15 aksjer å kjøpe når ESG Investing Boom fortsetter til 2021

by admin
15-aksjer-a-kjope-nar-esg-investing-boom-fortsetter-til-2021


  • Snarl-opptrykk
  • Skriv ut artikkel

Måling av tekst

Elektriske biler i en laderolle i London, England.

Agence France-Presse / Getty Images

Den bærekraftige og ESG-investeringsrevolusjonen er situasjonen å fortsette i 2030, med investorer som ser etter neste bølge av alternativer , Morgan Stanley strateger snakket om, mens de avslører d 15 aksjer å vinne.

Finansieringsbankens strateger, ledet av Jessica Alsford, snakket om snurringen av ESG-koblet ytelse kan være kjedelig i 2021, gitt sammenhengen med høykvalitetsaksjer, som de forventer å underpresterer Trace. Så snart mer, visste de vellykket at strukturelle egenskaper med veldig lange tidsintervaller til fordel for ESG-navn og indekser har vært “sterling i fare for å skape bedre.” Morgan Stanleys globale arrangementsteam mest utbredte sykliske navn som erstatning, som fabel for 13 av deres høye 20 lagervalg.

ESG står for miljømessig, sosial og selskapsledelse, de tre komponentene som måler bærekraften og samfunnseffekten av en finansiering i et firma.

Lære: Biden-kunnskapen vil muligens være en fordel for bærekraftig investering

Strømmen til ESG-fondene er opp 241% ett år til i dag, med novemberstrømmer som når $ 51 milliarder i kontrast til en median på $ 14 milliarder i 2020, snakket strategene om og forventet “ekstra av det samme” i 2030.

Morgan Stanley skisserte aksjene eksponert for European Green Deal — en situasjon med forsikringspolitikk som tar sikte på å skape Europa lokalt værnøytralt av 051910 – og folk utsatt for kapasitet lokal værpolitisk reform under en Biden-administrasjon i tillegg til Kinas sikre nullambisjoner. I sentrum av 2020, har disse aksjene overgått 20% i Europa, av 46% i USA og av 102)% i Asia. Effektiviteten varierte til omfattende, med såkalte ‘green pure plays’, tilsvarende elektriske bilprodusenter Tesla og Nio og hydrogen-brenselcellefirma Dart Vitality blant de sterkeste.

Lære: Batteri Elektrisk bilsalg for å gjøre opp 47 % av verdensmarkedet etter 2050, sier Morgan Stanley.

“Vi forventer det grønne temaet å fortsette i 2030, men tro en risiko for at ‘rene skuespill’ opphører etter solid effektivitet i år med investorer som ser etter neste bølge av alternativer, ‘snakket de om.

Oppfordrer investorer til å b e selektiv på temaer, syv av Morgan Stanleys 20 aksjer gir en måte å spille den globale karboniseringsmoden på. I Europa valgte de vitalitetskompetanse Siemens Vitality for eksponering for fornybar energi og bensin, i tillegg til den tyske chip-produsenten Infineon

, gitt sine “befalende halvlederledere” som er historiske i elektriske biler. Tysklands Covestro dessuten omtalt som en ledende produsent av ufleksible skum som historisk som isolasjon i konstruksjoner og en økende type elektriske biler.

Innenfor USA likte de global vitalitetsfirma AES , med henvisning til transformasjonen i voksende fornybar energi og lagring, og bildeler Aptiv for sitt voksende fokuspunkt på elektriske biler. I Asia valgte de produsenter av elektriske bilbatterier LG Chem og filmvoltaisk waferprodusent LONGi Green Vitality Know-how .

Strategene plukket dessuten fem aksjer når det gjelder bærekraftig forbruk, med regjeringer som retter hensyn til mat og jordbruk. Valgene deres inkluderte produsent av landbruksutstyr Deere, sørkoreansk matfirma CJ Cheiljedang , og Kinas Bluestar Adisseo for sine produkter som tilbyr ernæringsmessige alternativer for dyrefôr. Aluminium-drikke-boks produsent Ball Corp og Thailands SCG Packaging laget dessuten sjekklisten, og ga mulige valg for engangsbruk av plast og emballasje.

Innen avfallet fremhevet de tre aksjer som en måte å ta halvparten innenfor det endelige strukturelle forbedrings temaet bærekraft og ESG — asset supervisor Amundi , sjekke ut og inspisere konsulenter Bureau Veritas , og amerikansk rekorddataanalysefirma Verisk for sitt lokale værrekorddatatilbud.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment