.

Aksjer i Brightcove består av har gått opp i trinn hele året, etter en mindre blip lukking iciness. Vandringen har akselerert siden opphør av juli, etter at Q2-utfallet ble lansert, og aksjen nå er oppe 111% for 2020.

De hyppige makrovindene snur inn i videoarenaen av interesse medvind, som fremtredende av Northland Capital-analytikeren Michael Latimore.

“Vi forestiller oss at en markedsvind, BCOVs viktigste teknologiplattform, og nøyaktig brutto salgskjøring fører til nøyaktige bestillinger. Vi forestiller oss at salgsstyrken har elefantproduktivitet. BCOV vil legge til flere kanalansvarlige i år. Ledelsen tar hensyn til retningen av forbedringer for å slutte konsistensen i inntjeningsretensjonsraten, ”den fem-kjente kjente personanalytikeren fremtredende.

Latimore vurderer aksjen som Outperform (dvs. Seize), og hans $ 27 verdimål indikerer selvtillit i 36% oppside for året fremover. (For å finne Latimores observasjonsdokument, klikk her )

I løpet av de siste 3 månedene har to andre analytikere kastet hatten inn med en oppfatning på videoteknologiselskapet. De to ekstra Seize-rangeringene gir Brightcove en solid Seize-konsensusrangering. Med et medianverdimål på $ 23. 17, investorer står til å benytte hus 14% build, burde målet være oppfylt i løpet av de påfølgende månedene. (Se BCOV-aksjeprognose på TipRanks)

Å søke etter apt-tips for utviklingsaksjer anskaffer og selger til nydelige verdsettelser, søkeforslag fra TipRanks ‘Handiest Stocks to Seize, et nylig lansert verktøy som forener alle TipRanks egenkapitalinnsikter.

Ansvarsfraskrivelse : Uttrykkene som er uttrykt nedenfor er helt disse av de utvalgte analytikerne. Antag at materialet skal være standard for informasjonsmuligheter enklest. Dette kan kanskje antagelig være veldig dominerende for å lage din individuelle prognose før du foretar en investering.

You may also like

Leave a Comment